-
July 9th, 2017, 02:02
پاسخ : ***** شدن زرین پال و درگاه ها

نوشته اصلی توسط
hoka
گرفتن نماد در مجموع 2 تا 3 هفته کار نداره . شلوغش نکنید
یک گواهی امضا میخواد + کپی برابر اصل مدارک که در یک ساعت میتونید بگیرید . اون 2 3 هفته هم برای یک ارسال نامه پستی هست که تائید آدرس هست ( در تهران 3 روز در شهرستان 6 روز ) + یک نامه هم باید بفرستید به ستاد . کار خاصی نداره
برای گرفتن درگاه هم همه چیز آنلاینه و 2 3 روزه از 7 8 تا بانک میتونید درگاه بگیرید
اونقدرم ساده نیست ، ظاهرا جدیدا کارت پایان خدمت میخوان.
-
-
July 9th, 2017 02:02
# ADS
-
July 9th, 2017, 02:08

نوشته اصلی توسط
hoka
یک گواهی امضا میخواد + کپی برابر اصل مدارک که در یک ساعت میتونید بگیرید . اون 2 3 هفته هم برای یک ارسال نامه پستی هست که تائید آدرس هست ( در تهران 3 روز در شهرستان 6 روز ) + یک نامه هم باید بفرستید به ستاد . کار خاصی نداره
برای گرفتن درگاه هم همه چیز آنلاینه و 2 3 روزه از 7 8 تا بانک میتونید درگاه بگیرید
عزیز دلم شاید شما که درگاه گرفتین موقعی بوده که خیلی سرشون خلوت بوده
بنده خودم تو نمایندگی ایران گیش کار میکردم مورد های زیادی داشتیم 3 ماه طول کشید درگاه بگیرن تازه همه مدارک هم کامل بود
من حاضرم به شما 100 تومن بدم شما برام 2-3 هفته ای نماد بگیر
-
-
July 9th, 2017, 02:11

نوشته اصلی توسط
hoka
مشکل بعد نماد گرفتن است که مالیات باید داده شه مالیاتی که اصلا اصولی نمیبرند و کارمند اداره مالیات اصلا نمیدونه هاستینگ چیه
-
-
July 9th, 2017, 02:54

نوشته اصلی توسط
saeid1346
اونقدرم ساده نیست ، ظاهرا جدیدا کارت پایان خدمت میخوان.
یادم نیست این موضوع رو بنده دادم یا خیر چون دارم شاید داده باشم

نوشته اصلی توسط
mostafa73
عزیز دلم شاید شما که درگاه گرفتین موقعی بوده که خیلی سرشون خلوت بوده
بنده خودم تو نمایندگی ایران گیش کار میکردم مورد های زیادی داشتیم 3 ماه طول کشید درگاه بگیرن تازه همه مدارک هم کامل بود
من حاضرم به شما 100 تومن بدم شما برام 2-3 هفته ای نماد بگیر
بنده درگاه ایران کیشم رو ماه قبل در 3 روز گرفتم . فکر نمیکنم شما جدیدا در این شرکت کار کرده باشید
دوم در مورد هزینه شما نمیخواد هزینه کنی اقدام کن اگر بیشتر از این طول کشید بفرمایید چون نمادم رو 12 ماه قبل گرفتم روندش همون بود که عرض کردم

نوشته اصلی توسط
hostorder
مشکل بعد نماد گرفتن است که مالیات باید داده شه مالیاتی که اصلا اصولی نمیبرند و کارمند اداره مالیات اصلا نمیدونه هاستینگ چیه
این مورد رو واقعا نمیدونم . مملکت روی قانونه واقعا برای همین نمیشه از فردای قوانین خبر دار شد !!!
-
-
July 9th, 2017, 02:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
الان منظورتون این هست که درگاه اختصاصی گرفتن آنلاینه؟!
-
-
July 9th, 2017, 15:15

نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
الان منظورتون این هست که درگاه اختصاصی گرفتن آنلاینه؟!
بله . تنها کفایت میکنه در سایتشون درخواست بدید و اسکن مدارک رو براشون + اسکن قرارداد آپلود کنید درگاهتون فعال میشه تا زمانی که فرم قرارداد امضا شدرو پست کنید براشون یک هفته زمان دارید
-
-
July 9th, 2017, 16:54
فکر کنم زرین پل جمع کرد 600 از پری روز درخواست دادم واریز نکردن . صبح زنگ زدم به پشتیبانی رفت روی تلفن گویا الان تلفن گویا هم نیست . تلفن فکس هم نمیره روی فکس .
خدا لعنتشون کنه طوری میکنن که همه برن سمت اینماد و در آخر مالیات نجومی
برنامه نویسی تحت web، Application - فروش سرور های اختصاصی و vps- ارائه نمایندگی ارسال پیام کوتاه
-
-
July 9th, 2017, 17:22
It's not just you! www.zarinpal.com looks down from here.
-
-
July 9th, 2017, 17:22
عضو جدید
منم درخواست واریز دادم دو روزه هیچی به حسابم نریختن
-
-
July 9th, 2017, 17:31
عضو انجمن
الان من 260 تومن درخواست برداشت زدم ( به زرین کارت)
فوری به زرین کارتم واریز شد !
شایعه نسازید
برای همه و در هز زمانی مشکل پیش میاد
-