صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 41

موضوع: [نظرشما]: با 150 ملیون سرمایه اولیه چه فروشگاه یا کسب و کاری مناست است؟

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

پیش فرض پاسخ : [نظرشما]: با 150 ملیون سرمایه اولیه چه فروشگاه یا کسب و کاری مناست است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط khodeAmir نمایش پست ها
    سلام.
    ما 150 ملیون سرمایه داریم، میخواستیم یه فروشگاه اینترنتی بزنیم و حدود 20 ملیون برای طراحی فروشگاه، 60 ملیون برای سئو و 30 تا 50 ملیون برای اجناس فروشگاه کنار گذاشتیم.
    موضوع اولیه فروشگاه وسایل جانبی موبایل و کامیوتر و کنسول بازی بود (مثل سایت جانبی دات آی آر) که دوستان گفتند این نوع فروش به جایی نمیرسه و سودش کمه!
    به نظر شما بهترین محصولی که میتونیم با این سرمایه وارد فروشگاه کنیم چه محصولی هستش؟ چیزی که واقعا سود داشته باشه و بشه گسترشش داد (مثل دیجیکالا که از اول با لوازم دیجیتال و الان با همه چی داره کار میکنه)
    + اصلا به نظرتون این سرمایه و بودجه بندی برای شروع مناسبه؟
    + به نظرتون فروشگاه اینترنتی کار به صرفه ای هستش؟
    شما اگه بخواید ۱۵۰ میلیون هزینه کنید فقط باید ۱۴۰ میلیونش رو واسه تبلیغات کنار بزارید
    به نظر من این کار رو نکنید. ضرر میکنید
    با این پول روی یه ایده جدید سرمایه گذاری کنید

اگه هم ایده دارید حاضرم منم ۱۵۰ میلیون بزارم و شریک بشم
    دوستدار کتاب بلیان

2. تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : [نظرشما]: با 150 ملیون سرمایه اولیه چه فروشگاه یا کسب و کاری مناست است؟

چند مورد جا افتاد در اینجا من عرض کنم پیش از پاسخ.
    اول که متشکرم از همه دوستانی که در تاپیک شرکت دارند و نظر خودشون رو به اشتراک میذارند؛ و بابت این که نشد به همه دوستان پاسخ بدم عذر میخوام. اونایی که محتوای پاسخ یکسانی داشتند رو لحاظ نکردم
    و دوم، ببینید دوستانی که فرمودین با نحوه صحبت بنده، متوجه شدن تخصصی ندارند، شاید بتونم بگم بله درست میفرمایید. اما نه به صورت کامل!
    بنده با موبایل استارت این تاپیک رو زدم و نوشتن توضیحات کامل واقعا میسر نبود.
    دوم این که بنده طراح ربات تلگرام هستم (به صورت فریلسنر یا استخدامی نیست، ایده خودم رو پیاده میکنم) و الان ربات تقریبا موفقی دارم که روزانه 100 تا 200 برام میفروشه بدون دردسر وقت گذاری یا حروم بودن پول.
    اما این درآمد برای من کافی نیست! به همین علت یه مقدار بررسی کردم دیدم فروشگاه اگه بتونه خوب بگیره درآمد خوبی میتونه داشته باشه.
    و این که بانک رو کلا مخالفم چون علاوه بر نزول بودن پول، اصل سرمایه در خطر هستش و سود محدودی داره.

نقل قول نوشته اصلی توسط hmydcm نمایش پست ها
    سلام.
    دوستان به اندازه کافی راهنمایی کردند که در اینترنت ایران سرمایه گذاری نکنید.
    هرچند واقعیت این هست که برای پیشرفت این صنعت هم باید دست به دست هم داد. کارآفرینان بسیاری از اینترنت ایران سربلند بیرون اومدند. و البته منکر این قضیه هم نیستم که شکست همه جا هست به خصوص در نت ایران. اما نباید این عرصه رو خالی کرد.
    شما این حجم پول رو هیچوقت در کاری که در اون تخصص ندارید سرمایه گذاری نکنید. چه در اینترنت و چه در بازار یا .. . حتما با یک فرد دانا و این کاره مشورت کنید.
    از طرفی برای راه اندازی یک فروشگاه یا هر سایت دیگه ای هم میشه از مبالغ پایین شروع کرد. نیازی نیست به یک باره تمام سرمایه رو بزارید وسط. مطمئن باشید اگر به این شکل پیش برید در هر زمینه ای که باشید مشکلاتی گریبان گیر شما خواهند شد. بلاخره هر کاری ریسک خودش رو داره.
    امیدوارم موفق باشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mrhhamidi نمایش پست ها
    توی هر کاری که علاقه ، مهارت ، ایده داشته باشید موفق هستید سطح وب هم همینطور
    از نوع صحبتتون مطمئن هستم تخصص ندارید
    قبل از شروع حتما کسب و کار ها را در نت دنبال کنید
    ببینید چی درآمدزا هست که خیلی سخته چون ارتباط با مدیرای سایتای بزرگ سخته
    ولی اینکه دوستان میگند درآ»د وجود نداره اینها هیچ کدوم صاحب کسب و کار های بزرگ نیستند
    و شما باید با یک ایده جدید و با یک تفکر برای نیاز و رفع نیاز مادیتون گام بردارید
    آخرین توصیه من شما در این حوزه سرمایه گذاری نکنید
    سرتون کلاه میذارند
    بنده بیشتر برنامه نویسی php و ربات تلگرام انجام میدم اما قصد دارم فروشگاه بزنم و ربطی به تخصص بنده نداره.
    اون طوری هم نیستم که اولین سایتم باشه و چیزی از نت ندونم و شروع کنم به فروش؛ چند سالی هستش که تو نت هستم و انواع کار ها رو یاد و انجام دادم.
    من به کسب و کار اینترنتی اعتقاد دارم و میدونم میشه درآمد ازش به دست آورد!
    اما نیاز به مشاور خبره دارم که راهنماییم کنه ولی پیدا نمیکنم متاسفانه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Net.Programm3r نمایش پست ها
    در اخر پیشنهاد من به شما اینه که با مبلغ 20 میلیون تومان در نت سرمایه گذاری کنید و بقیه پولتون رو در زمینه دیگه ای استفاده کنید ... (اصلا فکر فروشگاه اینترنتی رو از ذهنتون بیرون کنید چند سایت بزرگ در این زمینه هست ک اصلا نمیشه باهشون رقابت کرد پس اصلا فروشگاه نزنید)
    دنبال یک ایده جدید باشید اگر ایده مناسبی پیدا کنید و با سرمایه ای که دارید برای اون تبلیغ کنید بی شک موفق خواهید شد همونطور که سایت هایی هماننده دیوار ، اپارات ، دیجی کالا ، کافه بازار و... موفق شدن
    مطمئنا میشه رقابت کرد اگه درست وارد کار شد. در همین جهت نیاز به مشاور دارم که در پاسخ بالا عرض کردم پیدا نمیکنم!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    22 پست

سلام.
    ما 150 ملیون سرمایه داریم، میخواستیم یه فروشگاه اینترنتی بزنیم و حدود 20 ملیون برای طراحی فروشگاه، 60 ملیون برای سئو و 30 تا 50 ملیون برای اجناس فروشگاه کنار گذاشتیم.
    موضوع اولیه فروشگاه وسایل جانبی موبایل و کامیوتر و کنسول بازی بود (مثل سایت جانبی دات آی آر) که دوستان گفتند این نوع فروش به جایی نمیرسه و سودش کمه!
    به نظر شما بهترین محصولی که میتونیم با این سرمایه وارد فروشگاه کنیم چه محصولی هستش؟ چیزی که واقعا سود داشته باشه و بشه گسترشش داد (مثل دیجیکالا که از اول با لوازم دیجیتال و الان با همه چی داره کار میکنه)
    پیشنهاد میکنیم فروشگاه قطعات تعمیر کامپیوتری راه اندازی کنید.
    در صورت نیاز به مشاوره در این زمینه می توانید با ما تماس بگیرید.

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

چند مورد جا افتاد در اینجا من عرض کنم پیش از پاسخ.
    اول که متشکرم از همه دوستانی که در تاپیک شرکت دارند و نظر خودشون رو به اشتراک میذارند؛ و بابت این که نشد به همه دوستان پاسخ بدم عذر میخوام. اونایی که محتوای پاسخ یکسانی داشتند رو لحاظ نکردم
    و دوم، ببینید دوستانی که فرمودین با نحوه صحبت بنده، متوجه شدن تخصصی ندارند، شاید بتونم بگم بله درست میفرمایید. اما نه به صورت کامل!
    بنده با موبایل استارت این تاپیک رو زدم و نوشتن توضیحات کامل واقعا میسر نبود.
    دوم این که بنده طراح ربات تلگرام هستم (به صورت فریلسنر یا استخدامی نیست، ایده خودم رو پیاده میکنم) و الان ربات تقریبا موفقی دارم که روزانه 100 تا 200 برام میفروشه بدون دردسر وقت گذاری یا حروم بودن پول.
    اما این درآمد برای من کافی نیست! به همین علت یه مقدار بررسی کردم دیدم فروشگاه اگه بتونه خوب بگیره درآمد خوبی میتونه داشته باشه.
    و این که بانک رو کلا مخالفم چون علاوه بر نزول بودن پول، اصل سرمایه در خطر هستش و سود محدودی داره.
    خب اگه چیزی که همین الان روزانه 200 تومن براتون تو تلگرام فروش داره رو می تونید بیارید توی یه سایت فروشگاهی همین کار رو کنید احتمالاً با سایت باید فروش بیشتری هم داشته باشید.
    اما اگر قصد دارید سایت فروشگاهی شما چیز دیگه ای بفروشه که تجربه اش رو تا الان نداشتید بهتره خیلی دربارش تحقیق و فکر کنید.

ببینید هرگز نمیشه یه شبه مثل دیجی کالا شد که مثال زدید و مثلاً بشه از هر کالایی فروخت به نظرم مثل همون تو تلگرام شما تو سایت هم باید تخصصی روی یه دسته کار کنید بعداً که کارتون گرفت و اسم در کردید اقدام به گسترش فروشگاه کنید.
    برند و اسم فروشگاه هم خیلی خیلی تاثیر داره دیجی کالا شاید بیشترین عامل محبوبیت بین مردم رو به خاطر همین اسم "دیجی کالا" به دست آورد باور کنید اگه دیجی کالا مثلاً اسمش ایران استور 24 دات کام بود هرگز چنین محبوبیتی نمی تونست پیدا کنه.
    پس به نظر من بیشتر از اینکه بخواید به یه عده سودجو 60 میلیون پول سئو بدید بهتره که روی برندینگ و نفوذ تو عامه مردم سرمایه گذاری کنید نه اینکه گوگل رو هدف قرار بدید.

مثلاً دیجی کالا با تبلیغات تلویزیونی تونست اعتماد خیلی از کاربر هایی که حتی سواد کامپیوتری هم ندارن جلب کنه اما اگه فقط به سئو و تبلیغات گوگلی و... بسنده میکرد فقط قشر وب مستر و اینترنت باز ها رو میشد جذب کنه اما الان پیرمرد پیرزن هایی که اینترنت هم نمیرن اسم دیجی کالا رو بلدن
    تبلیغات تلویزیونی هم خوبه اما تا وقتی که مردم حس کنن آسایش اونا براتون مهمه نه مثل تبلیغاتی که مردم حس میکنن که فقط جیب اونا براتون مهمه مثال میزنم الان تبلیغات قابلمه های طرح گرانیتی که انقدر تلویزیون پخش میکنه قشنگ نمونه کاملی از یه تبلیغ مضر حساب میشه چون نه تنها اعتماد مردم جلب نمیشه بلکه مردم از اون اسم و برند و... یه تنفر ناخودآگاه هم پیدا میکنن.

بعد از برندینگ یه طراحی زیبا و با وقار در سایت که خود طراحی اعتبار و بزرگ بودن شرکت رو برسونه خیلی کمک به اعتماد مردم میکنه.

بعدش هم پشتیبانی خوش برخورد و پاسخگویی سریعه که مشتری حتی اگه قصد خرید هم نداشته باشه و فقط بخواد یه سوال کنه احساس رضایت میکنه و مطمئن باشید دفعه بعد که بخواد چیزی رو بخره که شما در فروشگاه دارید به خاطر اون خوش برخوردی و احساس رضایت قبلی که تو ذهنش مونده سراغ فروشگاه شما هم میاد.

اصول مشتری مداری خیلی ساده است اما متاسفانه تو مملکت ما انگار افت داره که مشتری راضی باشه بیشتر افتخار تو اینه که جیب مدیرعامل پر باشه ظاهراً

عضو جدید GoldinHost.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,294
    تشکر تشکر شده 
    762
    تشکر شده در
    610 پست

سلام.

با سلام و خسته نباشید.

در صورت تمایل بنده توانایی مشاوره به شما رو دارم و همچنین برپایی کسب و کار مورد نظر شما به صورت کاملا حرفه ای شما را در جریال جزئیات خواهم گزاشت .

فقط اشتباه نکنید و این مقدار پول رو اشتباه هزینه نکنید . چون در این بازار روز بسیار با ارزش هست

خواستید در خدمت شما هستم

موفق و پیروز باشید
    EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
    Team Group : NovaTM.One
    WebHosting And Server : Novaio.Net
    Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204

8. تعداد تشکر ها از GoldinHost.IR به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

قیمتا چه فضایین!!!!!!!!!
    20میلیون طراحی!
    60میلیون سعو!
    بیه من رفیق دارم بیست میلیون بده سایت با سی ام اس و قالب اختصاصی و اپلیکیشن اندروید و ای او اس با سعو عالی و بک لینک عالی بت بده بقیشم بزار واسه سرمایه یه سرور اختصاصی ایرانی بقیه ته مونده هم بزار بانک سود بگیر

10. تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

سلام، پیشنهادات من بهتون :
    1- سرمایه رو بذارید تو بانک چون در این رکود موجود بهترین بازدهی رو داره ( من از دسته افرادیم که میگم با پول باید کار کرد ولی در وضعیت موجود، احتمال ضرر بسیار بیشتره )
    2- فست فود.
    3- کولوکیشن. اگر در حوزه هاستینگ اعتبار دارید، سرور کلو کنید و اجاره بدید.
    4- فکر به ایده های جدید و پیاده سازی اونا، چون برنامه نویس هستین میشه ایده هاتونو راحت پیاده کنید.

واسه فروشگاه به نظر من سرمایه آن چنانی نذارید! در حد 10-15 میلیون نهایتا!!
    یک سایت فروشگاهی راه اندازی کنید، محصولاتتون رو از سایر سایت ها تامین کنین ( واسه این کار ایده خوب هم دارم چون سرمایه دارید ). بعد از یک مدت بازدهی و دخل سایتتون رو بررسی کنین ببینین صرف می کنه گسترش بدین یا نه. اگر صرف نمی کرد، تا همون 15 میلیون تومان سود کردید سایت رو جمع کنید. اگر بازدهی خوبی هم داشت، به مرور زمان از سود خود فروشگاهتون سایت رو گسترش بدین. اینجوری ضرر نمی کنین، فروشگاه هم دارید، سرمایه زیادی هم صرف نکردین. نگران ضرر و زیان هم نخواهید بود.

با احترام.
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

عضو انجمن fireserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    786
    تشکر تشکر شده 
    175
    تشکر شده در
    149 پست

سلام.
    برای از صفر شروع کردن سرمایه خوبی هست

سعی کنید ایده بکار بگیرید و در استارتاپ ها شرکت کنید.

خواستن توانستن است اصلاً نا امید نباشید و به نظر من این انجمن مناسب برای این سوال شما نبوده و بهتر است جامع تر در این باره فکر کنید.

هنور ما بین سایت های ایرانی خیلی ایده ها هستن که جاشون واقعاً خالی هست.
    فایرسرور | تحویل سرور مجازی آنی در VMware ESXI
    دیتاسنتر : شاتل منطقه پیام | آسیاتک برج میلاد | هتزنر آلمان

عضو جدید game_live25 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    62
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    48 پست

سلام.
    پیشنهاد من بشما اینکه اگر میخواید از سرمایه تون استفاده درست توی فضای مجازی بکنید یه سر به شتابدهنده آواتک تک برنید به عنوان حامی مالی ، استارتاپ های در حال شتابدهی رو بررسی بکنید و ببینید کدومشون آینده ای خواهد داشت و با تامین بودجه اون استارتاپ شریک تجاری خواهید شد.
    البته این در صورتی هست که استارتاپ موفقی در حال شتابدهی باشه و بستگی به بینش خودتون داره
    غیر از استارتاپ ها در اینترنت ایران برای فروشگاه و... خرج کنید همش ضرر میشه...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط miladtnt نمایش پست ها
    2 تا کانال تلگرام بخر هرکودوم روزی حداقل 2 3 تومن درمیارن منتها باید وقت بزاری

و یا سه تا ربات در حد 10 میلیون بساز 40 میلیون برای هرکودوم سرمایهتبلیغ بزار ... راحت و بی دردسر روزی حداقل 1 2 تومن از هرکودوم دربیار
    و تلگرام که ***** شد که امکانش زیاده دیگه همه ی پولتون به باد رفته

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)