-
با ۲۲ هزار تومان میشه دامنه com ثبت کرد ؟؟؟
تا اطلاع ثانوی این تخفیف غیرفعال است
کد:
با توجه به استقبال خوب کاربران در تاپیک قبلی تصمیم گرفتیم تخفیف بیشتری برای مدت طولانیتر ارائه کنیم.
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=182980
- دامنهها بعد از پرداخت آنلاین به صورت آنی ثبت میشوند
- بعد از ثبت آنی، دامنه خود را توسط لینکی که برای شما توسط سیستم ارسال میشود تایید و فعال میکنید
- دامنهها به نام خودتان و مالکیت کامل شما ثبت میشود
- دامنهها دارای پنل + کد انتقال + قابلیت تغییر DNS هستند
- شما میتوانید به تعداد نامحدود دامنه با این تعرفه به ثبت برسانید
- راه ارتباطی برای پشتیبانی از طریق ارسال تیکت در سایت کی راد است
- تعرفه اصلی ثبت دامنهها ۳۵۰۰۰ تومان است، در این پیشنهاد شما ۱۳۰۰۰ تومان از کیراد تخفیف میگیرید.
- تعرفه تمدید دامنه ۳۵۰۰۰ تومان است
- سوال دیگری دارید؟ کافیست در سایت کیراد تیکت ارسال کنید
ویرایش توسط Sajad : July 19th, 2017 در ساعت 22:16
دلیل: غیرفعال سازی
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
May 28th, 2017 22:58
# ADS
-
July 4th, 2017, 20:14
عضو انجمن
پاسخ : با ۲۲ هزار تومان میشه دامنه com ثبت کرد ؟؟؟

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوستان کسی از ایشون ای دی تلگرامی و یا راه تماسی چیزی داره بده
به هیچ وجه در دسترس نیستند !! و کار ما هم ضروری هست !
این شماره هم که در دامنه شون ثبت کردند ظاهرا واگذار شده است
9129385800
حتماً مشکلی براشون پیش آمده چون منم از این آفر دامنه 22 تومنی استفاده کردم و اتفاقاً مثل شما نیاز به تیکت هم پیدا کردم و اون موقع زود جواب دادن اما الان اینطوری شده حتماً مشکلی پیش آمده.
می خواید شماره توی نماد اعتماد هم یه تست کنید آدرسش نوشته ساختمان کی راد!! پس باید حتماً دفتر داشته باشن.
ویرایش توسط AtrafNet : July 4th, 2017 در ساعت 20:16
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید
-
July 4th, 2017, 20:17
عضو انجمن
الان کسی شماره ایشون و یا راه تماس مستقیم با ایشون نداره ؟
-
تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2017, 14:06

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
با توجه به سابقه شون قطعا همینطور هست !
ولی واقعا کار ما هم پیش ایشون گیر هست ! و وبسایت ما دو روز هست که به خاطر انتقال دامنه ما از کار افتاده ! در حقیقت انتقال به صورت کامل انجام شده و وضعیت انتقال به شکل "complete" ولی expired می زنه !
در حالی که خودشون توی ایمیل نوشتند که : "درخواست انتقال این دامنه در سیستم ثبت شد و دامنه بعد از انتقال به صورت خودکار ۱ سال تمدید میشود."
سلام
دو مورد سفارش و سه مورد تیکت مونده بود که حتما خودم باید بررسی میکردم و تایید میکردم که امروز صبح انجام شده. هر دو سفارش هم به این علت معلق شده بود که کد تخفیف را برای انتقال استفاده کرده بودند در حالی که کد برای ثبت دامنهی جدید هست. اگر جزء این دسته بودید عذر بنده را پذیرا باشید و جبران خسارت تاخیر پاسخگویی محاسبه و به حساب کاربری شما اضافه شده است. همچنین دامنهی هر دو دوست عزیز با همان قیمت تخفیف منتقل شده است. (+مبلغی به عنوان خسارت به حساب کاربری اضافه شده)
مابقی سفارشات کاربران عزیز بدون مشکل انجام شده است.
تلفن ثابت هم به علت انتقال مخابراتی دچار مشکل هست و در اسرع وقت برطرف میشود.
اگر تیکت یا سفارش مدنظر شما خارج از این موارد هست شماره تیکت یا شماره سفارش رو اعلام کنید که من علت تاخیر رو بررسی کنم و اگر مسالهای هست حل شود.
ممنون از شما
-
-
July 5th, 2017, 14:22
عضو انجمن
با سلام
بسیار ممنون از شما
لطف فراوان کردید
-
-
July 11th, 2017, 12:25
عضو انجمن
آفر زدن خیلی خوبه ولی چیزی که از جذب مشتری با درج یک آفر مهمتره ، پیشتیبانی هست . این سایت یا بهتر بگم ایشون اصلن پشتیبانی مناسبی ندارن و بخاطر چند هزارتومن ارزونتر حداقل من ترجیح میدم اینطوری خرید نکنم . تیکت من بعد از 48 ساعت هنوز پاسخی دریافت نکرده
-
تعداد تشکر ها از sir-mammad به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2017, 12:35

نوشته اصلی توسط
sir-mammad
آفر زدن خیلی خوبه ولی چیزی که از جذب مشتری با درج یک آفر مهمتره ، پیشتیبانی هست . این سایت یا بهتر بگم ایشون اصلن پشتیبانی مناسبی ندارن و بخاطر چند هزارتومن ارزونتر حداقل من ترجیح میدم اینطوری خرید نکنم . تیکت من بعد از 48 ساعت هنوز پاسخی دریافت نکرده
از نام شما در انجمن و یک مورد تیکتی که با همین نام در سایت بی پاسخ است متوجه هستم که کدام یوزر هستید. بله تیکت شما دریافت شده و البته خریدی انجام نداده اید و فقط سوال پرسیدهاید. متاسفانه به علت مشکل whmcs امکان پاسخ به شما نبوده و جواب شما هم کاملا واضح است که آفر پا بر جا بوده و جواب تمام سوالات شما مثبت بوده. البته در حال حاضر فروش جدید روی سایت قابل انجام نیست. ممنون از لطف شما.
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2017, 12:38
عضو انجمن
من هنوزم متوجه نشدم آفر پابرجا هست یا امکان فروش دیگه نیست ؟
و اینکه فرض من یک مشتری خارج از این سایت باشم ، بدون ارسال پاسخ در اینجا چطور باید متوجه مشکلات سیستم تون می شدم ؟
-
تعداد تشکر ها از sir-mammad به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2017, 12:57
کاربران جدید روی سایت با ارور مواجه میشن. ولی کاربران قدیمی همچنان در حال استفاده از این آفر هستند و مشکلی برای این دسته برقرار نیست. خوشبختانه در تاپیکهای قبلی هم فیدبک این دسته دوستان موجود هست و مطمئن باشید اگر در ارائه خدمات کوتاهی شده بود تا به حال مثل شما چند ده نفر دیگه هم این تاپیک را پر کرده بودند از انتقادات منفی.
این اطمینان به شما داده میشود اگر خریدی انجام داده بودید و با مشکل مواجه شده بود که تیکت شما دارای الویت باشد با شما تماس گرفته میشد و مشکلتان اگر به صورت تیکتی مقدور نبود به روشهای دیگر برطرف میشد.
بهرحال اگر هدف شما استفاده از این آفر هست و در سایت با خطا مواجه میشوید میتوانید در پیغام خصوصی دامنهی موردنظرتان را برای بنده ارسال کنید تا براتون انجام بشه و فردا که سیستم درست شد در سیستم وارد بشید. اگر موضوع و سوال شما انتقاد به ما هست کاملا پذیرا هستیم و توضیحات کامل ارائه شده و این اطمینان خاطر را داشته باشید هیچ تیکتی که مربوط به خدمات ارائه شده و پشتیبانی باشد ماندگار نیست و به هر نحوی برطرف میشود. این موضوع رو دوستانی که تاکنون از کیراد خرید داشتهاند میتوانند تایید کنند.
اما در مورد اینکه چطور متوجه این مساله در سیستم میشدید سایت برای این دسته مشتریان اصلا خریدی انجام نمیدهد و به آنها پیغام میدهد که امکان ارائه سرویس به آنها نیست.
-
-
July 12th, 2017, 01:07
عضو انجمن
با سلام و احترام
سه الی چهار مورد برای دوستان معرفی شد و به راحتی ثبت و واگذار شد
بنده تضمین ایشون رو میکنم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازvpgroup به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2017, 01:28

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
سه الی چهار مورد برای دوستان معرفی شد و به راحتی ثبت و واگذار شد
بنده تضمین ایشون رو میکنم
موفق باشید
نظر لطف شماست. همیشه شاداب باشید.
-