-
July 10th, 2017, 00:47
خرید و ثبت ip با اسم شرکت خودمان
سلام دوستان عزیز
من میخوام سرور کولو کنم. برای راه اندازی وب هاستینگ. حالا چجوری میشه ip ها رو ثبت کرد ؟ منظور من اینه که وقتی مشتری پینگ میکنه و مشخصات سرویس دهنده رو میخواد ببینه دیگه اسم دیتاسنتر نیاد. اسم شرکت ما نشون داده بشه.
دیتا سنتر گفته از طریق RIPE آی پی ثبت کنم. اما زیاد متوجه نشدنم. انگار سخته نه؟!
با تشکر
-
-
July 10th, 2017 00:47
# ADS
-
July 10th, 2017, 04:38
عضو انجمن
پاسخ : خرید و ثبت ip با اسم شرکت خودمان

نوشته اصلی توسط
soroush.insta
سلام دوستان عزیز
من میخوام سرور کولو کنم. برای راه اندازی وب هاستینگ. حالا چجوری میشه ip ها رو ثبت کرد ؟ منظور من اینه که وقتی مشتری پینگ میکنه و مشخصات سرویس دهنده رو میخواد ببینه دیگه اسم دیتاسنتر نیاد. اسم شرکت ما نشون داده بشه.
دیتا سنتر گفته از طریق RIPE آی پی ثبت کنم. اما زیاد متوجه نشدنم. انگار سخته نه؟!
با تشکر
سخت نیست شما باید یک ساب نت /22 بگیرید که بطبع خیلی زیاده براتون
یک هزینه عضویت اولیه داره + یک هزینه اجاره آی پی برای سالانه
بهتره اگر در حد 256 آی پی به پایین لازم دارید از دوستان تهیه کنید چون میتونن هویز رو به نام شما هم بزنند
-
-
July 10th, 2017, 08:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soroush.insta
سلام دوستان عزیز
با تشکر
شما می توانید از شرکت هلند رایپپ آی پی / تهیه کنید
به اسم خودتون بعدش روت کنید رو دیتاسنترهای ایران
-
-
July 10th, 2017, 11:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soroush.insta
سلام دوستان عزیز
با تشکر
درود
در صورت تمایل در ارتباط باشید
تلگرام OmizbanCo
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-