با سلام خدمت دوستان من کاری به این داستان ها ندارم
آقای کسیریان حدود 8 ماه است که سرور های ایشون رو در کولوی خودمون در افرانت داریم و به زودی نیز یک یونیت برای ایشان قرار است در پارس آنلاین ارائه کنیم و هر ماه چند روز قبل از تاریخ سررسید فاکتور های ایشون بدون هیچ گونه کم و کاستی پرداخت می شود
از هر نظر و اخلاق و رفتار یک شخصیت واقعا حرفه ای هستند
فکر نکنم درست باشه برای اینچنی مشکلاتی نیاز باشه پشت سر هم کسی رو تخریب کرد هر وبسایتی و شرکتی یک سری قانون خودش رو داره و طبق قوانین خودش رفتار میکنه اگر مشکلی هست و حق کسی ضایع شده راهش این نیست که با این چنین کارهای رفت جلو
این کلمه نامحدود اگر مشکوک هستند باید به عرض برسانم نامحدود به معنای واقعی هیج جا نیست و هیچ کسی دیگری هم ندارد اگر مشکل دارند دوستان خیلی از همکاران دیگر ما در تاپیک ها سرور نامحدود ارائه میکنند که در واقع محدود است آقای کسیریان چندیدن ترابایت ترافیک پیش خرید کردن و به صورت مصرف منصفانه به مشتریان خود ارائه می دهند حالا اسم تبلیغاتیش میشه نامحدود همین دیتاسنتر المانی هتزنر بر روی سرورها 10 ترابایت بیشتر ترافیک ندارد ولی دوستان در تاپیک ها به اسم نامحدود ارائه میکنند و جا هم افتاده دیگه ضرر و زیان بعدیش با خود فروشنده هست من اگر بخوام لیست کنم خیلی از سرویس دهنده گان نامحدود ارائه می کنند
ایشون یک سایت دانلودی را میزبانی می کنند که ترافیک بالایی دارد برای همین تخفیف ترافیکی خوبی هم دارند و برای فروش همچین مدلی مشکلی ندارند