nic.ru بالاخره روی قیمت انتقال کوتاه اومد میگه دامنه هی com net org رو با 8.1 منتقل میکنه، تمدید هم با دپوزیت هزار دلار قیمت 8.4 میده
اما مشکل زبان روسی همچنان باقی هست
nic.ru بالاخره روی قیمت انتقال کوتاه اومد میگه دامنه هی com net org رو با 8.1 منتقل میکنه، تمدید هم با دپوزیت هزار دلار قیمت 8.4 میده
اما مشکل زبان روسی همچنان باقی هست
کارمون به کجا رسیده که باید دامنه هایی با اعتبار 10 ساله رو ببریم اینجاها
من میگم پولو فدای اعتبار نکنیم
باور کنید
- - - Updated - - -
ولی زبان انگلیسی هم داره
https://www.nic.ru/en/index.html
اون بیرونش هست
شما بیا داخل میبینی چی میگم
- - - Updated - - -
به راحتی عزیزم از تکنولوژی استفاده کردم
![]()
باریکلّا. من فکر کردم که خود سایت قیمتش به دلار هست و من خبر ندارم. نگو شما از Currency Converter واسه محاسبه معادل قیمتهای روبلی سایت به دلار استفاده کردهاید.
کلّا مشکل سایتهای روسی الان این هست که واحد پولی پایه همشون روبل هست. این یعنی بالاخره یک سری مشکلات در محاسبه و... به وجود میاد. ضمن اینکه خود روبل در مقابل دلار تغییر میکنه. این یعنی شما معمولاً حساب وبمانی را به دلار شارژ میکنید و بعدش باید این دلارها را به روبل تبدیل کنید در خود وب مانی و یک کارمزد تبدیل اینجا بدهید به وب مانی. بعدش بیایید از این سایتها دامین بخرید.ضمن اینکه ارزش خود روبلا در مقابل دلار متغیر هست.
کلّا انگار ما آدمی زادی نمیتوانیم زندگی کنیم. چه گیری کردیم توی این نقطه از جغرافیا به دنیا اومدیمها؟
این nic.ru که اساساً فقط با روبل کار میکنه. حتّی توی سایت انگلیسیاش هم قیمتها رو به روبل زده. شما چطوری روی قیمت دلاری باهاشون صحبت کردی؟ ضمن اینکه این nic.ru یکجورایی دولتی هست. مثل nic.ir خودمون واسه دامنه .ru هست. ولی عجیبه که دامنه .com و... هم میفروشه. ضمناً من چند سالی هست که دارم باهاش کار میکنم. اشکالش این هست که قیمت دامینها رو هر سال افزایش میده(بر مبنای همون روبل) که بخاطر تورّم و عدم ثبات روبل هست.
فقط REG.com که ورژن انگلیسی REG.ru هست، خصوصی است و در نسخه انگلیسی اش آن هم بصورت نمایشی قیمتها رو دلار میزنه.
- - - Updated - - -
آقا اشتباه گفتم این evonames ظاهراً توی قبرس هست و نه کانادا. بروید توی about.
ویرایش توسط mri_6889 : July 18th, 2017 در ساعت 14:26
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)