این دیگه از اون حرفها بودا! layout سایتشون این شکلی طراحی شده که حالا شاید صحیح هم نباشه ولی این که دلیلی بر خوبی یا بدیشون نیست. این شرکت از سال 1999 در این بیزینس هست و مجوز ICANN داره . مطمئن باشید از ریسلو و آنلاینیک و خیلی جاهای دیگه معتبر تره. حالا سایتم من بهشون میگم ولی این سایت شرکتیشون هست و بیزنیسشون و عمده فروشی شون در سایت هگزونت انجام میشه.
سلام و تشکر از پیامتون.
خیر آلمان هیچ تحریمی علیه شهروندان ایران نداره و خود رجیسترار هم اذعان داره که هیچ محدودیتی در ارتباط با ایرانیان ندارند. همچنین میتوانید اینجا و اینجا را بخوانید و ببینید که هیچ تحریمی از جانب آلمان برای ایران نیست و اصولا تحریم شهروندان ایران فقط از جانب آمریکا و بعد از اشغال سفارت آمریکا وضع شده و غیر از آن و غیر از مسائل هسته ای تحریم دیگری تا جایی که من میدونم وجود نداره و تعجب کردم از این سخنتون. تضمین ما اطلاعات شفافی هست که میدیم و تصمیم گیری با مشتریان گرامی هست. ولی این تضمین را میدیم که اگه دامینهاتونو از ریسلو خارج نکنید قطعا با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد.
پاسخ رجیسترار در مورد این موضوع :
We do not have any specific restrictions regarding providing our services to customers in IranWe are not a US company and have no restrictions in dealing with Iranian clients.