فروش ویژه 7سرور- سرور مجازی آمریکا تحویل خودکار -پنل ریبوت -ssd -شروع قیمت ها از 5.000
سلام
7سرور زیر مجموعه شرکت ایده پردازان فراگستر شماره ثبت 59010 میباشد
امکان ارائه قرار به صورت رسمی فراهم میباشد در صورت نیاز به قرار شرکتی 12 درصد به هزینه های نهایی فاکتور افزوده خواهد شد
فروش ویژه سرور مجازی آمریکا دیتاسنتر کولوکراسینگ نیویورک
استفاده از سرویس ها برای هک - کرک - اسپم - حمله ممنوع میباشد در صورت مشاهده برخورد خواهد شد
منابع مورد استفاده مخصوصا cpu دائم مانیتور خواهد شد در صورتی که مصرفی خیلی بالایی داشته باشید به دلیل جلوگیری از افت کیفیت سرویس ها دیگر محدودیت اعمال میشه
در این سرور از بهترین هارد موجود استفاده شده سری Western Digital Gold Datacenter Hard Disk Drive - 7200 RPM 128M Cache
ترافیک ها به صورت مصرف منصفانه هست پورت سرور اصلی 1 گیگابیت هست که برای هر سرور مجازی 10 درصد تضمین شده هست
تحویل تمامی سرویس ها خودکار هست بعد از پرداخت میتونید سیستم عامل مورد نیاز را نصب کنید
سیستم عامل ویندوز پیشنهادی حداقل 2008 به بالا در صورت نیاز به ویندوز 2003 حتما از طریق تیکت هماهنگی کنید
آفر ویژه فعلی
سری SSD & HDD
تعداد 1 عدد باقی مانده توجه :سرویس های ارائه شده این آفر دارای 2 هارد هستند 1 درایو ssd و یک هارد معمولی این آفر تحویل خودکار ندارد زمان تحویل 30 دقیقه تا 24 ساعت
این سرویس منابع اختصاصی داره و فقط به صورت vds ارائه میشه
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آمریکا تحویل خودکار -پنل ریبوت -شروع قیمت ها از 5.000
دوستان کسی از ایشون داشته؟
تاپیک های قبلی را لینک بدید...
و اینکه
ای ای اس فعال می کنید؟رایگان
من کرک و... ندارم ,دانلود و پلود دارم برای سایتم و شبکه های اجتماعی
نیاز به نصب چند تا نرم افزار برای ورایش فایل ها دارم مشکلی نیست؟
قیمت ها ثابت هستند؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آمریکا تحویل خودکار -پنل ریبوت -شروع قیمت ها از 5.000
نوشته اصلی توسط AHF-victory
دوستان کسی از ایشون داشته؟
تاپیک های قبلی را لینک بدید...
و اینکه
ای ای اس فعال می کنید؟رایگان
من کرک و... ندارم ,دانلود و پلود دارم برای سایتم و شبکه های اجتماعی
نیاز به نصب چند تا نرم افزار برای ورایش فایل ها دارم مشکلی نیست؟
قیمت ها ثابت هستند؟
در مورد تاپیک های قبلی که راحت با جست و جو داخل پروفایل در قسمت موضوعات آغاز شده متونید به نتیجه برسید
iis فعال میشه
مشکلی نداره بستگی داره به نوع استفاده شما اگر به درستی بتونید منابع را مدیریت کنید فشار زیادی به سرور دائم وارد نکنید مشکلی وجود نخواهد داشت
نوشته اصلی توسط programmer1
سلام،
آقا من برنامه نویسی میکنم و از سرور مجازی فقط برای اهداف آزمایشی استفاده میکنم. مهم نیست هارد ssd باشه، حجم هارد 100 مگم باشه کافیه، سرعت پردازنده مهم نیست، رم مهم نیست، ترافیک مهم نیست البته دیگه قطع نباشه، فقط یه سرور مجازی میخوام که با حداقل امکانات باشه تا بتونم اسکریپتهای مورد نظرم رو روش اجرا کنم (شبیه nodejs) و بتونم به سرور متصل بشم. اگه بتونید یه سرور سالانه با حداقل هزینه فراهم کنید ازتون میخرم. بیشتر از 40 تومنم نمیخوام هزینه کنم.
پیام بده: auob.kokabi@gmail.com
سلام
شما برای رم 512 برای یک سال حداقل باید دو برابر هزینه کنید با 40 تومان هیچ سرویس قابل ارائه نداریم