هر بانك طبق استانداردي معتبر سرويس دهي مي كنه كه بايد با اون استاندارد آشنا باشيد. ميتونيد نمونه اسكريپت هاي موجود رو بررسي كنيد.یه سوالی داشتم اونم اینکه این api هایی که بانک های میدن مثلاً بانک ملت و ... چطوری برنامه نویسی php کنیم یه نمونه از این api ها میزارید ؟ کلاً یه توضیح باشه برای این api ها عالی میشه
براي يك برنامه نويس حرفه اي فرقي نداره noted pad يا dream باشه يا هر چي ! يعني شما بايد سعي كنيد بدون استفاده از ابزارهاي غير ضروري تمام كد رو پياده سازي كنيد.اين به اين معني نيست كه استفاده از ابزار هايي كه كار شما رو راحت مي كنند مضر هست ، اتفاقا خيلي هم خوب هست.براي مثال من در شروع با اديتوري كار مي كردم كه اسم توابع رو bold كرد و توضيحي مختصر از هر تابع ميداد ، اينجوري خيلي سريع تونستم با توابع به خوبي آشنا بشم.و سوال دوم اینکه من همیشه وقتی می خوام برنامه نویسی کنم و یه سایتی رو از پایه کار کنم با دریم ویور کار می کنم می خواستم ببینم اصول کار اینه یا برای حرفه ای شدن باید بصورت دستی کدها رو بنویسم و ... ؟
ولي در نهايت نبايد به برنامه خاصي وابسته بشيد.
البته رعايت استاندارد هم مهم هست.
اديتور پيشنهادي من براي php : notepad++ كه در بين اديتور هاي رايگان من خيلي باهاش راحت هستم و از utf هم به خوبي پشتيباني مي كنه
اگر به عنوان يك كاربر حرفه اي و پروژه حرفه اي به قضيه نگاه كنيد برنامه صرف كد نويسي نيست و بايد طبق اصول مهندسي نرم افزار پيش بره و تجزيه و تحليل هاي دقيقي براش تعريف بشه و بعد شروع به كد نويسي كرد.مثلاً شما که حرفه ای هستی توی php میخواهی یه سایتی رو کار کنی یا رو یه سی ام اسی ویرایش کنی چطوری و با چه روشی انجام میدید که راحتره باشه ؟