-
July 20th, 2017, 08:32
عضو انجمن
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
بله یه شرکت کانادایی معتبر هست، به شرط اینکه با هویت خارجی پنل نمایندگی گرفته باشند.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
July 20th, 2017 08:32
# ADS
-
July 20th, 2017, 10:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
بنده به شرکتی که دامنه ثبت کردیم تیکت دادم گفتن باید به پنل جدید ما در OpenSRS انتقال بدید !
حالا سوالم اینه OpenSRS معتبره ؟ دامنه از 2006 در اختیارم هست نره رو هوا !
دوست عزیز در طول تاریخ اینترنت فقط یکبار سابقه روی هوا رفتن دامنه وجود داره اونم زمانی بود که godaddy دامنه های ایرانی ها رو حذف کرد، که بعدش چنان جریمه ای شد که دیگه هیچ شرکتی جرئت روی هوا فرستادن دامنه کسی رو نداره، الان مشکل سر تمدید و انتقال اجباری برای تمدید با نرخ مناسب دامنه ها هست، هیچ مورد ترسناکی وجود نداره، تنها بحث سر نرخ و پولش هست که در بدترین شرایط به بیشتر از 60 تومن برای اند یوزر نخواهد رسید مگر اینکه نرخ دلار جا به جا بشه
اگر مشتری هر جا هستین نگران نباشین سر جاتون بمونید مشکلی پیش نمیاد، تمام این تاپیک فقط در مورد این هست که کسایی مثل ما برای مشتریان نهاییشون بتونن با کمترین هزینه این موضوع رو حل کنن نه اینکه چیزی بخواد بره روی هوا و برای کسایی مثل شما مشکلی پیش بیاد.
تنها بحث من و دوستان هم بخونید این وسط سر ده سنت بیست سنت بالا پایین شرکت ها هست که مشتری هامون هزینه اضافه متحمل نشن، وگرنه خود ما ها که هزینه هرچی باشه با سودش از مشتری میگیریم و آخر ماجرا ضرری بهمون نمیرسه، پس با آرامش و مطمئن از نبود هیچ نگرانی برای مشتریان نهایی با وفاداری کنار سرویس دهنده فعلیتون بمونین و نگران نباشین و به راهکارهاشون گوش بدین.
-
تعداد تشکر ها ازBozurg به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2017, 10:30
بله واقعا درسته. قشنگ می خوان از آب گل آلود ماهی میگیرن!
من دامنه رو از یه شرکت دیگه خریده بودم، زنگ زدم به ایران سرور که چطور آدرس ایمیل من رو ذخیره کردین و برا من ایمیل فرستادین که دامنه مو به شما منتقل بدم؟
بعد از اینکه اعتراض کردم که این کارشون اخلاقی نیست،کارشناسشون اعلام کرد که برید شکایت کنید از ما!!!
شما که می فرمایید رجیسترار ما آلمانیه و خیلی معتبره، ممکن نیست چند روز دیگه شما هم همین مشکل رو پیدا کنید؟!!!
چرا تو ایران ما یاد گرفتیم از شرایط دیگران به نفع خودمون سوء استفاده کنیم؟
#کاسبان_تحریم
-
تعداد تشکر ها از saeed.m123 به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2017, 11:21

نوشته اصلی توسط
parsa7

نوشته اصلی توسط
parsa7
کافیست پاسخ این سوال را بیابید:
آیا آلمان جزو اتحادیه ی اروپا نیست؟ و رجیسترار جوکر هم نمی تواند به سرنوشت مشابه ریسلو دچار شود؟
کاسبان تحریم، لطفا کمی خجالت!
دوست عزيز با اينكه اين حركت ايران سرور درست نبود موافقم ولي باتوجه به پاسخي كه از ريسلو گرفتم دليل اينكارشون همكاري با يك شركت امريكايي ميباشد (Microsoft) كه ظاهراً سره اين ماجرا از OFAC اخطاريه گرفتن واينكه بگيم اينا باهمن يكم غير منطقيه و جواب سوالتون هم همينه جوكر تنها در صورتي به سرنوشت ريسلو دچار ميشه كه طمع كنه و بخواد با امريكايي ها همكاري كنه.

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
بنده به شرکتی که دامنه ثبت کردیم تیکت دادم گفتن باید به پنل جدید ما در OpenSRS انتقال بدید !
حالا سوالم اینه OpenSRS معتبره ؟ دامنه از 2006 در اختیارم هست نره رو هوا !
همانطور كه دوستمون گفتن اين ماجراي رفتن رو هوا فقط واسه Godaddy بود البته واسه Enom هم شد كه همرو فريز كرد تا اكسپاير شدن و اجازه انتقال نداد ولي OpenSRS از وقتي بوده با ايران مشكلي نداشته چون كانادايي هست
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
-
-
July 20th, 2017, 11:28

نوشته اصلی توسط
parsa7
متاسفانه کثیف ترین نوع سوء استفاده از بی اطلاعاتی کاربران و ایجاد رعب و وحشت در میان آنها توسط ایران سرور در پیش گرفته شده است.
اگر کمی تکه های پازل را با دقت کنار هم قرار دهید، متوجه خواهید شد که بررسی حساب های مالی ریسلو و اخطار ofac و به دنبال آن تبلیغات مخرب و گسترده ایران سرور در کمتر از چند ساعت از وقوع این موضوع نمی تواند اتفاقی بوده باشد.
کافیست پاسخ این سوال را بیابید:
آیا آلمان جزو اتحادیه ی اروپا نیست؟ و رجیسترار جوکر هم نمی تواند به سرنوشت مشابه ریسلو دچار شود؟
کاسبان تحریم، لطفا کمی خجالت!
متن ایمیلی که ایران سرور برای سوء استفاده از ین موقعیت به مالکان دامنه ارسال می کنند :
کاربر گرامی xxxxxxxxxxxxxxxx مالک دامنه xxxxxxxxxxxxxx اگر دامنه شما توسط شرکت ریسلو با نام رسمی Realtime Register BV. هلند به ثبت رسیده باشد، با توجه به تحریم کاربران ایرانی توسط این شرکت دامنه شما درلیست تحریم ها قرار گرفته و ممکن است در صورت عدم اقدام به موقع در خصوص انتقال به یک شرکت و ریجسترار دیگر، مالکیت آن را از دست بدهید
چکونه بفهمیم که دامنه ما در لیست تحریم ها قرار گرفته یا خیر؟
ابتدا اینجا کلیک کنید و در صفحه جدید باز شده به دنبال Registrar بگردید و در صورتی که عبارت Realtime Register به عنوان ثبت کننده دامنه شما درج شده باشد، دامنه شما بزودی تحریم خواهد شد. بنابراین هرچه سریع تر نسبت به انتقال آن به یک شرکت دیگر مانند ایران سرور که نماینده رسمی رجیسترار معروف جوکر آلمان است و یا هر شرکت دیگری که با رجیستراری کار می کند که مشکل تحریم ندارد، اقدام کنید.
رجیسترار معروف جوکر آلمان!!!!
#کاسبی_کثیف
ویرایش توسط saeed.m123 : July 20th, 2017 در ساعت 11:33
-
تعداد تشکر ها از saeed.m123 به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2017, 11:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saeed.m123
متن ایمیلی که ایران سرور برای سوء استفاده از ین موقعیت به مالکان دامنه ارسال می کنند :
کاربر گرامی xxxxxxxxxxxxxxxx مالک دامنه xxxxxxxxxxxxxx اگر دامنه شما توسط شرکت ریسلو با نام رسمی Realtime Register BV. هلند به ثبت رسیده باشد، با توجه به تحریم کاربران ایرانی توسط این شرکت دامنه شما درلیست تحریم ها قرار گرفته و ممکن است در صورت عدم اقدام به موقع در خصوص انتقال به یک شرکت و ریجسترار دیگر، مالکیت آن را از دست بدهید
چکونه بفهمیم که دامنه ما در لیست تحریم ها قرار گرفته یا خیر؟
ابتدا اینجا کلیک کنید و در صفحه جدید باز شده به دنبال Registrar بگردید و در صورتی که عبارت Realtime Register به عنوان ثبت کننده دامنه شما درج شده باشد، دامنه شما بزودی تحریم خواهد شد. بنابراین هرچه سریع تر نسبت به انتقال آن به یک شرکت دیگر مانند ایران سرور که نماینده رسمی رجیسترار معروف جوکر آلمان است و یا هر شرکت دیگری که با رجیستراری کار می کند که مشکل تحریم ندارد، اقدام کنید.
رجیسترار معروف جوکر آلمان!!!!
#کاسبی_کثیف
من چند روز هست منتظر لیست پیشنهاد قیمت هستم ازشون برای انتقال دامنه ها انقدر شرکت منسجم و خوبی هست این رجیسترر معروف هنوز پاسخ ندادن
-
-
July 20th, 2017, 11:59

نوشته اصلی توسط
Bozurg
دوست عزیز در طول تاریخ اینترنت فقط یکبار سابقه روی هوا رفتن دامنه وجود داره اونم زمانی بود که godaddy دامنه های ایرانی ها رو حذف کرد، که بعدش چنان جریمه ای شد که دیگه هیچ شرکتی جرئت روی هوا فرستادن دامنه کسی رو نداره، الان مشکل سر تمدید و انتقال اجباری برای تمدید با نرخ مناسب دامنه ها هست، هیچ مورد ترسناکی وجود نداره، تنها بحث سر نرخ و پولش هست که در بدترین شرایط به بیشتر از 60 تومن برای اند یوزر نخواهد رسید مگر اینکه نرخ دلار جا به جا بشه
اگر مشتری هر جا هستین نگران نباشین سر جاتون بمونید مشکلی پیش نمیاد، تمام این تاپیک فقط در مورد این هست که کسایی مثل ما برای مشتریان نهاییشون بتونن با کمترین هزینه این موضوع رو حل کنن نه اینکه چیزی بخواد بره روی هوا و برای کسایی مثل شما مشکلی پیش بیاد.
تنها بحث من و دوستان هم بخونید این وسط سر ده سنت بیست سنت بالا پایین شرکت ها هست که مشتری هامون هزینه اضافه متحمل نشن، وگرنه خود ما ها که هزینه هرچی باشه با سودش از مشتری میگیریم و آخر ماجرا ضرری بهمون نمیرسه، پس با آرامش و مطمئن از نبود هیچ نگرانی برای مشتریان نهایی با وفاداری کنار سرویس دهنده فعلیتون بمونین و نگران نباشین و به راهکارهاشون گوش بدین.
تشکر از توضیحات شما
مشکلی پیش نمیاد تا پایان اعتبار دامنه برای انتقال اقدام نکنم و در پنل فعلیمون بمونم ؟ راستش خیلی نگران هستم که مالکیت دامنه هام رو از دست بدم از طرفی هم الان وضعیت مالیم خوب نیست که بتونم تمام دامنه هام رو که به بیش از 15 دامنه میرسن بصورت یکجا و با هم به پنل جدید منتقل کنم
نکته دیگه اینه من برای انتقال تیکت دادم و سوال پرسیدم هزینه انتقال برای هر دامنه .co به پنل OpenSRS رو 125.000 تومان اعلام کردن ! این هزینه برای انتقال معقول هست ؟
-
-
July 20th, 2017, 12:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
تشکر از توضیحات شما
مشکلی پیش نمیاد تا پایان اعتبار دامنه برای انتقال اقدام نکنم و در پنل فعلیمون بمونم ؟ راستش خیلی نگران هستم که مالکیت دامنه هام رو از دست بدم از طرفی هم الان وضعیت مالیم خوب نیست که بتونم تمام دامنه هام رو که به بیش از 15 دامنه میرسن بصورت یکجا و با هم به پنل جدید منتقل کنم
نکته دیگه اینه من برای انتقال تیکت دادم و سوال پرسیدم هزینه انتقال برای هر دامنه .co به پنل OpenSRS رو 125.000 تومان اعلام کردن ! این هزینه برای انتقال معقول هست ؟
چه پسوندی ؟
-
-
July 20th, 2017, 12:15

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
ترنسفر co. رو زدن ۲۵ دلار
این قیمت برای End User هست، برای نماینده باید پایینتر از این باشه 
https://opensrs.com/services/domains/domain-pricing/
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2017, 12:18
وقت بخیر
الان دامنه .co داخل hexonet هم تقریبا 99تومن هست برای تمدید، ترنسفر و ثبت

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
تشکر از توضیحات شما
-