یبارم ی 150 تومنی از ما گرفتند مهم نیس بازم خدارو شکر که اصلا از سرورشون استفاده نکردیم ک بخواد اسیبی ب اطلاعاتمون برسه
یبارم ی 150 تومنی از ما گرفتند مهم نیس بازم خدارو شکر که اصلا از سرورشون استفاده نکردیم ک بخواد اسیبی ب اطلاعاتمون برسه
خلاصه اینو عرض کنم
این بلاها یک علت بیشتر نداره
سرویس دهنده خوب پول خوب و معقول میگیره
هرکی دنبال ارزونی باشه سرنوشتی بهتر از این نخواهد داشت
-----
info.mehranfar@gmail.com
مدیر عزیز،
شما اگه به خاطر بار قضایی باید تاپیک رو ببندید
و اگه اصرار دارید انجمن فقط آموزشی هست
باشه پس بخش فروش رو ببندید چون مقصر همه اینها شما هستید و این سایت
بله من و شما و همه میدونیم ربطی به انجمن نداره و یوزر باید خودش تحقیق کنه اینا همه درست و متین و جای خود
اما شما این امکانات کلاهبرداری رو فراهم کردید، نه؟ اگر نه مثل قدیم طرف میره تو گوگل میگرده یه هاستینگ رو پیدا میکنه یا از جایی که دوستاش سرویس دارند و درست هست میگیره نهایت
شما بخش فروشی رو دارید که بدون زحمت و هر بچه ای میاد تاپیک میزنه
کل بازار ایران و همکاران رو خراب کردید و تحت تاثیر بچه های 14 ساله قرار دارید
در موارد قضایی هم بارها سایت شما معرفی شده در برگه های شکایت و وب هاستینگ تاک الان گاو پیشونی سفید هست
من به چشم خودم دیدم این داستان رو - همین الانش هم زیر شکایت انجمن صنفی دارید میرید واسه *****ینگ سایت
آقا جان یا باید رنکی چیزی بدین به نفرات بخش فروش
یا پای این مسائل وایسید چون شما درست کردید این بساط رو
یا بخش فروش رو بردارید دیگه اعلامیه اطلاعیه صادر کردن به مناسبت هر کلاهبرداری نداریم
=======================================
ما سال پیش برای یکسری مشتری مفت بخر از ایشون سرور مجازی تهیه کردیم به عنوان همکار
و فوق العاده بد قلق در تماسهای تلفنی، و سرویس بی کیفیت و اورسل دادند در حد همون 8-9 هزار تومن هم وی پی اس آپ نبود
همچنین به دلیل عدم تخصص فنی در منیج سرورها هر مدت یه بار همه چیز نابود میشد
در تمام تاپیکهای ایشان نیز شکایت و گله هست
ویرایش توسط ParsWebIT : July 15th, 2017 در ساعت 16:32
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
حدود دو ماه پیش یکی از دوستان نزدیک بنده درخواست سرور مجازی ایران از آسیاتک رو کرد.
بنده از این دیتاسنتر سروری برای تحویل نداشتم و با توجه به ارتباط کمی که به آقای یوسفی داشتم ،سایتشون رو معرفی کردم.
تا چند روز پیش هم از طریق تلگرام @ovhwebs در ارتباط بودیم.
دوستی که از سایت آقای یوسفی خرید کرده بود رو 3~4 روز پیش دیدم و در جریان کار قرار گرفتم .
تیکتینگ و همه چی رو هم بررسی کردم .
اما واقعآ جای تاسف هست این برخورد :
1) اصلآ سرویسی به خریدار تحویل نشده بود .
2) به خاطر عدم امکان تحویل سرویس قرار بر بازگشت پول شده بود ولی بعد 2ماه هنوز پولی برگشت داده نشده .
3) نه به تیکت جواب داده شده بود و نه هیچ راه ارتباطی دیگر .
4) با آقای یوسفی که تا دیروزش داشتیم در تلگرام صحبت میکردیم ،از وقتی که پیام فرستادم که یکی از دوستان من .... دیگه جواب بنده نمیدن .
5) حتی وقتی تماس گرفته میشه ریجکت میکنن (9379144815 و 9337438066)
این تجربه ای شد برای من که دیگه واسه همکار مشتری جور نکنم .
والا بنده از همین اقا چند ماه پیش یه سرور ویندوز خریدم برا ی کسی سریع هم تحویل داد حتی چند روز هم مشکل مالی داشتم که سرور رو مسدود نکرد ولی از ماه بعدش دیگه مشتری شارز نکرد حقیقتش نمیخوام طرفداری کنم از ایشون ولی من بدی ازش ندیدم انشالا که مشکل این دوستمون هم حل بشه
خیلی دوست داشتم من یه بار گریبان گیر یکی از مدیران همین سایت میشد همچین قضیه ای ، اون موقع دوست داشتم ببینم چطوری واکنش نشون میدادن![]()
ینی این بابا سره مدیران کلاه گذاشته قبلا ، بعد مدیران هنوز گذاشتن داره فعالیت میکنه ! عمرا اقا ، از چه راهی مثلا عمل کردن ؟ قانونی ؟ خب این نباید الان اینجا باشه اگه دادگاه این حرفا میبوده باشه
من نگفتم ایشون! گفتم مطمئنا سر مدیران هم تا به حال چنین کلاه هایی رفته اگر دنبال قیمت پایین بودن و به کیفیت اهمیت نمی دادن.
به نظر من مقصر کاربران هستند که به خاطر قیمت پایین پیش سرویس دهنده نامعتبر میرن! مقصر کاربران هستند که هتزنر فروشش زیاده درحالیکه کیفیت افتضاحه... اگر از جای معتبر با قیمت درست خرید بشه هیچ وقت مشکلی پیش نمیاد. کسی که پول درست نمیگیره، انگیزه کاریش هم کمه، در نتیجه یکجا کار دستتون میده..
با احترام
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)