سلام
نظرتون راجع به cdn چیه ؟
روی سئو تاثیری داره یا خیر ؟
بین سایت هایی که تو ایران cdn ارائه میدن کدومشون بهتره ؟ چرا رایگانن همشون ؟!
سلام
نظرتون راجع به cdn چیه ؟
روی سئو تاثیری داره یا خیر ؟
بین سایت هایی که تو ایران cdn ارائه میدن کدومشون بهتره ؟ چرا رایگانن همشون ؟!
سلام،
شخصا پیشنهاد نمی کنم این سایت ها رو ( برای سئو ). اگر اتک روی سایتتون زیاده یا سرورتون ضعیفه، از cdn ها استفاده کنید.
متاسفانه با cdn های ایرانی کار نکردم بنده ولی کلود فلر رو برای ارتقا امنیت پیشنهاد می کنم همیشه.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
با سلام مجدد،
پینگ سرورتون چنده ؟ اگر پینگتون بالاست، به نظر من کلا سرورتون رو عوض کنین چون cdn فقط یک راه حل موقتی هستش و فایده ای نداره.
اگر پینگ شما زیر 190-200 باشد، با بهینه سازی سرورتون و کانفیگ خوب می تونید سرعت لود مناسبی ایجاد کنید. البته بهینه بودن قالب نیز نیاز می باشد.
با احترام
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
از سی دی ان ایرانی اروان کلود استفاده میکنیم نسبتا مناسبه
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
با سلام
در حال حاضر فقط ابرآروان هست که این سرویس رو میده اما چطوری نمیدونم شخصا تجربه نکردم میتونیدباهاشون تماس بگیرین و سوال کنید
موفق و پیروز باشین
Micloud.ir
اولین سرویس دهنده ی ارائه خدمات رایانش ابری PaaS , SaaS, DaaS و IaaS
آمریکا به دلیل فاصله جغرافیایی کلا به درد هاستینگ و سایت نمی خوره
شما بهتره سرورتون رو به ایران و یا حداقل به اروپا منتقل کنید
تاثیر کاملا محسوس خواهد بود.
با شروع استفاده از cdn، شروع مسائل فنی و کاربردی خواهید داشت
اگر دانش فنی نسبتا خوبی دارید می تونید این ها رو رفع کنید، استفاده ازش رو پیشنهاد می کنم در غیر این صورت جز ایجاد مشکل عایدی نداره
بیشتر نظرات دوستان اینجا اصلا درست نیست.
Cdn کارش صرفا فراهم کردن مسیر کوتاه تر جهت دسترسی کاربران به فایل های شماست. این کار باعث سریع تر شدن وب سایت شما به نسبت موقعیت جغرافیای کاربر خواهد شد.
این نه ربطی به سئو داره نه ربطی به امنیت.
استفاده از اون خوب هست. ابرآوران را بنده توصیه نمی کنم. خودتان ایجاد کنید با کیفیت تر است.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)