زیر مجموعه ما خواهد بود اما پنل مستقیم از سایت خود رجیسترار خواهد داشت و کنترل کامل مشتریان و دامینهایشان را دارد.
مزیت داشتن نمایندگی ما قیمتهای ویژه ای است که ارائه میدهیم و امکان پرداخت آنلاین ریالی و همچنین پشتیبانی فارسی از طرف ما.
ما اکنون هزاران دامین متعلق به مشتریانمان داریم و طی این ده سال هم دامین های بسیار مهمی را مدیریت کرده و میکنیم و خوشبختانه توانسته ایم اطمینان 100% مشتریانمان را کسب کنیم و قطعا حفظ خواهیم کرد و از این بابت میتوانید با خیال راحت اقدام کنید. علاوه بر این هر لحظه که اراده کنید میتوانید دامینهایتان را منتقل کنید و این کار بعد از تایید ایمیل هوایز چند دقیقه بیشتر طول نمیکشد بر خلاف خیلی ازرجیسترار ها که ترنسفر دامین درش 6 روز طول میکشه.
- - - Updated - - -
کجاش اشکال داره؟! من یک سری چیزها را از وسط عکس ها حذف کرده ام شاید به این خاطر به نظر مشکل میرسه.
این شرکت دو تا کنترل پنل داره.
یکی کنترل پنل قدیمیشه که از نظر ساختاری عالیه اما قدیمیه یکم و تنها اشکالش اینه که ریسپانسیو نیست.که عکسهای بالا چند تاش مال اونه (نارنجیه)
یک کنترل پنل جدید هم دارند که اونم خیلی خوبه از نظر امکانات و به روز هست با تکنولوژی های طراحی به روز و ریسپانسیو. هیچ مشکلی هم ندراد و نمیشه ایرادی بهش وارد کرد . عکس اول پیام قبل مربوط به اونه. حتی رنگبندی و استایلش هم قابل تغییر هست برای هر مشتری.
شما کنترل پنل آنلاینیک و ریسلو رو ببیند و بعد با این مقایسه کنید متوجه میشید که خیلی این حرفه ای هست. در مورد ظاهر یکم قبول دارم که شاید همه پسند نباشه.
اما مسئله ای که در انتخاب رجیسترار اهمیت داره این چیزا نیست.
در انتخاب رجیسترار این مسائل اهمنیت دارخ
1- امنیت دامین ها
2-عدم تحریم برای ما ایرانی ها
3-امکانات خوب
4-سیستم قوی که برای هر کاری خطا دریافت نکنیم.
5-پشتیبانی خوب
6-طیف وسیع محصولات و پسوند ها.
7-قیمت خوب
که همه این موارد در این رجیسترار به بهترین شکل ارائه میشه.
اما در مورد دامین هاتون ،
من شخصا و دوستانه پیشنهاد میکنم شما حتما هرچه سریعتر منتقل کنید. حالا چه اینجا چه هرجای دیگه که شرایط خوبی داشته باشه. ریسلو به هیچ وجه دیگر قابل اعتماد نیست و من هر روز که دامینهای مشتری ها کامل منتقل نشده با نگرانی بابت این موضوع از خواب بیدار میشم و به امید روزی هستم که همه دامین ها منتقل بشه.