-
July 15th, 2017, 19:43
پاسخ : بی کفایتی و بی تدبیری سایت ovh-web.in

نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
مدیر عزیز،
شما اگه به خاطر بار قضایی باید تاپیک رو ببندید
و اگه اصرار دارید انجمن فقط آموزشی هست
باشه پس بخش فروش رو ببندید چون مقصر همه اینها شما هستید و این سایت
بله من و شما و همه میدونیم ربطی به انجمن نداره و یوزر باید خودش تحقیق کنه اینا همه درست و متین و جای خود
اما شما این امکانات کلاهبرداری رو فراهم کردید، نه؟ اگر نه مثل قدیم طرف میره تو گوگل میگرده یه هاستینگ رو پیدا میکنه یا از جایی که دوستاش سرویس دارند و درست هست میگیره نهایت
شما بخش فروشی رو دارید که بدون زحمت و هر بچه ای میاد تاپیک میزنه
کل بازار ایران و همکاران رو خراب کردید و تحت تاثیر بچه های 14 ساله قرار دارید
در موارد قضایی هم بارها سایت شما معرفی شده در برگه های شکایت و وب هاستینگ تاک الان گاو پیشونی سفید هست
من به چشم خودم دیدم این داستان رو - همین الانش هم زیر شکایت انجمن صنفی دارید میرید واسه *****ینگ سایت
آقا جان یا باید رنکی چیزی بدین به نفرات بخش فروش
یا پای این مسائل وایسید چون شما درست کردید این بساط رو
یا بخش فروش رو بردارید دیگه اعلامیه اطلاعیه صادر کردن به مناسبت هر کلاهبرداری نداریم
قضیه چاقوساز و چاقو شده.
یعنی اگر یک نفر از چاقو ساز، چاقو خرید و رفت عربده کشی یا کسی رو مجروح کرد،چاقوساز باید جواب پس بده؟
تا به حال شده زمانی که مدیر یک انجمن با فراهم آوردن امکانات اون هم به صورت رایگان و نه با دریافت هزینه، فضایی رو به وجود آورد که کاربران بتونن درش کسب درآمد کنن،از اون مدیر تقدیر کرده باشیم که حالا با یکی 2 بار ضرر دیدن کل زحمات مدیر اون انجمن رو زیر سوال ببریم؟
در یک بازارچه یک نفر پیدا میشه که گرون فروشی می کنه یا جنس بد به مشتریان میده.آیا باید به خاطر همون یک نفر کل بازارچه رو پلمپ کنن و تغییر کاربری بدن؟!
به نظر من باید قبل از فعالیت در هر سایت یا انجمنی قوانین رو حداقل یکبار با دقت مطالعه کنیم.مدیریت این انجمن هم در قوانین سلب مسئولیت کرده و ضرر و زیانی که به کاربر وارد میشه رو بر عهده خود کاربر گذاشته.درستش هم همینه.
-
تعداد تشکر ها از dynabanner.com به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2017 19:43
# ADS
-
July 15th, 2017, 20:22
عضو انجمن
با سلام ، بنده یه سرور رم 16 از ایشون گرفتم اول که تخفیف خوبی داد ، دوم یه مشکل مالی داشت نصف پولو اول بهش دادم که بنده خدا قبول هم کرد نصفشو هم هفته بعد بهش دادم بعد دیدم نمی صرفه برام سرور بهش هم اطلاع ندادم که نمی خواهم 3-4 روز هم بیشتر از سر رسید برام گذاشت که تمدید کنم تلگرام هم مکرر پیام میداد برا تمدید سرور ، اینجوری شده قضیه که شما میگید کلاهبرداری کرده و ... به هرحال هر کی باید بدونه تمدید سرورتون کی هست کار ایشون هم که دیلیت کرده واقعا جای حرف زدن نداره نمیشه چیزی راجبش گفت ولی من به شخصه قبول ندارم ایشون چنین شخصیتی داشته باشن
یا علی حق نگهدار
-
تعداد تشکر ها از Genral X2 به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2017, 20:29
عضو انجمن
دوستان لفظ کلاهبردار اصلاً درست نیست درباره این اشتباهات بالاخره اشتباه بزرگی بوده و پیش اومده خود فروشنده که گفته اطلاعات باقی مونده وهستش
حالا منم تجربه خودم رو بگم.من برای یکی از دوستان یه وی پی اس ایران میخواستم برای دانلود و اپلود،اومدم تاپیک زدم (میتونید برید از پروفایلم ببینید)،دوستان افر دادن و این اقا
هم به بنده افر داد و قیمتش هم خوب بود (به نسبت منابعی که میخواستم نه اینکه مفت بخرم و ایشون مفت بدن)،خلاصه بنده تست حواستم ازشون ایشون هم قبول کرد.تو تلگرام بعد از 1 ساعت
که نصب سیستم عامل و ... طول کشید به بنده سرور رو دادن جهت تست بنده هم دادم به دوستم و بهشون گفته بودم که ممکنه نخره برای همین تست میخواد.خلاصه دوست بنده منصرف شد (چون برای شاتلند میخواست و نمیدونست که مشکل اصلی و کندی از سرورهای شاتلند هست) و ایشون
هم سروری که داده بودن کیفیت خیلی خوبی داشت.اخلاقشون با بنده خوب بود (با بنده،بقیه روو نمیتونم نظری بدم) امیدوارم با گفت وگو مشکل رو حل کنه استاتر...
ویرایش توسط ColdWorld : July 15th, 2017 در ساعت 20:31
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2017, 23:06
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیزی که در تاپیک شرکت کردن ، چه نظرات منفی که ارسال شد ، چه نظراتی که ما بقی کاربران ارسال کردن!!
درباره استارتر هم اعلام شد ، نیاز به سرویشون دارن از تیکت در تماس باشن! هدف استارتر تا اینجا که بنده متوجه شدم چیز دیگه هست نه دریافت سرورشون!
اطلاعات سرویس استارتر موجود هست ، نسبت به پرداخت هزینه اقدام کنن سر ویس باز میشه
چون نسبت به تمدید و دریافت اطلاعاتشون هیچ اقدامی نکردن! تا ب الان!! پس ما مقصر از بین رفتن اطلاعات شما نیستیم!! چون به شما اعلام شد از تیکت در تماس باشید!
بله استارتر عزیز ما بدون دانش فنی فعالیت میکنیم حرف شما کاملا متین هست
در مورد یوزر عزیز clack ، تلگرام بنده چند مدتی هست اصلا وقت نمیکنم آنلاین بشم! یکی از دوستان انلاین میشه کار پشتیبانی اگر باشه پاسخ میده!
یوزر عزیز clack جهت دریافت هزینه دوستتون ، با همون اکانتی که خرید کردید تیکت ارسال کنید جهت دریافت وجه! و برگشت هزینه!
یوزر miladtnt ، هزینه پرداخت کردید ، سرویس تحویلتون دادیم ، چیزی غیر این بود؟ هزینه اتون رو خوردیم!؟ سرویستون تا روز اخر فعال بود!!
دوستان عزیزی که در Whmcs وارد هستید و توانایی حل مشکل سیستم مارو دارید از طریق تیکت یا تلگرام @ovhwebs با ما در تماس باشید
-
-
July 15th, 2017, 23:23
عضو انجمن
آقا کسی نیست این تایپک رو حذف کنه ، این همه بحث الکی فقط دیتابیس انجمن رو پر میکنه ، تیکت ارسال کنید یا سرویس تحویل بدن یا هزینه برگشت بزنند ، دیگه بحث کردن نداره ، همه میان نظر میدن ، 5 روزه این تایپک بالاست هی پست پشت پست ارسال میشه.
آقای ovh-web کار ملتو راه بنداز تموم شه این همه بحث بیهوده
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
تعداد تشکر ها ازmeysam021 به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2017, 23:33

نوشته اصلی توسط
meysam021
آقا کسی نیست این تایپک رو حذف کنه ، این همه بحث الکی فقط دیتابیس انجمن رو پر میکنه ، تیکت ارسال کنید یا سرویس تحویل بدن یا هزینه برگشت بزنند ، دیگه بحث کردن نداره ، همه میان نظر میدن ، 5 روزه این تایپک بالاست هی پست پشت پست ارسال میشه.
آقای ovh-web کار ملتو راه بنداز تموم شه این همه بحث بیهوده
والا برادر عزیز قصد ما هم حل مشکل هست! ولی یکسری دوستان شدن آتیش بیاره معرکه متاسفانه!
به استارتر پیام ارسال شد برای حل ، ولی متاسفانه هدفشون تخریب هست ، مارو با انجمن و انجمن های دیگه تهدید کردن ، شات اگر لازم بود ارسال میشه خدمت کلیه دوستان که ایشون حاضر به همکاری نشدن پس مشکل از سمت ما نیست!! ، کلیه موارد و... برای مدیریت جهت بررسی ارسال خواهد شد
از مدیریت تقاضا بررسی داریم تشکر
ویرایش توسط farssub : July 15th, 2017 در ساعت 23:48
-
-
July 15th, 2017, 23:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farssub
والا برادر عزیز قصد ما هم حل مشکل هست! ولی یکسری دوستان شدن آتیش بیاره معرکه متاسفانه!
به استارتر پیام ارسال شد برای حل ، ولی متاسفانه هدفشون تخریب هست ، کلیه موارد و... برای مدیریت جهت بررسی ارسال خواهد شد
از مدیریت تقاضا بررسی داریم تشکر
واقعا نمیدونم چرا از رو نمی رید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حتی گفتم با هرینه تاخیر برام بازش کنید شما گفتین پاک شده. بهتر که عکسشو توی انجمن گذاشتم. حالا میبنیبد داره ابروی شما میره و همه کاربرا معترض هستن میگید بک آپ دار. اونم میگید پرداخت کنم بهم بدین؟ من این سرور مجازی روش کاربرام بودن همشون رفتن و کلی هم فحش بارم کردن.چیو تمدید کنم بعد از دو هفته!!!!! اقای
meysam021 شما اول کل تاپیک و عکسا رو ببینید و بخونید و سپس در مورد این بحث نظر بدین. چندین بارم گفتم این تاپیکو زدم تا بقیه کلک نخورن. سرویس بدرد من میخوره الان دیگه؟ وقتی کاربرا رفتن؟ میگم بک آپ هم بده میگه پول تمدید یک ماهو بده تمدید میکنم!!!!!!!!!!!!!! اینم شد حرف؟ مشتری مداری؟ در ضمن کافیه صداهایی که توی همین تاپیک هست و باهاشون صحبت شده رو گوش کنید تا ببینم اون موقع هم طرفداری میکیند/
این تاپیک اطلاع رسانی بود.
حرف جناب ParsWebIT
هم کاملا متینه. باید بازارچه فروش مدیریت بشه. یکی اعتراض کرد بازبینی بشه. قسمت فروش حق اشتراکی بشه تا کسایی که تابستون میان سرور میفروشن و پاییز به مدرسه میرن برن کنار.مدارک کاملا ارسال بشه/ سایتشون حداقل اینماد داشته باشه. حداقل عمر سایت یک سال باشه برای فروش. یعنی یکسال فروش مداوم قبلا داشته/ راه اندازی و سروسامان دهی بخش فروش سخت نیست.
در صورتی که مدیران عزیز اجازه بدن من میتونم باهاشون همکاری کنم و خودمم فروشنده نیستم و چندین سال هست که روزانه وب هاستینگ رو چک میکنم.
ویرایش توسط mo_mohit1 : July 16th, 2017 در ساعت 00:01
-
تعداد تشکر ها ازmo_mohit1 به دلیل پست مفید