-
July 14th, 2017, 19:06
پاسخ : تغییر واحد پولی ریسلو به روپیه هند (inr) !
والا اینطور که من فهمیدم در اینده همه ایرانیها دچار مشکل میشن
-
تعداد تشکر ها از Mehrdad201 به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2017 19:06
# ADS
-
July 14th, 2017, 19:08

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
دوستان راست میگند منظورشون اینه باید اطلاعات جعلی نباشه دامنه هایی که تا اون تاریخ اطلاعاتشون جعلی باشه دیگه تمدید نمیشند
اگر روو ایران حساس هستند چون ایران جز کشورهایی هست که اطلاعاتش جهانی نیست جدا از کل دنیاست فقط میدونن کد ایران 98 هست حتی لیست شماره ها و کد پستیهارو ندارند
برای همین نمیتونند بفهمند جعلی هست یا نه
- - - Updated - - -
دقیقا گفته اگر آدرس ها کشورهای تحریمی باشد تراکنش ها در صورتی درست خواهد بود که ثابت بشه اطلاعات درسته
- - - Updated - - -
و از تاریخ دوم با مشخصات ایران اصلا نه میشه یوزر ساخت نه دامنه نه میشه منتقل کرد اینجا جای دیگه میتونید منتقل کنید
تا جایی که من میدونم اینجا منظورش از پالیسی رستیریکشن هم همون افرادی هستند که اطلاعات جعلی دارند نه کشورهای مورد تحریم
-
تعداد تشکر ها از babakebrahimi به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2017, 19:09
من بهشون تیکت زدم در خصوص اینکه اگر نیاز به انتقال دامنهها به رجیسترار دیگه ای داشته باشیم، آیا این انتقال باید در همین بازه زمانی منتقل بشه و کد انتقال گرفته بشه از سیستم یا خیر و در پاسخ گفتن که در هر زمانی دامنهها قابل انتقال هستند
Dear Ebad,
You are free to transfer your domains at any time.
Kind regards,
-
-
July 14th, 2017, 19:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
انتقال دامنه اینقدر هم زمان نمیبره. من یکی 2 تا از دامنه هام رو اوردم روی یه پنل دیگه. اما برای اون دسته از دوستانی که تعداد دامنه هاشون بالاست کار اسونی نیست. چون هزینه کار بالاست و باید با تک تک مشتریان تماس گرفته بشه.
برای تست ۳ تا دومین را انتقال دادم هنوز منتقل نشده! چقدر زمان میبره؟
-
-
July 14th, 2017, 19:12
ریسلو داره برای مشتریان ایرانی بازی در میاره و کم کم تحریم های سخت تری را هم اعمال میکنه.
پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر دامین هاتونو منتقل کنید تا سختگیری ها بیشتر نشده. هرچند این کار مستلزم صرف وقت و هزینه باشه.
مذاکراتی و سرمایه گذاری در یک رجیسترار آلمانی صورت گرفته و بزودی این امکان فراهم میشه که همه دامینهاتونو با قیمت خوب به این رجیسترار معتبر منتقل کنید و تمدید کنید.
پیشنهاد من به دوستان اینه که هرچه سریعتر همه دامینهاشونو منتقل کنند. چهت اطلاعات بیشتر میتوانید به بنده پیام خصوصی دهید. شرایط بسیار خوبی برای ترنسفر دامین هموطنان گرامی داریم.
با تشکر
ویرایش توسط PersianDOT : July 14th, 2017 در ساعت 19:17
-
تعداد تشکر ها از PersianDOT به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2017, 19:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
PersianDOT
ریسلو داره برای مشتریان ایرانی بازی در میاره و کم کم تحریم های سخت تری را هم اعمال میکنه.
پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر دامین هاتونو منتقل کنید تا سختگیری ها بیشتر نشده. هرچند این کار مستلزم صرف وقت و هزینه باشه.
مذاکراتی و سرمایه گذاری در یک رجیسترار آلمانی صورت گرفته و بزودی این امکان فراهم میشه که همه دامینهاتونو با قیمت خوب به این رجیسترار معتبر منتقل کنید و تمدید کنید.
پیشنهاد من به دوستان اینه که هرچه سریعتر همه دامینهاشونو منتقل کنند. چهت اطلاعات بیشتر میتوانید به بنده پیام خصوصی دهید. شرایط بسیار خوبی برای ترنسفر دامین هموطنان گرامی داریم.
با تشکر
لابد منظورتون همون
http://joker.com
هست ؟
-
-
July 14th, 2017, 19:18
دوستان گرامی عجله نکنید فعلا
و مراقب افرادی که میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرند باشید
ریسلو فعلا اعلام نکرده مشکل خاصی برای ایرانیها پیش میاد غیر از اینکه تمامی اطلاعات باید حقیقی و یکسان باشه در تمامی بخشها (تمامی دامینها و ...)
نیازی نیست فعلا دامینهاتون رو انتقال بدین
واحد پولی هم خوشبختانه به جای روپیه شد یورو که از این بابت هم مشکل خاصی در پرداخت ها به وجود نمیاد
همین که ریسلو با توجه به اعتراض ایرانیها تصمیمش رو عوض کرد تا به جای روپیه از یورو استفاده کنه یعنی میخواد با ایرانیها کار بکنه!
-
-
July 14th, 2017, 19:42
خب الان واحد پول شده یورو ! اما چطوری میتونید موجودی رو افزایش بدید ؟
-
-
July 14th, 2017, 19:44

نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
تا جایی که من میدونم اینجا منظورش از پالیسی رستیریکشن هم همون افرادی هستند که اطلاعات جعلی دارند نه کشورهای مورد تحریم
واژه International Conmmunity و Sanctions در متن ایمیل دلالت بر تحریم دارند.
-
-
July 14th, 2017, 19:49

نوشته اصلی توسط
mri_6889
واژه International Conmmunity و Sanctions در متن ایمیل دلالت بر تحریم دارند.
اون بخش جداست دوست عزیز و فقط دلیل تغییر واحد پولی به یورو رو تحریمهای بین المللی ذکر کرده
در مورد بقیه بخش ها هیچ اشاره ای به تحریم ها نکرده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
خب الان واحد پول شده یورو ! اما چطوری میتونید موجودی رو افزایش بدید ؟
احتمالا شارژها با وب مانی یورو خواهد بود
-