صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 2345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 96

موضوع: اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟

کد:
    شما خودتون اسکريپت بنويسيد مجانی هم منتشرش کنيد، خيلی هم خوبه.
    اما اسکريپت اين و اون رو مجانی منتشر نکنيد :دی چون ديگران براش زحمت کشيدن.

ببخشید روی پیشونی من چیزی دیدید؟

اونوقت فردا نمیایید بگید طرف را احمق فرض کردیم؟ کلا برنامه نویسی که برنامش پخش میشه به دور از دلائلی که قبلا ذکر شده بازم ضعف داره می خوای بدونی میگم چرا:
    برنامه نویسی که نتونه امنیت برنامه و کارشو حفظ کنه برنامه نویس نیست این یعنی ضعف .پس باید یک بار ادب بشن تا حواسشون جمع بشه واسه کار های بعدی.

2. تعداد تشکر ها ازiranashiyane به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    457
    تشکر شده در
    348 پست

پیش فرض پاسخ : اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iranashiyane نمایش پست ها
    کد:

اونوقت فردا نمیایید بگید طرف را احمق فرض کردیم؟ کلا برنامه نویسی که برنامش پخش میشه به دور از دلائلی که قبلا ذکر شده بازم ضعف داره می خوای بدونی میگم چرا:
    برنامه نویسی که نتونه امنیت برنامه و کارشو حفظ کنه برنامه نویس نیست این یعنی ضعف .پس باید یک بار ادب بشن تا حواسشون جمع بشه واسه کار های بعدی.
    دیدم یه چیزهایی !
    مایکروسافت تا سیسکو سیستم عامل هاشون کرک می شه ! زیمنس که تخصصی سیستم عامل می زنه کرک می شه !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amirHosein نمایش پست ها
    دیدم یه چیزهایی !
    امیدوارم فهمیده باشی چی تو مخمه.چون ازت امتحان می گیرم.خوب درساتو مرور کن که مشروطی نزنه به پشتت.

باز هم p30vel اینبار ورژن 2!!

این عنوان یکم مسخره نیست؟ از کی تا حالا پی سی ول ورژن داده؟ نگران این هستم که توش شل باشه
    ویرایش توسط iranashiyane : November 22nd, 2010 در ساعت 18:44

6. تعداد تشکر ها از iranashiyane به دلیل پست مفید

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranashiyane نمایش پست ها
    کد:

مسئول ادب کردن جامعه بشری شما هستی :دی ؟
    شما با اين حرف زدنتون ثابت کرديد که از برنامه نويسی چيز زيادی سر در نمياريد :دی چون با استدلال شما همه برنامه نويسای عالم هيچی حاليشون نيست و بايد ادب بشن!
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

8. تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید

عضو جدید texas آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    27 پست

من بي طرف هستم
    راستش اصلآ اسكريپت نال استفاده نميكنم چون وجدانم نميذاره
    با حرف احسان موافقم كه اسكريپتهايي كه داره ازشون سو استفاده ميشه را منتشر ميكنه
    با آقاي ايران آشيانه كاملآ مخالف ( چون خودشون دقت نميكنن چي دارن ميگن ! يعني چي كه ادب بشن ؟ )
    توي انجمن هاي اسكريپتي هم فعاليت دارم نه اينكه به خاطر مديران بلكه به دليل كسب تجربه و كمك به دوستان وبمستر
    و بحث شل ( به نظرم اين اسكريپتها بيشتر بدرد تمرين ميخوره تا استفاده جهت بازدهي پس انتظار زيادي نداشته باشين)

دوستان موفق وپيروز باشيد

10. تعداد تشکر ها از texas به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
    شما با اين حرف زدنتون ثابت کرديد که از برنامه نويسی چيز زيادی سر در نمياريد :دی چون با استدلال شما همه برنامه نويسای عالم هيچی حاليشون نيست و بايد ادب بشن!
    کامل بخونید بعد قضاوت کنید

قرار نیست شما سواد من رو مورد سنجش قرار بدید.ضمنا استدلال شما کاملا اشتباه می باشد.چون بنده خودم برنامه نویسم ظمنا منظور بنده کل جامعه برنامه نویس نیست بنده با اکثر برنامه نویس های خودمون مشکل دارم .نمیدونم اسم ببرم یا نه ولی می گم آقای نقی زاده برنامه نویس پارس بیست که ادعای برنامه نویسی مطلق داره ایشون تا کنون 2 تا از کاراشون منتشر شده یکی رو هم که من دارم اما دلم نیومد منتشر کنم .ایشون نتونستن کارشون رو حفظ کنن.این یعنی ضعف .اینکه برنامه نویسای ما اسم سیلور لایت به گوششون نخورده این واسه 2009 هست جدید نیستا.واقعا جای تعصف داره من چرا باید خوب حرف بزنم وقتی تو همایشات و نمایشگا ها مورد تمسخر برنامه نویسای هندی و پاکستانی قرار می گیریم.

حالا چند درصد با نظرم موافقید؟؟؟
    ویرایش توسط iranashiyane : November 22nd, 2010 در ساعت 20:09

12. تعداد تشکر ها از iranashiyane به دلیل پست مفید

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raul7 نمایش پست ها
    نمیدونم به قیمت خدمات وی بی ایران چیکار دارید!
    چه ربطی داره که از پی سی ول که موضوع تاپیک هست به قیمت های پشتیبانی وی بی ایران برسید! یکی دوست داره سالی 300-400تومن بده برای ساپورت فنی ش! یکی هم ترجیح میده بیاد از وی بی ایران بگیره. یکی هم میره مدیر فنی اختصاصی انتخاب میکنه و قراردادی کار میکنه باهاش.
    حالا اگه پول شخصیت میاره به زعم شما ، این بحث دیگه ای هست.

موفق و پایدار باشید.
    الان شما رو باید به حساب بیاریم ؟
    یه نگاه به اول تاپیک بنداز متوجه میشی روند چطور بوده و چطور به اونجا کشیده شد !!
    به قول صاحب مجلش بعضی ها انقدر توی زندگیشون موندن و دارن دست و پا میزن که نمیتونن سایت خودشون رو اداره بکن و برای همین که جمع نشه شخصی میاد و مثل رابین هود عمل میکنه !!
    به نقل از اینجا
    http://www.up.p30day.com/images/3485...4146637587.jpg
    منتها کار ایشون با این امضا خیلی نوبره که بیان و ادعاهایی داشته باشن
    توی هرجا یه سومعه راه بندازی و خدمات ازاد بدی چه اونی که پولداره و چه اونی که فقیره جمع میشه ، مخصوصا توی ایران که باب مجالس هست جوک هاش
    حالا یه مثال من میزنم تا بیشتر تفهیم بشی
    کل این سایت رو بیشترش وب هاستینگ تشکیل میده
    من برگردم بیام یه تاپیک بزنم و بگم هاست با تخفیف 80 درصد میدم و از سود و از هرچیزی که فکرش رو بکنی بزنم
    با ذهن خودم اگر بخوام به این ماجرا نگاه بکنم می گم بلی دارم رقابت می کنم ولی در کل بازار به این نمی گن رقابت به این میگن خراب کردن بازار و صنف و چیز بازی کردن !!!
    بعدش هم بیام و ادعا بکنم که رتبه فروشم بالا رفته و همه مارو میشناسن و کلی خاطر خواه داریم و غیره !!
    اگر کسی مرده بیاد توی همین بازار با همین شرایطی که هاستینگ ها دارن کار می کنن هاست بفروشه نه این که بخواد ----- کشی بکنه و بگه به به چقدر معروف شدم من

این داستان فروش هاست ارزون رو مثال زدم تا دوستان بهتر درک بکنن
    چون بچه های حرفه ای میدونن چی داریم میگیم

-===============-

راستی امیر جان اون زمانی که تی وی شو ترکیده بود و 1 هفته بود خوابیده بود و فکر کنم اگر سنت قد بده باید در جریان باشی من بودم که با این که داشتم میرفتم مجلسی با تلفن و سینا رو راهنمایی کردم و اوردم بالا و بعدش سایت رو از اون حالت منجلاب ردش کردم ، بماند حاشیه هایی که بعد به وجود امد ولی بهتره بدونی کل اون سایت رو من بهینه کردم که الان کپی رایت وی بی ایران خورده ، و داره از اعتبار ما استفاده می کنه در اونجا

میتونی از سینا سوال بکنی که چطوری بوده برنامه
    ویرایش توسط mr.bahram : November 23rd, 2010 در ساعت 00:48
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

14. تعداد تشکر ها ازmr.bahram به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

با سلام

من تو وب هاستینگ تالک میام و مطالب رو میخونم اما تا حالا فعالیتی نداشتم . اما اینجا دیدم که حق داره پایمال میشه !

نمیدونم چرا اینقد دارند یک عده آتیش میگیرن که نالرز تو 3ماه به جایی رسید که سایت خیلی از شما ها تو 3سال هم به اینجا نمیرسه !!!!

16. تعداد تشکر ها از mr.sarrowless به دلیل پست مفید

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

و این داستان همچنان ادامه دارد

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

مشت اول 1000 تومان!! بازم داره دعوا میشه که.. منم موافقم.. خواهشن بحث پی سی ول رو به نالرز ربط ندید.. زمین تا آسمان فرق دارند.. با این هم که دارند به نالرز کسانی حسادت میورزند شکی نیست! تو پی سی ول هم یادمه همه چیز رو پاشنه احسان میچرخید الان که مستقل شده بازم ولکنش نیستند!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

19. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

صفحه 6 از 10 نخستنخست ... 2345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)