نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 488

موضوع: تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

نقل قول نوشته اصلی توسط Bozurg نمایش پست ها
    مسئله فقط سایت انگلیسی نیست، عین وب مانی که بیشتر اسنادش روسی هست و خیلی هاش انگلیسی نیست و کلا کار کردن باهاش سخته اینم اونجوری هست

در مورد TuCows هم چون قرار نیست بحث سیاسی کنیم سر بسته میگم، سرمایه شرکت یه ارتباطی به نورچشمی های داخلی داره و چند نفری که باهاش قوی کار میکنن هم اینجا هستن هم اونجا
    در مورد سایت reg.com من بهشون تیکت دادم که قسمتهایی از سایت انگلیسی رو که همچنان به زبان روسی هست، به انگلیسی برگردانند. اگر که میخواهند مشتریان بین المللی داشته باشند. همچنین بهشون گفتم تعداد زیادی از ایرانی‌ها اگر این کار رو انجام بدهند، دوست دارند که مشتری و ریسلرشون باشند(حسّ منفعت طلبی‌شون رو تحریک کردم). حالا باید ببینم چی میشه؟ ضمناً فعلا برای افزایش موجودی اکانت از طریق WbMoney و Yandex Money توی این سایت باید از طریق نسخه روسی وارد شوید و دوباره به نسخه انگلیسی برگردید. این رو هم تیکت دادم که به نسخه انگلیسی اضافه کنند گزینه WebMoney و Yandex رو. الان در نسخه انگلیسی فقط PayPal و Credit Card داره. البتّه میشه از طریق نسخه روسی با وبمانی افزایش موجودی داد و توی نسخه انگلیسی استفاده کرد.
    ضمناً این سایت مشکلی که فعلاً داره این هست که حسابداری‌شون بر اساس روبل هست. یعنی با وجود اینکه قیمتها رو در نسخه انگلیسی به دلار میزنه، ولی این در واقع به روبل تبدیل میشه و موجودی حساب شما هم به روبل هست. بعداً البتّه اگر بشه باهاشون کار کرد، میشه ترغیبشون کرد که حسابداری خودشون رو ببرن روی دلار در سایت انگلیسی. درسته که گزینه چندان جالبی نیست ولی در حالتی که اپشن‌های مناسب دیگری هم یافت بشه که دردسر پرداخت و... هم نداشته باشه. متاسفانه یافت نمیشه.
    پی نوشت: من یک گزینه توی جبل اطّارق (Gibraltar) پیدا کردم که زبان سایتش هم انگلیسی هست. وبمانی و بیت کوین هم ساپورت میکنه. خلاصه خوشحال شدم. ولی رفتم توی ثبت نامش و دیدم که در لیست کشورهاش، ایران نیست. یعنی تحریم. یعنی حتّی شرکت توی جبل الطّارق که یک جزیره هست، ما رو تحریم کرده. اوضاع اینطوریه که سایتهای روسی رو پیشنهاد میدهم. این سایته جبل الطّارقی که گفتم، اینه: https://www.alpnames.com
    ویرایش توسط mri_6889 : July 17th, 2017 در ساعت 00:38

2. تعداد تشکر ها ازmri_6889 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)