چند مورد جا افتاد در اینجا من عرض کنم پیش از پاسخ.
اول که متشکرم از همه دوستانی که در تاپیک شرکت دارند و نظر خودشون رو به اشتراک میذارند؛ و بابت این که نشد به همه دوستان پاسخ بدم عذر میخوام. اونایی که محتوای پاسخ یکسانی داشتند رو لحاظ نکردم
و دوم، ببینید دوستانی که فرمودین با نحوه صحبت بنده، متوجه شدن تخصصی ندارند، شاید بتونم بگم بله درست میفرمایید. اما نه به صورت کامل!
بنده با موبایل استارت این تاپیک رو زدم و نوشتن توضیحات کامل واقعا میسر نبود.
دوم این که بنده طراح ربات تلگرام هستم (به صورت فریلسنر یا استخدامی نیست، ایده خودم رو پیاده میکنم) و الان ربات تقریبا موفقی دارم که روزانه 100 تا 200 برام میفروشه بدون دردسر وقت گذاری یا حروم بودن پول.
اما این درآمد برای من کافی نیست! به همین علت یه مقدار بررسی کردم دیدم فروشگاه اگه بتونه خوب بگیره درآمد خوبی میتونه داشته باشه.
و این که بانک رو کلا مخالفم چون علاوه بر نزول بودن پول، اصل سرمایه در خطر هستش و سود محدودی داره.

نقل قول نوشته اصلی توسط hmydcm نمایش پست ها
سلام.
دوستان به اندازه کافی راهنمایی کردند که در اینترنت ایران سرمایه گذاری نکنید.
هرچند واقعیت این هست که برای پیشرفت این صنعت هم باید دست به دست هم داد. کارآفرینان بسیاری از اینترنت ایران سربلند بیرون اومدند. و البته منکر این قضیه هم نیستم که شکست همه جا هست به خصوص در نت ایران. اما نباید این عرصه رو خالی کرد.
شما این حجم پول رو هیچوقت در کاری که در اون تخصص ندارید سرمایه گذاری نکنید. چه در اینترنت و چه در بازار یا .. . حتما با یک فرد دانا و این کاره مشورت کنید.
از طرفی برای راه اندازی یک فروشگاه یا هر سایت دیگه ای هم میشه از مبالغ پایین شروع کرد. نیازی نیست به یک باره تمام سرمایه رو بزارید وسط. مطمئن باشید اگر به این شکل پیش برید در هر زمینه ای که باشید مشکلاتی گریبان گیر شما خواهند شد. بلاخره هر کاری ریسک خودش رو داره.
امیدوارم موفق باشید.
نقل قول نوشته اصلی توسط mrhhamidi نمایش پست ها
توی هر کاری که علاقه ، مهارت ، ایده داشته باشید موفق هستید سطح وب هم همینطور
از نوع صحبتتون مطمئن هستم تخصص ندارید
قبل از شروع حتما کسب و کار ها را در نت دنبال کنید
ببینید چی درآمدزا هست که خیلی سخته چون ارتباط با مدیرای سایتای بزرگ سخته
ولی اینکه دوستان میگند درآ»د وجود نداره اینها هیچ کدوم صاحب کسب و کار های بزرگ نیستند
و شما باید با یک ایده جدید و با یک تفکر برای نیاز و رفع نیاز مادیتون گام بردارید
آخرین توصیه من شما در این حوزه سرمایه گذاری نکنید
سرتون کلاه میذارند
بنده بیشتر برنامه نویسی php و ربات تلگرام انجام میدم اما قصد دارم فروشگاه بزنم و ربطی به تخصص بنده نداره.
اون طوری هم نیستم که اولین سایتم باشه و چیزی از نت ندونم و شروع کنم به فروش؛ چند سالی هستش که تو نت هستم و انواع کار ها رو یاد و انجام دادم.
من به کسب و کار اینترنتی اعتقاد دارم و میدونم میشه درآمد ازش به دست آورد!
اما نیاز به مشاور خبره دارم که راهنماییم کنه ولی پیدا نمیکنم متاسفانه.
نقل قول نوشته اصلی توسط Net.Programm3r نمایش پست ها
در اخر پیشنهاد من به شما اینه که با مبلغ 20 میلیون تومان در نت سرمایه گذاری کنید و بقیه پولتون رو در زمینه دیگه ای استفاده کنید ... (اصلا فکر فروشگاه اینترنتی رو از ذهنتون بیرون کنید چند سایت بزرگ در این زمینه هست ک اصلا نمیشه باهشون رقابت کرد پس اصلا فروشگاه نزنید)
دنبال یک ایده جدید باشید اگر ایده مناسبی پیدا کنید و با سرمایه ای که دارید برای اون تبلیغ کنید بی شک موفق خواهید شد همونطور که سایت هایی هماننده دیوار ، اپارات ، دیجی کالا ، کافه بازار و... موفق شدن
مطمئنا میشه رقابت کرد اگه درست وارد کار شد. در همین جهت نیاز به مشاور دارم که در پاسخ بالا عرض کردم پیدا نمیکنم!