صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 125

موضوع: اقدام غیر حرفه ای ایران سرور

عضو جدید Bozurg آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    93
    تشکر شده در
    51 پست

پیش فرض پاسخ : اقدام غیر حرفه ای ایران سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsun نمایش پست ها
    تو این مملکت همیشه این مسائل رایج بوده و پیگیری کردنش بی حاصل
    فقط یه سوال
    یه جوری می گن دوستات اند یوزر دیگران و مشتری ما و این حرفا انگار که مشتری با ما عقد اخوت بسته! و حق نداره بره جای دیگه رقبا هم حق ندارن برن سراغشون

قضیه سادس شرکت هایی که با ریسلو‌ کار می کنن بدلیل هزینه های سنگین انتقال سعی در پنهان کاری و لاپوشونی این قضیه داشتن واسه همینم تا بعد از خبر ایران سرور هیچ کدوم از شرکت های بزرگ قضیه رو اطلاع رسانی نکرده بودن!! و شرکت های رقیب هم فضا رو‌مناسب دیدن و از این اشتباه استراتژیک هاستینگ ها استفاده کردن ... حالا چون زیر فشار افکار عمومی و مشتری ها قرار گرفتن و مجبورن بابت انتقال هزینه کنن و از طرفی بخشی از مشتریانشون و هم دارن از دست میدن و ضرر تو ضرر شده میان خاله زنک بازی راه میندازن تاپیک میزنن مطلب کار می کنن تو سایتشون و دیگران و به فرصت طلبی محکوم می کنن که خنده داره همه ما داریم کاسبی می کنیم باید فرصت طلب و سود جو باشیم مطمئن باش هر شرکتی تواناییش و داشت چه بسا شدید تر از این روی داستان مانور می داد همونطور که الانم مشهوده تا دیروز که جایی واسه انتقال نداشتن می گفتن نه مشکلی نیست ولی بعد پیدا کردن جوکر همه دارن از ضرورت انتقال صحبت می کنن ) جالب تر اینکه جوکر تا همین یه هفته پیش یه نماینده داشت اونم ایران سرور بود که چند سال بود داشتن باهم کار می کنن اما امروز گویا جوکر ۷-۸ تا نماینده داره تو ایران که با تبلیغات ایران سروری ها این اتفاق افتاده
    عزیزم

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Kian نمایش پست ها
    جناب احسان عزیزی، فرمانده ارشد جنگ کلودهاستینگ ایران سرور، از سنگ پای قزوین هم بیشتر رو داری !

می بینم اون روزی رو که جوکر آلمانی عزیزتون هم، عین ... شوت تون میکنه بیرون و اون وقت همه این شرکت هایی که زیر آب شون رو زدین، انتقام شون رو از تون میگیرند، آقای سودجوی زرنگ! منتظر تیر غیب باش ...
    من سربازی هم نرفتم فرمانده کجا بود
    توهم داری ها اگه مدیر ایران سرور احسان غزیری باشه یا هرچه که تو میگی به نظرت انقدر خنگه با یوزر هم اسم خودش بیاد؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    عزیزجان میدونی در روز چندین حمله تروریستی یواشکی تو ایران خنثی میشه؟ میدونی در ماه چند بار کشورهایی مثل امریکا و اسراییل و .. تهدید به حمله ایران میکنن؟ میدونی در روز چند تا شهید میدیم برای نگهداری کشور؟ اینا رو میدونی؟ به نظرت تا تقی به توقی خورد هر روز باید بیانیه بدن فلانی داره حمله میکنه فلان جا حمله کردند اینقدر رو کشتند؟ برای ارام نگه ذاشتن اوضاع کشور خبرهای رو بازگو نمیکنند تا اشوب نشه و مردم نترسن..
    شما علنا برداشتی قضیه ای که همه میخوان باعث ترس کاربرا نشه رو جار زدی..تحریم شدیم که شدیم 30 و خرده ای ساله تحریمیم..دامین کسی نه پریده نه اتفاقی افتاده..سر فرصت هم کم کم به کاربرا میگفتند باید منتقل بشه دامینشون همین..این جار زدن داشت؟ این داد و فریاد داره؟ شما علنا باعث ترس کاربرای هاستینگ ایران شدی با این کارت..از شما بزرگتراشم این کارو نکردند..بالاخره تو هر کاری کمی وجدان کاری هم باید باشه که متاسفانه شما رعایت نکردی و امدی داری میخندی!! متاسفم براتون
    به من چه مرد حسابی کی شهید شده کی تروریسته کی فلانه کی بیساره
    من کجا جار زدم؟ من 8 تا دومین دارم قرن هاست تو آنلاین نیکه دست میهن نیک چیکار به کار بقیه دارم ایران سرور مدیر داره واسه خودش برین زنگ بزنین ایمیل بزنین به خودش شکایت کنین مگه من وکیل ایران سرورم والا
    ویرایش توسط ehsun : July 21st, 2017 در ساعت 13:22

عضو انجمن Kian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    524
    تشکر شده در
    340 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsun نمایش پست ها
    من سربازی هم نرفتم فرمانده کجا بود
    توهم داری ها اگه مدیر ایران سرور احسان غزیری باشه یا هرچه که تو میگی به نظرت انقدر خنگه با یوزر هم اسم خودش بیاد؟
    اگه عقل داشتین که با حرکت زشتی که انجام دادید، در صنف هاستینگ باعث بدنامی خودتون نمیشدید !

و همچنین اگه پست های صفحات میانی تاپیک تحریم ریسلو رو با دقت نگاه کنند، متوجه تبلیغات وسیع شما برای شرکت بسیار معظم ! ایران سرور و ترساندن مردم و تحریک آنان برای انتقال دامنه های شان به ایران سرور خواهند شد:

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...04#post1683104

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...83#post1683583

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...33#post1683233

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...11#post1683111

بازم بگم ...

نکته مهم: چند سال پیش هم هاست ایران دامنه پی سی دانلود رو بالا کشید و باعث بدنامی خودش شد، حالا شما پا جای پای اونا گذاشتید و فکر می کنید که خیلی زرنگ هستید، زهی خیال باطل ! ...
    ویرایش توسط Kian : July 21st, 2017 در ساعت 13:30
    باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
    باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر

5. تعداد تشکر ها ازKian به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Kian نمایش پست ها
    اگه عقل داشتین که با حرکت زشتی که انجام دادید، در صنف هاستینگ باعث بدنامی خودتون نمیشدید !

و همچنین اگه پست های صفحات میانی تاپیک تحریم ریسلو رو با دقت نگاه کنند، متوجه تبلیغات وسیع شما برای شرکت بسیار معظم ! ایران سرور و ترساندن مردم و تحریک آنان برای انتقال دامنه های شان به ایران سرور خواهند شد:

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...04#post1683104

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...83#post1683583

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...33#post1683233

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...11#post1683111

بازم بگم ...

چند سال پیش هم هاست ایران دامنه پی سی دانلود رو بالا کشید و باعث بدنامی خودش شد، حالا شما پا جای پای اونا گذاشتید و فکر می کنید که خیلی زرنگ هستید، زهی خیال باطل ! ...
    عمو جان احترامت و نگه دار من هی می خوام با شما دوستانه تا کنم شما مث که یه جوریت میشه
    تبلیغات وسیع؟ اها من الان همتون درک می کنم از کجا سوختین طبیعی هم هست! من اونجا فقط نقل قول کردم از ایران سرور ترسی از هم از کسی ندارم مشتری خودشم نیستم مشتری نمایندشم خیلی هم راضیم دمشونم گرم تا چشت دراد

عضو انجمن k-h آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    183
    تشکر تشکر شده 
    914
    تشکر شده در
    735 پست

درود
    بله خیلی کار زشتی کرده و اطلاعات غلط برای جمع مشتری میگیره
    دامنه هیچ وقت تحریم نمیشه فقط نمیشه دیگه اینجا تمدید کرد
    فردا بهشون تذکر میدیم اگر ادامه دار بود دیگه از طریق قانونی باهاشون برخورد میکنیم .
    در ضمن اینقدر که ادعا میکنند جوکر سایت مطمئنی هست بهتره بدونند که با یک وکیل بین المللی صحبت کنند ببیند چی بهشون جواب میده.
    هر شرکتی که زیر نظر اتحادیه اروپا باشه میتونند به اون شرکت هم اخطار بدهند برای این موضوع و جوکر هم به نظر نمیرسه جای مطمئنی باشه برای این مورد
    کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
    فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران

8. تعداد تشکر ها ازk-h به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    580
    تشکر شده در
    192 پست

هشدار به ایرانیان درباره جوکر دات کام
    جوکر یک رجیسترار بازنده
    نگاهی به آمار دامین های ثبت شده و خارج شده از جوکر از وبسایت معتبر webhosting.info نشان میدهد که این رجیسترار هر روز تعداد بیشتری از دامین های تحت مدیریتش را از دست میدهد :

این درحالی است که علاوه بر دامین های حدف شده ی زیاد که نشان از ثبت دامینهای کم اهمیت در این شرکت دارد، تعداد زیادی دامین هم با ترنسفر به شرکت های دیگر از این رجیسترار خارج میشود .
    نگاهی به دامین های ترنسفر شده از این شرکت نشان میدهد که مثلا در آخرین هفته ی این گزارش ، حدود 25 درصد از دامین های از دست رفته ی این رجیسترار ، از طریق ترنسفر از این شرکت خارج شده اند. این در حالیست که این رقم برای مثلا برای realtimeregister یا همان ریسلو ، یا برای گوددی چیزی حدود 3 درصد است.
    با این آمار مشخص میشود که دست و پا زدن های یک شرکت ایرانی و سعی در جذب دامین ها بازار فعلی به چه منظوری است و این شرکت چرا و چه پیشنهادهایی به این شرکت ایرانی برای جذب دامین داده است.
    شرکت فوق به جای سعی در ارائه ی خدمات مطلوب به مشتریانش ، سعی در جذب مشتریان ایرانی کرده است و احتمالا حدس میزند به علت مشکلات ایرانی ها ، کمتر کسی از ایرانی ها شکایتی از خدمات نامطلوب وی خواهد کرد.

آمار فوق به وضوح نشان میدهد که این رجیسترار مشکلات اساسی در ساختار خود دارد و مشتریان ناراضی آن چند برابر بیشتر از شرکت های دیگر است.
    ویرایش توسط PersianDOT : July 21st, 2017 در ساعت 23:44

10. تعداد تشکر ها ازPersianDOT به دلیل پست مفید

عضو انجمن k-h آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    183
    تشکر تشکر شده 
    914
    تشکر شده در
    735 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PersianDOT نمایش پست ها
    هشدار به ایرانیان درباره جوکر دات کام
    جوکر یک رجیسترار بازنده
    نگاهی به آمار دامین های ثبت شده و خارج شده از جوکر از وبسایت معتبر webhosting.info نشان میدهد که این رجیسترار هر روز تعداد بیشتری از دامین های تحت مدیریتش را از دست میدهد :

این درحالی است که علاوه بر دامین های حدف شده ی زیاد که نشان از ثبت دامینهای کم اهمیت در این شرکت دارد، تعداد زیادی دامین هم با ترنسفر به شرکت های دیگر از این رجیسترار خارج میشود .
    نگاهی به دامین های ترنسفر شده از این شرکت نشان میدهد که مثلا در آخرین هفته ی این گزارش ، حدود 25 درصد از دامین های از دست رفته ی این رجیسترار ، از طریق ترنسفر از این شرکت خارج شده اند. این در حالیست که این رقم برای مثلا برای realtimeregister یا همان ریسلو ، یا برای گوددی چیزی حدود 3 درصد است.
    با این آمار مشخص میشود که دست و پا زدن های یک شرکت ایرانی و سعی در جذب دامین ها بازار فعلی به چه منظوری است و این شرکت چرا و چه پیشنهادهایی به این شرکت ایرانی برای جذب دامین داده است.
    شرکت فوق به جای سعی در ارائه ی خدمات مطلوب به مشتریانش ، سعی در جذب مشتریان ایرانی کرده است و احتمالا حدس میزند به علت مشکلات ایرانی ها ، کمتر کسی از ایرانی ها شکایتی از خدمات نامطلوب وی خواهد کرد.

آمار فوق به وضوح نشان میدهد که این رجیسترار مشکلات اساسی در ساختار خود دارد و مشتریان ناراضی آن چند برابر بیشتر از شرکت های دیگر است.
    این شرکت داره سوء استفاده میکنه و اطلاعات غلط به کاربران میده اصلا ربطی به شرکت رجیستر کننده نداریم ما
    در ضمن پشتیبانی بسیار خوبی دارند باهاشون صحبت کردیم با اینکه هنوز اقدامی با این شرکت نداشتیم اما این سایت hexonet که شما کار میکنید فکر میکنم اصلا کسی نیست چون نه جواب تلفن میدن و نه ایمیل
    به هر حال مشکل اینه که این شرکت ها هم جزو اتحادیه اروپا هستند و مشکل مجددا بعد از چند سال تکرار خواهد شد.
    کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
    فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    580
    تشکر شده در
    192 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط k-h نمایش پست ها
    این شرکت داره سوء استفاده میکنه و اطلاعات غلط به کاربران میده اصلا ربطی به شرکت رجیستر کننده نداریم ما
    در ضمن پشتیبانی بسیار خوبی دارند باهاشون صحبت کردیم با اینکه هنوز اقدامی با این شرکت نداشتیم اما این سایت که شما کار میکنید فکر میکنم اصلا کسی نیست چون نه جواب تلفن میدن و نه ایمیل
    به هر حال مشکل اینه که این شرکت ها هم جزو اتحادیه اروپا هستند و مشکل مجددا بعد از چند سال تکرار خواهد شد.
    ما داریم در مورد این سایت جوکر صحبت میکنیم نه چیز دیگری. امار هم مشخصه لینکش هم در متن هست از سایت webhosting.info . اطلاعات غلط چیه بنده خدا... همه چیز مستند نوشته شده... تازه من خیلی مختصر نوشتم اگه هرکسی یذره وارد باشه و وقت بذاره توش خیلی نکات منفی هست و قشنگ یک صفحه روزنامه میشه پر کرد باهاش و یه رپورتاژ خبری با یه تیتر عالی هم رفت.
    دوستان همه اینجا خودشون صاحب نظر هستن و میتونند بررسی کنند. من فقط اشاره کردم.

عضو جدید 365web.online آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    60 پست

برای مورد ارسال تبلیغات هم زود قضاوت نکنید ؛ مگر برای همه ارسال کردند ؟

نکته جالب این بود که برای من هم این ایمیل ارسال شد و دامنه ای که در ایمیل ذکر شده بود دامنه دات آی آر بود
    365web
    هاست لینوکس و ویندوز - سرور مجازی - سرور اختصاصی
    لایسنس - ایمیل مارکتینگ - هاست ایمیل - نمایندگی
    ایمیل: 365web.ir{ات}info . تلگرام . تماس: 09357783029

14. تعداد تشکر ها از 365web.online به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    50
    تشکر شده در
    39 پست

بابا ایمیل .ir که تحریم نشده!
    اشتباه میزنی داداچ!!!!

16. تعداد تشکر ها از HNet به دلیل پست مفید

صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)