Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
جالبه دارن به دامنه هاي آي آر ما هم ارسال ميكننند!!!
حتی یک بچه هم میتونه بفهمه رفتار ایران سرور بیش از حد چیپ هست هزار تا کمپین راه انداخته صفحه اختصاصی ساخته !! تبلیغات اختصاصی !! ایمیل های ! ویدئو اختصاصیی واسه همه فرستاده!! این همه انرژی واسه چی ؟
از لحاظ بیزینسی هم یه مطلب چن وقت پیش توی روزنامه خوندم که تبلیغات گسترده شیپور که در رقابت با دیوار بوده (دیورای که تبلیغی نداره) باعث افزایش مشتریان دیوار شده !!! چون کلی وقت و هزینه کرده و نتیجه عکس گرفته
الان دقیقا همینطور است اینجا توی این انجمن وب هاستینگ های ایران دارن به هم کمک میکنن واقعا وقت میزارن مشکل همدیگر را حل میکنند وقتی یکی اینطوری ادعای زرنگی میکنه واقعا چی فکر کرده مردم که دامنه ثبت کردن کسانی که میخان از یه جا نمایندگی بگیرن باهوش تر از این حرفها هستند که اعتماد کنن!! من حاضر از tucows نمایندگی بگیرم .com را 11 دلار بخرم رسیک کنم ولی سمت این جوکر المان ایران سرور نرم!!!
من کلا از ایران سرور یه لایسنس خریدم اینم اینقد زنگ زدن تهدیدم کردن اگه تمدید نکنی کل whmc میپره همه چیز نابود میشه!!!!! اینا کین دیگه![]()
ساعت 3 ظهر خسته کوفته از کار امدم گرفتم خوابیدم تلفن زنگ زده پشت تلفن منشی میگه همشهری عزیز پشمک حاج عبدللاه خوردی!! مزشو امتحان کن!!به کی شکایت کنم مخابرات 3 ظهر زنگ میزنه نبلیغ میکنه؟
ایران سرور هم همینطور..هزار تا سایت دولتی پشتیبانشن..خرشم حسابی میره..به کی میخواین بگید کارش درست نیست ؟ داره تبلیغشون میکنه...
دکمه "سیکتیر اوت" دست کیه؟
بزنید دکمه رو خلاص شیم از این اسپمای تبلیگ دات کام!!
آخه بشرررر!! برای دامین ir هم ایمیل هشدار تحریم باید بفرستی؟ :|
دیگه نیومده که بگرده دامنه های IR مثلا از لیست برداره .
تنها امده اسم دامنه هایی که روی dns های مورد نظرش بوده استخراج کرده .
برای همشون این ایمیل که از اطلاعات whois هم استفاده کرده، فرستاده .
مثلا هاستینگ شما DNSش هست ns1.1eng.ir
هر چی دامنه با این DNS بده و استخراج کرده و فرستاده گویا ... حتی TK
گفته تا تنور داغه نون و بچسبونم ... حالا دروغ بگمم مهم نیست ... برای همکارا بزنم مهم نیست ... کار غیرحرفه ای کنم مهم نیست ... مهم این پوله
هزینه زیادیم معلومه کرده .. گوگل .. استخراج .. پست های تبلیغاتی سایت ها ... دروغ ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)