والا اینکه خودشون چی تلفظ می کنن و اطلاع ندارم اما مطمئنن منظورشون همون جوکر خودمون هست از لوگوشون میشه فهمید joker.com
- - - Updated - - -
CSL Computer Service Langenbach GmbH
Hansaallee 191-193
D-40549 Duesseldorf
Phone: +49.211867670
Fax: +49 211 86767 6449
www.csl.de
- - - Updated - - -
من بصورت تلفنی با ریسلو صحبت کردم
البته خیلی داستان و باز نکرد اما به نظر میاد مشکل از بانک و تراکنش نیست گویا پارتنر یک شرکت آمریکایی شده و دیگه نمی تونه سرویس با ایرانی ها کار کنه
در مورد تغییر اطلاعات هم صحبت کردم همین جواب و داد که فایده نداره
حتی مطلع شدم که بعضی شرکت ها مثل طلا هاست به مشتریاشون گفتن که چون از اول با مشخصات غیر ایرانی با ریسلو کار کردن مشکل دار نمیشن اینم پرسیدم گفت در مراحل بعدی این ها هم کشف میشن و محدود میشن تقریبا منظورش این بود که بهتره ریسک نکنین چون بالاخره می فهمن
من از حرف طلاهاست تعجب می کنم داستان اصلا مشخصات ایرانی و غیر ایرانی نیست که... بعدشم طلاهاست و خود ریسلو برای شارژ اکانت به مشتری های ایرانی پیشنهاد می کرد و فارغ از مشخصات ریسلو کاملا می دونه که ایرانی هستن...
از حرف بعضی از دوستان هم که میگن صبر کنین عجله نکنین و فلان هم تعجب می کنم خدا رو شکر دامنه هام دست آدم مسئولیت پذیری بود زنگ زدم بهش گفت در جریانم مهندس دارم منتقل می کنم به جوکر خیالت راحت باشه تازه بدون هزینه گرفتن! خدا به مشتری های این مدل آدم های بی مسئولیت رحم کنه
لامصب دومین مشتری شاید همه زندگیش باشه چطور می تونی اینقدر ریلکس باشی... مجانی که نمی خوای ترنسفر کنی پولش و بگیر از مشتری ترنسفر کن یه جای دیگه