نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 96

موضوع: اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Raul7 نمایش پست ها
    نمیدونم به قیمت خدمات وی بی ایران چیکار دارید!
    چه ربطی داره که از پی سی ول که موضوع تاپیک هست به قیمت های پشتیبانی وی بی ایران برسید! یکی دوست داره سالی 300-400تومن بده برای ساپورت فنی ش! یکی هم ترجیح میده بیاد از وی بی ایران بگیره. یکی هم میره مدیر فنی اختصاصی انتخاب میکنه و قراردادی کار میکنه باهاش.
    حالا اگه پول شخصیت میاره به زعم شما ، این بحث دیگه ای هست.

موفق و پایدار باشید.
    الان شما رو باید به حساب بیاریم ؟
    یه نگاه به اول تاپیک بنداز متوجه میشی روند چطور بوده و چطور به اونجا کشیده شد !!
    به قول صاحب مجلش بعضی ها انقدر توی زندگیشون موندن و دارن دست و پا میزن که نمیتونن سایت خودشون رو اداره بکن و برای همین که جمع نشه شخصی میاد و مثل رابین هود عمل میکنه !!
    به نقل از اینجا
    http://www.up.p30day.com/images/3485...4146637587.jpg
    منتها کار ایشون با این امضا خیلی نوبره که بیان و ادعاهایی داشته باشن
    توی هرجا یه سومعه راه بندازی و خدمات ازاد بدی چه اونی که پولداره و چه اونی که فقیره جمع میشه ، مخصوصا توی ایران که باب مجالس هست جوک هاش
    حالا یه مثال من میزنم تا بیشتر تفهیم بشی
    کل این سایت رو بیشترش وب هاستینگ تشکیل میده
    من برگردم بیام یه تاپیک بزنم و بگم هاست با تخفیف 80 درصد میدم و از سود و از هرچیزی که فکرش رو بکنی بزنم
    با ذهن خودم اگر بخوام به این ماجرا نگاه بکنم می گم بلی دارم رقابت می کنم ولی در کل بازار به این نمی گن رقابت به این میگن خراب کردن بازار و صنف و چیز بازی کردن !!!
    بعدش هم بیام و ادعا بکنم که رتبه فروشم بالا رفته و همه مارو میشناسن و کلی خاطر خواه داریم و غیره !!
    اگر کسی مرده بیاد توی همین بازار با همین شرایطی که هاستینگ ها دارن کار می کنن هاست بفروشه نه این که بخواد ----- کشی بکنه و بگه به به چقدر معروف شدم من

این داستان فروش هاست ارزون رو مثال زدم تا دوستان بهتر درک بکنن
    چون بچه های حرفه ای میدونن چی داریم میگیم

-===============-

راستی امیر جان اون زمانی که تی وی شو ترکیده بود و 1 هفته بود خوابیده بود و فکر کنم اگر سنت قد بده باید در جریان باشی من بودم که با این که داشتم میرفتم مجلسی با تلفن و سینا رو راهنمایی کردم و اوردم بالا و بعدش سایت رو از اون حالت منجلاب ردش کردم ، بماند حاشیه هایی که بعد به وجود امد ولی بهتره بدونی کل اون سایت رو من بهینه کردم که الان کپی رایت وی بی ایران خورده ، و داره از اعتبار ما استفاده می کنه در اونجا

میتونی از سینا سوال بکنی که چطوری بوده برنامه
    ویرایش توسط mr.bahram : November 23rd, 2010 در ساعت 00:48
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

2. تعداد تشکر ها ازmr.bahram به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)