دوستدار کتاببلیان
چند مورد جا افتاد در اینجا من عرض کنم پیش از پاسخ.
اول که متشکرم از همه دوستانی که در تاپیک شرکت دارند و نظر خودشون رو به اشتراک میذارند؛ و بابت این که نشد به همه دوستان پاسخ بدم عذر میخوام. اونایی که محتوای پاسخ یکسانی داشتند رو لحاظ نکردم
و دوم، ببینید دوستانی که فرمودین با نحوه صحبت بنده، متوجه شدن تخصصی ندارند، شاید بتونم بگم بله درست میفرمایید. اما نه به صورت کامل!
بنده با موبایل استارت این تاپیک رو زدم و نوشتن توضیحات کامل واقعا میسر نبود.
دوم این که بنده طراح ربات تلگرام هستم (به صورت فریلسنر یا استخدامی نیست، ایده خودم رو پیاده میکنم) و الان ربات تقریبا موفقی دارم که روزانه 100 تا 200 برام میفروشه بدون دردسر وقت گذاری یا حروم بودن پول.
اما این درآمد برای من کافی نیست! به همین علت یه مقدار بررسی کردم دیدم فروشگاه اگه بتونه خوب بگیره درآمد خوبی میتونه داشته باشه.
و این که بانک رو کلا مخالفم چون علاوه بر نزول بودن پول، اصل سرمایه در خطر هستش و سود محدودی داره.
بنده بیشتر برنامه نویسی php و ربات تلگرام انجام میدم اما قصد دارم فروشگاه بزنم و ربطی به تخصص بنده نداره.
اون طوری هم نیستم که اولین سایتم باشه و چیزی از نت ندونم و شروع کنم به فروش؛ چند سالی هستش که تو نت هستم و انواع کار ها رو یاد و انجام دادم.
من به کسب و کار اینترنتی اعتقاد دارم و میدونم میشه درآمد ازش به دست آورد!
اما نیاز به مشاور خبره دارم که راهنماییم کنه ولی پیدا نمیکنم متاسفانه.
مطمئنا میشه رقابت کرد اگه درست وارد کار شد. در همین جهت نیاز به مشاور دارم که در پاسخ بالا عرض کردم پیدا نمیکنم!
خب اگه چیزی که همین الان روزانه 200 تومن براتون تو تلگرام فروش داره رو می تونید بیارید توی یه سایت فروشگاهی همین کار رو کنید احتمالاً با سایت باید فروش بیشتری هم داشته باشید.
اما اگر قصد دارید سایت فروشگاهی شما چیز دیگه ای بفروشه که تجربه اش رو تا الان نداشتید بهتره خیلی دربارش تحقیق و فکر کنید.
ببینید هرگز نمیشه یه شبه مثل دیجی کالا شد که مثال زدید و مثلاً بشه از هر کالایی فروخت به نظرم مثل همون تو تلگرام شما تو سایت هم باید تخصصی روی یه دسته کار کنید بعداً که کارتون گرفت و اسم در کردید اقدام به گسترش فروشگاه کنید.
برند و اسم فروشگاه هم خیلی خیلی تاثیر داره دیجی کالا شاید بیشترین عامل محبوبیت بین مردم رو به خاطر همین اسم "دیجی کالا" به دست آورد باور کنید اگه دیجی کالا مثلاً اسمش ایران استور 24 دات کام بود هرگز چنین محبوبیتی نمی تونست پیدا کنه.
پس به نظر من بیشتر از اینکه بخواید به یه عده سودجو 60 میلیون پول سئو بدید بهتره که روی برندینگ و نفوذ تو عامه مردم سرمایه گذاری کنید نه اینکه گوگل رو هدف قرار بدید.
مثلاً دیجی کالا با تبلیغات تلویزیونی تونست اعتماد خیلی از کاربر هایی که حتی سواد کامپیوتری هم ندارن جلب کنه اما اگه فقط به سئو و تبلیغات گوگلی و... بسنده میکرد فقط قشر وب مستر و اینترنت باز ها رو میشد جذب کنه اما الان پیرمرد پیرزن هایی که اینترنت هم نمیرن اسم دیجی کالا رو بلدن
تبلیغات تلویزیونی هم خوبه اما تا وقتی که مردم حس کنن آسایش اونا براتون مهمه نه مثل تبلیغاتی که مردم حس میکنن که فقط جیب اونا براتون مهمه مثال میزنم الان تبلیغات قابلمه های طرح گرانیتی که انقدر تلویزیون پخش میکنه قشنگ نمونه کاملی از یه تبلیغ مضر حساب میشه چون نه تنها اعتماد مردم جلب نمیشه بلکه مردم از اون اسم و برند و... یه تنفر ناخودآگاه هم پیدا میکنن.
بعد از برندینگ یه طراحی زیبا و با وقار در سایت که خود طراحی اعتبار و بزرگ بودن شرکت رو برسونه خیلی کمک به اعتماد مردم میکنه.
بعدش هم پشتیبانی خوش برخورد و پاسخگویی سریعه که مشتری حتی اگه قصد خرید هم نداشته باشه و فقط بخواد یه سوال کنه احساس رضایت میکنه و مطمئن باشید دفعه بعد که بخواد چیزی رو بخره که شما در فروشگاه دارید به خاطر اون خوش برخوردی و احساس رضایت قبلی که تو ذهنش مونده سراغ فروشگاه شما هم میاد.
اصول مشتری مداری خیلی ساده است اما متاسفانه تو مملکت ما انگار افت داره که مشتری راضی باشه بیشتر افتخار تو اینه که جیب مدیرعامل پر باشه ظاهراً![]()
با سلام و خسته نباشید.
در صورت تمایل بنده توانایی مشاوره به شما رو دارم و همچنین برپایی کسب و کار مورد نظر شما به صورت کاملا حرفه ای شما را در جریال جزئیات خواهم گزاشت .
فقط اشتباه نکنید و این مقدار پول رو اشتباه هزینه نکنید . چون در این بازار روز بسیار با ارزش هست
خواستید در خدمت شما هستم
موفق و پیروز باشید
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
قیمتا چه فضایین!!!!!!!!!
20میلیون طراحی!
60میلیون سعو!
بیه من رفیق دارم بیست میلیون بده سایت با سی ام اس و قالب اختصاصی و اپلیکیشن اندروید و ای او اس با سعو عالی و بک لینک عالی بت بده بقیشم بزار واسه سرمایه یه سرور اختصاصی ایرانی بقیه ته مونده هم بزار بانک سود بگیر![]()
سلام، پیشنهادات من بهتون :
1- سرمایه رو بذارید تو بانک چون در این رکود موجود بهترین بازدهی رو داره ( من از دسته افرادیم که میگم با پول باید کار کرد ولی در وضعیت موجود، احتمال ضرر بسیار بیشتره )
2- فست فود.
3- کولوکیشن. اگر در حوزه هاستینگ اعتبار دارید، سرور کلو کنید و اجاره بدید.
4- فکر به ایده های جدید و پیاده سازی اونا، چون برنامه نویس هستین میشه ایده هاتونو راحت پیاده کنید.
واسه فروشگاه به نظر من سرمایه آن چنانی نذارید! در حد 10-15 میلیون نهایتا!!
یک سایت فروشگاهی راه اندازی کنید، محصولاتتون رو از سایر سایت ها تامین کنین ( واسه این کار ایده خوب هم دارم چون سرمایه دارید ). بعد از یک مدت بازدهی و دخل سایتتون رو بررسی کنین ببینین صرف می کنه گسترش بدین یا نه. اگر صرف نمی کرد، تا همون 15 میلیون تومان سود کردید سایت رو جمع کنید. اگر بازدهی خوبی هم داشت، به مرور زمان از سود خود فروشگاهتون سایت رو گسترش بدین. اینجوری ضرر نمی کنین، فروشگاه هم دارید، سرمایه زیادی هم صرف نکردین. نگران ضرر و زیان هم نخواهید بود.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
برای از صفر شروع کردن سرمایه خوبی هست
سعی کنید ایده بکار بگیرید و در استارتاپ ها شرکت کنید.
خواستن توانستن است اصلاً نا امید نباشید و به نظر من این انجمن مناسب برای این سوال شما نبوده و بهتر است جامع تر در این باره فکر کنید.
هنور ما بین سایت های ایرانی خیلی ایده ها هستن که جاشون واقعاً خالی هست.
فایرسرور | تحویل سرور مجازی آنی در VMware ESXI
دیتاسنتر : شاتل منطقه پیام | آسیاتک برج میلاد | هتزنر آلمان
پیشنهاد من بشما اینکه اگر میخواید از سرمایه تون استفاده درست توی فضای مجازی بکنید یه سر به شتابدهنده آواتک تک برنید به عنوان حامی مالی ، استارتاپ های در حال شتابدهی رو بررسی بکنید و ببینید کدومشون آینده ای خواهد داشت و با تامین بودجه اون استارتاپ شریک تجاری خواهید شد.
البته این در صورتی هست که استارتاپ موفقی در حال شتابدهی باشه و بستگی به بینش خودتون داره
غیر از استارتاپ ها در اینترنت ایران برای فروشگاه و... خرج کنید همش ضرر میشه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)