دوست عزیز من میگم 90% این صفحه به صورت کاملا برنامه ریزی شده ایجاد شده و با شواهدی که در حال تکمیل شدن هست این احتمال رو به افزایش هست.
عرض کردم خدمتتون چنین مشکل حادی بعد از اطلاع رسانی از جانب شما ، باید سریعا و بعد از گذشت حداقل 12 ساعت حل میشد ، نه اینکه بیخیال با موضوع برخورد کنن.
من نه و شما، اگر کسی به شما خبر بده که چنین مشکلی در سایتتون پیش اومده(حال به هر دلیل:هک شدید ، کسی از هاستتون داره استفاده میکنه و ...) شما چکار میکردید؟! غیر از این بود که در کمتر از یکساعت اون آدرس را مسدود میکردید و به کاربر خاطی پیامی ارسال میکردید که به دلیل خراب کاری مورد پیگرد قرار میدیدش و ...؟!!!
یا اینکه بیخیال طی میکنید تا یک کاربر(که بعید میدونم کاربر باشه و از خودشون هست) به اعتبار سایتتون صدمه بزنه؟؟!!!
پیج فیک هم باشه مسدود کردنش کاری نداره ، نه اینکه باز بمونه و همینجوری افرادی رو طعمه کنه و قطعا این کار برای دسترسی و سواستفاده از اکانت توسعه دهندگان اندروید و وب هست و هدفی در پشتش هست.
فکر کنم اگر یکبار تمام پستهایی که در این تاپیک ارسال شده رو از اول و به صورت کامل بخونید متوجه میشید که این مورد یک مورد کاملا حرفه ای و برنامه ریزی شده هست. با توجه به سابقه طولانی سایتهای معروف ایرانی در اینگونه موارد