-
July 14th, 2017, 23:40
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2017 23:40
# ADS
-
July 15th, 2017, 00:05
عضو انجمن
پاسخ : بی کفایتی و بی تدبیری سایت ovh-web.in
میخواستم سرور بگیرم ازشون.ممنون از اطلاع رسانی به موقع!
-
-
July 15th, 2017, 00:28
با سلام ، تشکر از قضاوت عالیه دوستان!
مدتی هست سیستم whmcs ما دارای مشکل هست! هر کاری کردیم نتونستیم این مشکلات تاریخ رو حل کنیم! کسی میتونه اعلام کنه! هزینه اش تقبل بشه
خدمت استارتر باید عرض بشه ، که اعلام شد سرویسشون حذف شده ، به دلیل عدم پرداخت سررسید ، و مشکل از سیستم ما بوده و ما قبول داریم که به دلیل عدم ایجاد فاکتور ایشون اطلاع نداشتن! بنده خودم چک کردم و متوجه شدم!
هیچ کلاهبرداری صورت نگرفته و نخواهد گرفت! استارتر عزیز جهت دریافت اطلاعات سرویشون و دریافت سرویس از طریق تیکت در تماس باشید
کوتاهی از سمت سیستم ما بوده و ما بابت این مشکل عذر خواهی میکنیم!
-
-
July 15th, 2017, 00:47
-
تعداد تشکر ها ازmo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2017, 00:48

نوشته اصلی توسط
farssub
مدتی هست سیستم whmcs ما دارای مشکل هست! هر کاری کردیم نتونستیم این مشکلات تاریخ رو حل کنیم! کسی میتونه اعلام کنه! هزینه اش تقبل بشه
خدمت استارتر باید عرض بشه ، که اعلام شد سرویسشون حذف شده ، به دلیل عدم پرداخت سررسید ، و مشکل از سیستم ما بوده و ما قبول داریم که به دلیل عدم ایجاد فاکتور ایشون اطلاع نداشتن! بنده خودم چک کردم و متوجه شدم!
هیچ کلاهبرداری صورت نگرفته و نخواهد گرفت! استارتر عزیز جهت دریافت اطلاعات سرویشون و دریافت سرویس از طریق تیکت در تماس باشید
ایشون کلاهبردارن و دروغگو و درد کثیف
با دلیل و مدرک
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1674134
من و چند نفر دیگه داریم پیگیری می کنیم!
انشاالله با یک تاپیک پر پارتر در مورد این اقای کلاهبردار میبینید .
-
تعداد تشکر ها ازRaceF1 به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2017, 03:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farssub
سلام محسن جان در تلگرام در ارتباط باش کل سیستمت رو برات اوکی میکنم.
-
-
July 15th, 2017, 08:01
عضو انجمن
من کلا از 3 نفز از دوستان در این انجمن در حال حاظر سرور جداگانه دارم که دو تای اونها در یک روز تاریخ تمدید شون هست
من نمیدونم چرا فراموش کردم هر دو سرور و تمدید کنم با اینکه 2 هقته قبل و 1 هفته قبل هم ایمیل میدن با این حال یادم رفته بود و 2 روز گذشته بود از تاریخ سررسید و دیدم هردو سرور مسدود شده بودن
رفتم پرداخت و انجام دادم و هردو سرور از حالت مسدود خارج شدن و جالب این بود که حتی نیازی نبود روشن اشون کنم چون هردو روشن بودن و فقط مسدود بودن
این تجربه من بود که برای اولین بار بعد از تقریبا 1 سال که از این دو سرویس دهنده سرور دارم دیروز برام اتقاق افتاد
در مورد سرویس دهنده استارتر هم تجربه دارم(تقریبا از همه سرویس دهنده های اینجا یک بار خرید داشتم)
در مورد ایشون کارمون حتی به تحویل سرور نکشید به علت تاخیر در تحویل بعد از مدتی درخواست برگشت پول و دادم که البته با درد سر الکی برگشت دادن
-
تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2017, 11:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farssub
سلا،
تمايل داشتيد در ارتباط باشيد براي مشكل whmcs تون.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
July 15th, 2017, 12:39
پاسخ : کلاه بردار فضای مجازی بنام او وی اچ وب ovh-web.in

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
چقدر گستاخ و بی ادبانه بهتون جواب میده!!!!!!!!!!!!!!! دلم برات سوخت

خوبه کنارش نبودی وگرنه کتکت هم میزد که چرا پول واریز کردی و سرویس میخای!!!
مشکل ما اینه بلد نیستیم از حقمون دفاع کنیم و همینجور میشه توی نت پر از کلاه بدار میشه/ از 30 -40 تومن میگذریم و اون یارو میگه این که چیزی نگفت بقیه هم نمیگن. اگر امثال بنده این تاپیک که پست های شکایت نزنیم سر چندین نفر دیگه هم کلاه میره
کلا ایشون برخورد مناسب رو بلد نیستند
ما یه بار یه سروری رو از یکی از همکارا گرفتیم که برای یه کار ساده بود و کلا شاید ماهی 5 ساعت آپ بود هم مشکلی نداشت
حالا تخفیف این همکار بعد از چند ماه تموم شد و ما هم دیدیم ایشون آفرای ارزون قیمت میدن ما هم گفتیم دیگه در بدترین حالت 5 ساعت آپ تایم رو در ماه که داره
خلاصه ازشون آفر خواستیم و یه قیمتی دادن که نسبت به سایر آفر ها مناسب نبود
ایشون از اون روز 2 3 بار دیگه آفر دادن و آخر هم که گفتم نه ممنون کلا زدن بلاک کردن :|
کلا یعنی یا باید ازشون سرویس بگیرید یا میزنن بلاکتون می کنن :|
کلا تجربه جالبی بود. همچین موردی ندیده بودیم تا حالا که به لطف ایشون دیدیم
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2017, 12:58
عضو انجمن
من هم تجربه خرید دارم
فکر کنم سال قبل بوده، چون الان وارد پنلم شدم دیدم تاریخ ها همه مربوط به همین امروز هست:دی و همه هم برای یک دقیقه و یک لحظه:دی
هاست 100 خریده بودم اما 50 بود و تیکت دادم برطرف کردن:|
وی پی اس خریده بودم اما برام ارسال نشده بود پرسیدم چی شده هم بهم گفتن که دیتاسنتر بهشون آی پی نداده:| اون موقع یک ریسلر کاملا عادی و ساده بودن و برای همین منتظر بودن هاستینگ اصلی که نماینده اش هستن بهشون آی پی بده:yeah:
بعدشم گفتم لااقل وجه رو برگشت بزنید که تقریبا یک هفته طول کشید مبلغ ناچیز 5500 تومن رو برگشت بزنن (وی پی اس با تخفیف 70 درصدی آلمان بوده این قیمت)
تاپیکش رو هم قبلا یادمه زده بودم و پرسیده بودم یه چیزایی از شما:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...146&highlight=
دیگه ببینید قضیه مربوط به چه تاریخی هست:دی
-
تعداد تشکر ها ازSaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید