-
October 11th, 2010, 21:33
عضو انجمن
پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

نوشته اصلی توسط
IranianServer
سالی 30-40 میلیون ؟؟ چه خبره !!
فکر نکنم ایران خودرو ، سایپا و ... این مقدار مالیات بدند ؟!
شما مطمئنی ؟؟؟
وقتی شرکتی دفاتر مالیاتی تکمیل نکنه و اظهارنامه نده به اداره مالیات تا 30 تیر هر سال میان علی الرئس ( اگر درست بنویسم ) محاسبه می کنند واسش یعنی بیشترین مالیاتی که یک شرکت در اون سال داده + کمترین مالیاتی که یک شرکت داده و تقسیم بر 2 ( میانگین خودمان ) و شرکت جریمه میشه به پرداخت این مالیات و به دولت بدهکار هست در صورت عدم پرداخت هم ممنوع الخروج از کشور و مشکلات دیگر ...
-
-
October 11th, 2010 21:33
# ADS
-
October 11th, 2010, 22:34

نوشته اصلی توسط
alisc
من از یکی از دوستان که 2 سال شرکت داره سوال کردم ، فرمودند : وقتی هنگام ثبت سرمایه شرکت رو 1.000.000 ریال یعنی 100 هزار تومان درج کردی ، یعنی بیشتر از 100 هزار تومان جریمه قانونی نداری !!!
حالا خبر ندارم این حرف چقدر اعتبار داره ، ولی فکر نکنم زیاد جریمه کنن !!!
کسی تا به حال جریمه نشده ؟
نه اینجوری نیست،
این صد هزار تومان حداقل سرمایه اسمی هستش که معولا همین رو میزنند
ولی اگه قرار باشه علی الرئس ببرند به خیلی مسائل نگاه میکنند
مالیات اظهاری شرکت های رقیب، محل اجازه و میزان پرداخت اجازه، کارکرد حساب و ....

نوشته اصلی توسط
SabaData
از وقت ثبت شرکت 6 ماه وقت برای معرفی به اداره مالیات هست ما سر 6 ماه رفتیم طرف گفت الآن وقت پر گردن اظهارنامه گذشته برین سال بعد بیایید براتون پرونده تشکیل بدیم!
منم تو همین مونده بودم که چطوری قراره مالیات ما رو محاسبه بکنن!

برای ثبت نام هر وقت که برید مکلف هستند ثبت نام کنند، هر چند خیلیاشون ادمای ..... سریع برو پیش رییس ببیم چه جور کارت رو راه میندازند.
-
-
October 14th, 2010, 01:05
عضو انجمن
سلام
یه سایت بود کل شرکت های ثبت شده رو توش جست جو می کردی اطلاعاتش رو می داد
هرچه میگردم پیدا نمی کنم
VatanVPS.com
برخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
-
-
October 14th, 2010, 01:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Desperados
وقتی شرکتی دفاتر مالیاتی تکمیل نکنه و اظهارنامه نده به اداره مالیات تا 30 تیر هر سال میان علی الرئس ( اگر درست بنویسم ) محاسبه می کنند واسش یعنی بیشترین مالیاتی که یک شرکت در اون سال داده + کمترین مالیاتی که یک شرکت داده و تقسیم بر 2 ( میانگین خودمان ) و شرکت جریمه میشه به پرداخت این مالیات و به دولت بدهکار هست در صورت عدم پرداخت هم ممنوع الخروج از کشور و مشکلات دیگر ...
من داداشم 15 سال هست حسابدار هست اینقدر از این کارهای مالیاتی انجام داده همش رو حفظ هست
چرا باید ثبت مالیاتی کنیم . معمولا تو مناقصه ها و مزایده ها یه چیزی ازتون میخوان به عنوان اظهار نامه مالیاتی یا همچین چیزی که اون جای دولتی مطمعن شه شما که دارید تو یه خریدی شرکت میکنید مالیت خودتون رو دادید یا برای قرار داد با شرکت ها و سازمان های دولتی اینجور چیزا رو ازتون میخوان . یا برای گرفتن وام های سنگین و یه سری کارهای دیگه ولی وقتی شرکت کوچیک ثبت میشه مثل همین مسولیت محدود ها اصلا کسی امار شما رو نداره که مالیت میدید یا نه مگر اینکه خ.دتون برید پرونده درست کنید یا یه جایی گیر کنید که نیاز به همون مالیت ها داره همون مورد های که بالا گفتم تو غیر این صورت دادشم میگه که اصلا نری ریپورت بدی بهتر هست ادرس خونه رو هم بدید که اگه یه زمانی اومدن دنبالتون ببنن خونه هست و بگید که شرکت اصلا کار نمیکنه که مالیت بده خلاصه این بنده خدا ها رو نترسون که شرکت ثبت کنن تو این اداره ثبت روزانه هزاران شرکت ثبت میشه
ولی شرکت ثبت نکنید بهتره همینطوری هر دم بیلی کار کنید بهتر هست اگر هم ثبت میکنید طرف مالیات نرید چون امارتون رو داشته باشن میان سراغتون مگرنه همینطوری یکی از دوستانم چند ساله شرکت داره اصلا نمیدونه مالیات چی هست
داستان ممنوع خروجی رو هم میخواید بدونید باید برید اداره گذر نامه بپرسید که ممنوع خروج هستید یا نه دلیلش رو هم بگید چک برگشتی داشتید . یکی از بکس 50 تومن قبض تلفن به مخابرات بدهی داشت ترسیده بود ممنوع خروج بشه بنده خدا رفت اداره گذرنامه و فهمید این مملکت اینقدر خر تو خر هست که .........
ویرایش توسط SPAM : October 14th, 2010 در ساعت 01:53
-
-
October 20th, 2010, 19:51

نوشته اصلی توسط
SabaData
از وقت ثبت شرکت 6 ماه وقت برای معرفی به اداره مالیات هست ما سر 6 ماه رفتیم طرف گفت الآن وقت پر گردن اظهارنامه گذشته برین سال بعد بیایید براتون پرونده تشکیل بدیم!
منم تو همین مونده بودم که چطوری قراره مالیات ما رو محاسبه بکنن!

SabaData جان چه جوری مالیات رو براتون حساب کردن ؟
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

نوشته اصلی توسط
SPAM
من داداشم 15 سال هست حسابدار هست اینقدر از این کارهای مالیاتی انجام داده همش رو حفظ هست
چرا باید ثبت مالیاتی کنیم . معمولا تو مناقصه ها و مزایده ها یه چیزی ازتون میخوان به عنوان اظهار نامه مالیاتی یا همچین چیزی که اون جای دولتی مطمعن شه شما که دارید تو یه خریدی شرکت میکنید مالیت خودتون رو دادید یا برای قرار داد با شرکت ها و سازمان های دولتی اینجور چیزا رو ازتون میخوان . یا برای گرفتن وام های سنگین و یه سری کارهای دیگه ولی وقتی شرکت کوچیک ثبت میشه مثل همین مسولیت محدود ها اصلا کسی امار شما رو نداره که مالیت میدید یا نه مگر اینکه خ.دتون برید پرونده درست کنید یا یه جایی گیر کنید که نیاز به همون مالیت ها داره همون مورد های که بالا گفتم تو غیر این صورت دادشم میگه که اصلا نری ریپورت بدی بهتر هست ادرس خونه رو هم بدید که اگه یه زمانی اومدن دنبالتون ببنن خونه هست و بگید که شرکت اصلا کار نمیکنه که مالیت بده خلاصه این بنده خدا ها رو نترسون که شرکت ثبت کنن تو این اداره ثبت روزانه هزاران شرکت ثبت میشه
ولی شرکت ثبت نکنید بهتره همینطوری هر دم بیلی کار کنید بهتر هست اگر هم ثبت میکنید طرف مالیات نرید چون امارتون رو داشته باشن میان سراغتون مگرنه همینطوری یکی از دوستانم چند ساله شرکت داره اصلا نمیدونه مالیات چی هست
داستان ممنوع خروجی رو هم میخواید بدونید باید برید اداره گذر نامه بپرسید که ممنوع خروج هستید یا نه دلیلش رو هم بگید چک برگشتی داشتید . یکی از بکس 50 تومن قبض تلفن به مخابرات بدهی داشت ترسیده بود ممنوع خروج بشه بنده خدا رفت اداره گذرنامه و فهمید این مملکت اینقدر خر تو خر هست که .........

پس شما میگی نریم سمت مالیات ؟
من رفتم اداره مالیات گفتم آقا اگر ثبت نام نکنم چی میشه ؟
گفت ببین ، ممکن است تا 4-5 سال هیچ مشکلی برات پیش نیاد !
ولی بالاخره چی . . . .
گفت شما ثبت نام کنید یا نکنید بالاخره به صورت اتوماتیک ثبت نام میشید ، گفت : اداره ثبت اسناد و املاک هر 3-4 سال یک بار تمام مدارک ثبتی رو به ما میده ، ما هم نگاه میکنیم ببینم چه کسانی ثبت نام نکردن ، اونوقت براشون مالیات میانگین میزنیم ، اونوقت هست که شما ضرر میکنید !!!!
-
تعداد تشکر ها از alisc به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2010, 13:42
عضو انجمن
Mohsen جان پس بیا بقیش هم بگو دیگه
-
-
November 22nd, 2010, 11:58
عضو انجمن
می گم آخر چی شد ،
دیگه مرحله ای نبود آقا Mohsen .
من امروز اداره ثبت رفتم مرحله اول تعیین نام.
یک سوال : در کل چند ماه طول میکشه یک شرکت رو ثبت کنیم؟
-
-
November 22nd, 2010, 12:29
عضو انجمن
من که چند ماهه توی تعیین نام هستم. همش اسم میدم و اونها هم رد میکنند.
-
-
November 28th, 2010, 21:49
عضو جدید
-
-
November 29th, 2010, 09:53
عضو دائم
یک سوال : در کل چند ماه طول میکشه یک شرکت رو ثبت کنیم؟
سلام
اگر زرنگ باشید 1 ماهه تمام میشه
من که چند ماهه توی تعیین نام هستم. همش اسم میدم و اونها هم رد میکنند.
اسم های خاص باید انتخاب کنید - سه سیلابی - مثلاً چه اسم هایی دادید که رد شده ؟؟
همین جا بگین تا همه فیض ببیریم و استفاده کنیم
چشم شما سوالتون را مطرح کنید ما پاسخ خواهیم داد
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-