آقا لطفاً یه توضیح بدید چه طوری میشه تماس اس ام اس با این شماره ها دریافت کرد؟ مگر فیزیکی هستن؟ لطفاً به بنده یه توضیح بدید و اینکه اینا تضمینی هستن که فردا پس فردا مسدود نشن و مشکلی نداشته باشن؟
سلام،
نیاز به پسورد جیمیل ما هست یا خیر ؟
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
یک شماره خریداری شد و فوری تحویل داده شد.یک موردی هم بود که ایشون با حوصله و اخلاق مناسب حل کردند.تشکر میکنم.
با سلام، اکانت تلگرام ساخته شده با این شماره ها قابلیت ارسال پیام به افرادی که شماره رو در لیستشون ندارند رو داره یا محدود شده هستش؟
teleg.PNG
خیر هیچ مشکلی ندارد، بله شخصا تست کرده ام، دوستان زیادی هم تو انجمن هستند که خرید و تلگرام نیز فعال کرده اند.
شماره های مجازی رایگان آمریکا همانند Textnox و تسکت پلاس و .... دارای شرایطی هستند که شما میفرمایید. این شماره ها شماره های خود گوگل هستند و از آنجایی که محدودیت در ایجاد آنها وجود دارد همانند سایر شماره های مجازی ریپورت و اسپم نیستند.
سلام
متاسفانه بنده هم هر کاری میکنم نمیتونم آیدی تلگرام شما رو پیدا کنم، ممنون میشم آیدیتون رو چک کنید مجدد ارسال کنید
سوالی هم از حضورتون دارم، شرمنده اگر سوالم تکراریه
نحوه تایید و اتصال به جیمیل به چه صورت هست؟
و اینکه هیچ کس توانایی استفاده از شماره ما رو نداره؟ منظورم اینه در صورت استفاده من شخص دیگه ای میتونه از شماره من استفاده کنه؟
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)