نقل قول نوشته اصلی توسط Bozurg نمایش پست ها
همچین شرکت باحالی نیست، من هم ازش نمایندگی دارم، من پیشنهاد میکنم همچنان اگر واقعا نیاز به جایگزین هست روس یا ترک باشن، اما بازم با توجه به شرایط اگر میخواین با آنلاین نیک، نیم چیپ ، هگزونت و یوکر (J در آلمان ی تلفظ میشه مثل ژاکوب و یاکوب) کار کنین چون یهو هزینه هاشون بالا هست من میتونم برای این مدت به قیمت خریدم دامین هاتون رو بدون سود منتقل کنم تا بعد خودتون ترید یا موو کنین به اکانت خودتون
دیگه حالا روی هاست و سروراش نظری ندارم اما اینکه نماینده رسمی یک رجیسترار معتبر مثل جوکر هستند که سگش به این ریسلوی درب و داغون میرزه خدایی ریسلو دهن همه رو با مشکلات عجیب غریبش سرویس کرده بود ولی ما پوست کلفتی بخرج دادیم ضمنا ایران سرور میگ تو قراردادشون جوکر صراحتا عدم تحریم و ضمانت داده از طرفی قیمت هاشونم مناسبه جز قدیمی ترین ها و خوشنام هم هستن به نظر خود من بهترین گزینه ممکن هم نباشه فعلا تنها گزینه مطمئن ایرانی هست چون همه نماینده همین ریلسو بودن...
ضمنا اکثر این رجیسترارهایی که شما معرفی کردی ایران و تحریم کردن مثل آنلاین نیک... خوب اگه کسی مشخصات و هویت غیر ایرانی و حساب بین المللی داشته باشه که اصلا نیازی به انتقال از ریسلو نداره همونجا می مونه دیگه