صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 48 , از مجموع 48

موضوع: مشکل با هاستینگ i-whost.net

عضو انجمن ashadata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    696
    تشکر تشکر شده 
    549
    تشکر شده در
    429 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با هاستینگ i-whost.net

نقل قول نوشته اصلی توسط naserima نمایش پست ها
    سلام
    دو ستان لطفا راهنمایی کنید، من هم از این شرکت یک دامنه دارم، پول تمدید را دو هفته پیش واریز کردم ولی نه تمدید کردن نه پاسخگو بودن، الان دامنه expire شده وقتی هم می خوام ترنسفر کنم با اینکه auth کد را دارم شرکت مقصد می گه دامنه لاک هست، الان من چکار می تونم بکنم؟ .i-whost نماینده کدوم شرکت در فروش دامنه هست؟ آیا پیدا کردن شرکت اصلی می تونه کمکی کنه؟ اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم واقعا گیر افتادم!!!
    اسم دامنه رو ارسال کنیم تا بررسی بشه
    یا تلگرام در تماس باشید

@ashadata
    | تلگرام :‌ @pooyashf

2. # ADS

عضو جدید mostafa74 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    24 پست

سلام
    من این شماره رو ازشون پیدا کردم
    09357722136
    جواب هم دادن گفتن تا ۱ هفته دیگه مشکلات حل میشه
    حالا یا حل میشه یا یه جواب سر باز کنی دادن
    باید دید چی میشه

4. تعداد تشکر ها از mostafa74 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

بالاخره مدیران این هاستینگ بعد از نوش جان کردن کلی پول یه بیانیه ارسال کردن که پرتال هک شده
    یعنی پولتون هاپولی شده
    یکی نیست بگه این همه سایت هک میشن دیگه متل شما کاری انجام نمیدن؟
    خیلی کارها میشه راحت انجام داد
    نه اینکه از بهمن ماه سال گذشته تا الان هیچ اقدامی نشه بعد کلی ضرر و زیان مشتریان عذر بدتر از گناه بیارید

تنها کار یا حداقل کاری که میتونن بکنن برگردوندن مبالغ مشتریانه تا حداقل باورشون شه این حرف و حدیث ها

متن بیانیه هاستینگ آی وب هاست

همانطور که مستحضرهستید پشتیبانی سایت از ااخر سال گذشته با اختلال مواجه شده و کاربران قادر به دریافت پشتیبانی نبوده اند، در تاریخ 13 بهمن 1395 در مانیتورینگ سرور پرتال کاربری اقدام به نفوذ مشاهده شد که با رصد دقیق فعالیت فرد مهاجم بررسی و مستند شد به همین منظور طی درخواست 9510301512908616 اقدام به ایجاد پرونده در دادگستری و انجام کارها حقوقی شده ایم با توجه به حساسیت موضوع پرتال کاربری از سرور ها جدا شد تا ااز اقدامات بعدی مهاجم جلوگیری شود، مهاجم بدون اطلاع از این مورد سعی در بررسی داشته که منجر به دریافت مستندات بیشتری از هدف ان شده ایم، در حال حاضر بعد از گذشت 4 ماه و شناسایی فرد مهاجم پرونده در شعبه 4 دادیاری ناحیه 31 با شماره 9609981513300063 در حال رسیدگی است. ( شماره پرونده قابل پیگیری می باشد )

در طی این مدت سرور ها فعال بوده و تمدید یا کنسل سرویس در ناحیه کاربری به دلیل عدم اتصال ان به بخش دامنه و سرور تاثیری نداشته به همین منظور از امروز سرویس هایی که فاقد اعتبار می باشد مسدود می شود. همچنین دامنه هایی که طی این مدت ثبت یا تمدید نگردیده بررسی می شود. در حال حاضر امکان ثبت دامنه ایجاد سرویس مجدد با ناجیه کاربری اضافه شده و میتوانید بدون مشکل از این امکانات استفاده کنید.

خواهشمندیم با توجه به حجم درخواست ها صبر و حوصله داشته باشید تمامی درخواست ها رسیدگی خواهد شد.

6. تعداد تشکر ها از p30off به دلیل پست مفید

عضو جدید hossein_hatami آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

قشنگ تر از اون اینه که اگه فول بکاپ از سرویست بخوای باید پول هاستتو بدی تا بهت فول بکاپ بده

8. تعداد تشکر ها از hossein_hatami به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط p30off نمایش پست ها
    بالاخره مدیران این هاستینگ بعد از نوش جان کردن کلی پول یه بیانیه ارسال کردن که پرتال هک شده
    یعنی پولتون هاپولی شده
    یکی نیست بگه این همه سایت هک میشن دیگه متل شما کاری انجام نمیدن؟
    خیلی کارها میشه راحت انجام داد
    نه اینکه از بهمن ماه سال گذشته تا الان هیچ اقدامی نشه بعد کلی ضرر و زیان مشتریان عذر بدتر از گناه بیارید

تنها کار یا حداقل کاری که میتونن بکنن برگردوندن مبالغ مشتریانه تا حداقل باورشون شه این حرف و حدیث ها

متن بیانیه هاستینگ آی وب هاست

همانطور که مستحضرهستید پشتیبانی سایت از ااخر سال گذشته با اختلال مواجه شده و کاربران قادر به دریافت پشتیبانی نبوده اند، در تاریخ 13 بهمن 1395 در مانیتورینگ سرور پرتال کاربری اقدام به نفوذ مشاهده شد که با رصد دقیق فعالیت فرد مهاجم بررسی و مستند شد به همین منظور طی درخواست 9510301512908616 اقدام به ایجاد پرونده در دادگستری و انجام کارها حقوقی شده ایم با توجه به حساسیت موضوع پرتال کاربری از سرور ها جدا شد تا ااز اقدامات بعدی مهاجم جلوگیری شود، مهاجم بدون اطلاع از این مورد سعی در بررسی داشته که منجر به دریافت مستندات بیشتری از هدف ان شده ایم، در حال حاضر بعد از گذشت 4 ماه و شناسایی فرد مهاجم پرونده در شعبه 4 دادیاری ناحیه 31 با شماره 9609981513300063 در حال رسیدگی است. ( شماره پرونده قابل پیگیری می باشد )

در طی این مدت سرور ها فعال بوده و تمدید یا کنسل سرویس در ناحیه کاربری به دلیل عدم اتصال ان به بخش دامنه و سرور تاثیری نداشته به همین منظور از امروز سرویس هایی که فاقد اعتبار می باشد مسدود می شود. همچنین دامنه هایی که طی این مدت ثبت یا تمدید نگردیده بررسی می شود. در حال حاضر امکان ثبت دامنه ایجاد سرویس مجدد با ناجیه کاربری اضافه شده و میتوانید بدون مشکل از این امکانات استفاده کنید.

خواهشمندیم با توجه به حجم درخواست ها صبر و حوصله داشته باشید تمامی درخواست ها رسیدگی خواهد شد.

آره این ایمیل برای منم ارسال شد

یه دروغ دیگشون اینکه اصلا سایت و پرتالشون هک شده بود درست...این انجمن رو هم ازشون گرفته بودن؟؟؟یعنی یکومشون نمیتونستن بیان اینجا یک تایپک بزنن یا توی انجمن های دیگه که سایتمون هک شده!!!!!!!!

الان تنها راهشون اینه که پول مشتریان رو برگردونن اگر واقعا حرفشون راسته...وگرنه فاتحشون خوندس

10. تعداد تشکر ها از armin2afm0056 به دلیل پست مفید

عضو جدید hossein_hatami آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

دلت خوشه ها الان بکاپ میخوام ازشون میگن پول بده

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    22 پست

سلام
    متاسفانه گاهی اوقات غیر از صبر و شکیبایی کاری از دست مشتری ساخته نیست، بنده نیز سابقا از ایشان خرید سرویس داشته ام و متاسفانه عملکرد صحیحی نداشتند.
    همکار گرامی i-whost.net لطفا کمی منصف تر و صادق تر با مشتریان برخورد کنید تا تعریف مشتریان از هاستینگ های ایرانی "کلاهبرداری" نباشد و شاهد چنین شکایات و تاپیک هایی نباشیم، هر چند این اولین شکایت از شما نیست.
    موفق باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

درود
    متاسفانه من هم یک هفته پیش دامنه رو تمدید کردم و الان دیدم دامه اصلی سایت Expire شده است پیگیری کردم دیدم اصلا تمدید نکردن ، تیکت هارو هم جواب نمیدن، الان هم که این تاپیک رو دیدم فکر کنم همچنان مشکلات بر طرف نشده است.
    متاسفانه هیچ ارگانی هم نیست نظارت کنه رو کار شرکت های هاستینگ که این مشکلات پیش نیاد.

14. تعداد تشکر ها از ScoRPioN2 به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)