خیر
من تلفنی باهاشون صحبت کردم
منظور اینه که به صورت قدم به قدم تمام امکانات مربوط به ایرانی ها رو حذف خواهند کرد
گفتم واقعا عجب شجاعتی دارید که حجم عمده مشتری هاتون رو پس میزنید. گفت چند صد هزارتا بیشتر نیستن ایرانی ها!!!

گفت داریم سعی میکنیم یه پارتنری پیدا کنیم که بتونیم دامین ها رو به اون منتقل کنیم ولی هنوز خبری نیست
ظاهرا خودشو متاسف و متاثر نشون میداد

نقل قول نوشته اصلی توسط babakebrahimi نمایش پست ها
دوستان اینجوری که من متوجه شدم برای ایرانیها و چند کشوری که شامل تحریم های بین المللی هستند فقط واحد پولی تغییر میکنه به یورو
و افزایش قیمت دامنه ها برای تمدید و ... و اینکه امکان ایجاد اکانت و تمدید و ... محدود بشه فقط شامل حال ریسلرها مشتریان و ساب ریسلرهایی خواهد شد که اطلاعات جعلی استفاده کرده اند و اطلاعاتشون با دیگر اطلاعات همخوانی نداره
یعنی قرار نیست قیمتها برای افرادی که با هویت واقعی خودشون ثبت نام کردن و اطلاعات ضد و نقیضی در هیچ بخشی از اکانتشون ندارن افزایش پیدا بکنه
و همچنین محدودیت ثبت نام و تمدید و ... برای افرادی که با هویت واقعی ثبت نام کردن و تناقض در اطلاعات ندارن اعمال نمیشه

درواقع اینجوری که بوش میاد ریسلرهای فعلی سرجاش خواهد بود با واحد ارزی یورو ولی هم سختگیری میشه روی اطلاعات مشتریانی که ثبت میشه و هم روی اطلاعات خود ریسلر و ساب ریسلرها همچنین احتمالا دیگه ریسلر جدید از ایران پذیرش نکنند
- - - Updated - - -

به نظرم میاد اینا میخوان از آب گلالود ماهی بگیرن
دارن مردم رو مجبور میکنن که طی یک ماه تا میتونن دامین ها رو از ترس قیمت بالا تمدید کنند بعدش هم میگن طی مذاکرات انجام شده مشکل برطرف شد!!! یا این که حالا انتقال بدید به فلان شرکت که شریک ماست و موقع انتقال هم باید یک سال شارژ کنید...
کلا فکر کنم تله پوله