بنده تو اسكريپتي كه توش شل هست توي همون پست ميزنم بگرديد پيدا كنيد اينطور نيست كه بخوام سو استفاده كنم اون كسي كه تاپيك رو باز كرده فراموش كرده بقيشو بخونه زود هم قضاوت كرده
2 آه ای خدا، اگر من سربازانی همچون شما داشتم هیچ وقت پی سی ول تنها نمی ماند - ولش کنزیتون بزن
![]()
بیخودی بحث نکنید دوستان
یکی خوشش میاد - یکی نمیاد
من که خودم با p30vel کاملاً موافقم و سایتش را هم دوست دارم
چون اومده تا اینجا حال خیلی ها را گرفته (( من هم از همینش خوشم اومده))
اون بار هم به آقای امیری گفتم
وقتی که به راحتی شد سیستم payware را زد و ... چرا 400 هزار تومان هزینه کرد ؟؟
ما که این کار را کردیم ، بقیه هم تونستن مثل p30vel و ما هر چیزی را که نیاز داشتن را خودشون به دست بیارن - اگر توانش را نداشتن خوب بگن واسشون یه کاری مکین و گرنه برن کلی هزینه کنن دیگه قسمت آخرش مشکل خودشون هست
ویرایش توسط Warez-Host.IR : November 22nd, 2010 در ساعت 16:53
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
بله علاوه بر شخصیت احترام هم میاره
اما اگه بنا به افشا گری هست ما هم واسه گفتن حرف داریم
Raul7 ما از محتویات داخل پ خ خبر نداریم که حسام عزیز بحث قیمت گذاشت اما از بابت
اما این حرکت بیشتر آقا حمید رو گنده نشون میده نه تخریب شخصیتهمه میدونند که حمید نبوده و میدونن که خواسته کی رو خراب کنه .
هیچ انسانی این کارو نمیکنه
حمایت از p30 توسط آشیانه حتما یه قرارداد کاری بوده و چون ما ازش خبر نداریم به رک میگم بیخود می کنیم نظر میدیم (خودم رو گفتم دعوا نشه)
حتما لزومی نداره يکی از اون سايت هايي که از اين اسکريپت ها استفاده ميکنن هک بشه.
وقتی شل رفت رو سرور امنيت کل سرور ميره زير سوال، حالا ميخواد آشيانه باشه يا هر x ديگه.
هيچ آدم عاقلی نبايد بزاره حتی يک اسکريپت نال رو سرورش نصب بشه
:دی من نميدونم الان اين چه ربطی داره !؟
ما چرا روش شل بزاريم :دی اونی که نال کرده ميزاره و پخشش ميکنه.
چند تا فايلشم دوستان لطف کردند فرستادن. ما از روزی که اسکريپت رو منتشر کرديم ميدونستيم از اين اتفاقا هم ميفته. ولی پشتمون به چيزای ديگه گرمه. والا مطمئن باشيد زندش ميکرديم و 1000 تا روش ديگه کد ميکرديم.
اسکريپت ما هم منتشر بشه يا نشه ما فروش خودمون رو داريم و خواهيم داشت و خدا رو شکر. ما نه دنبال فروش 1000 نسخه نيستيم. اونی که فرق اسکريپت نال شده و نال نشده رو ميدونه مياد پيش خودمون :دی
اونی که امنيت سايت و سرورش براش مهمه و نميخواد روش شل مل اين و اون باشه![]()
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
بحث کردن زیاد فایده نداره بلاخره این دو سایت وارز هستند و هر از گاهی اسکریپت هایی میذارن که حالا بعضی ها دوست دارن و بعضی ها دوست ندارن و دلیل واضحی نیست که بخواییم کار و زندگیمون رو رها کنیم بیام سراغ این تاپیک
کسی رو خراب نکنیم و به کسی تهمت هم نزنیم بلاخره سایت داره رایگان خدمات ارائه میده
درود
من اینجا نیومدم از کسی دفاع کنم که بگین چون مدیر پی سی ول بودم و از این حرفا حالا با نالرز که کاری ندارم یک بار تو یکی از اسکریپت هاشون باگ بود گزارش دادم برخورد بدی کردن.که اصلا کلا باهاشون کاری ندارم. ولی حرف شما چیه؟
منظورم با مدیران webhostingtalk چطور وقتی پست میدیم مستقیم trash میشه ؟ راه اندازی این تایپیک هم کاره خودتونه .اگه بد میگم بگین بد گفتم.
کلا شما مشکلتون چیه . اینجا هست که واسه خودمون متاسف میشم.کلا برنامه نویسامون با مشتی از ادعا تو نت فعالیت می کنن.حالا ما هم که اومدیم اسکریپت رایگان می ذاریم تا کاربر جماعت بیاد گسترشش بده که البته بازم نمیاد اینکارو کنه .نهایت کارش تغییر لوگو و فوتر اسکریپت هست.اگر بد میگم بگین.
ضمنا اینو اضافه کنم این بحث رو ادامه ندید بارها بحث شده جماعت ما حداقل می تونن چشمانشونو باز کنن ببین فایلی که دانلود می کنن چیه.
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
اسکریپت هایی که توی نالرز هستند یا فارسی شده اند یا هسته ی خارجی داشته اند و یا دست همه افتاده و یا انقضاء اون ها به پایان رسیده ! این عین حرف احسان بود توی نالرز در ضمن باید بهتون بگم عامل موفقیت نالرز(یعنی دقیقا همون چیزی که شما بهش حسودی میکنین)وجود اسکریپت های نال شده و عالی و.....نیست پشتیبانی فوق العاده ای نسبت به اسکریپت های ارائه شدشون دارند چیزی که توی نت ایران کم تر میشه پیدا کرد و خیلی چیز های دیگه که شماها نمیفهمین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)