انتقال دامنه اینقدر هم زمان نمیبره. من یکی 2 تا از دامنه هام رو اوردم روی یه پنل دیگه. اما برای اون دسته از دوستانی که تعداد دامنه هاشون بالاست کار اسونی نیست. چون هزینه کار بالاست و باید با تک تک مشتریان تماس گرفته بشه.
انتقال دامنه اینقدر هم زمان نمیبره. من یکی 2 تا از دامنه هام رو اوردم روی یه پنل دیگه. اما برای اون دسته از دوستانی که تعداد دامنه هاشون بالاست کار اسونی نیست. چون هزینه کار بالاست و باید با تک تک مشتریان تماس گرفته بشه.
اگر جایی اشتباه متوجه شدم بگید
والا اینطور که من فهمیدم در اینده همه ایرانیها دچار مشکل میشن
من بهشون تیکت زدم در خصوص اینکه اگر نیاز به انتقال دامنهها به رجیسترار دیگه ای داشته باشیم، آیا این انتقال باید در همین بازه زمانی منتقل بشه و کد انتقال گرفته بشه از سیستم یا خیر و در پاسخ گفتن که در هر زمانی دامنهها قابل انتقال هستند
Dear Ebad,
You are free to transfer your domains at any time.
Kind regards,
دوستان نگفتند تکلیف دامنه های فعلی چی میشه ؟ امکان انتقالشون وجود داره ؟؟!!
سلام
در
https://www.resellerclub.com/
میشه مشتری ایرانی داشت؟
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
دوستان اینجوری که من متوجه شدم برای ایرانیها و چند کشوری که شامل تحریم های بین المللی هستند فقط واحد پولی تغییر میکنه به یورو
و افزایش قیمت دامنه ها برای تمدید و ... و اینکه امکان ایجاد اکانت و تمدید و ... محدود بشه فقط شامل حال ریسلرها مشتریان و ساب ریسلرهایی خواهد شد که اطلاعات جعلی استفاده کرده اند و اطلاعاتشون با دیگر اطلاعات همخوانی نداره
یعنی قرار نیست قیمتها برای افرادی که با هویت واقعی خودشون ثبت نام کردن و اطلاعات ضد و نقیضی در هیچ بخشی از اکانتشون ندارن افزایش پیدا بکنه
و همچنین محدودیت ثبت نام و تمدید و ... برای افرادی که با هویت واقعی ثبت نام کردن و تناقض در اطلاعات ندارن اعمال نمیشه
درواقع اینجوری که بوش میاد ریسلرهای فعلی سرجاش خواهد بود با واحد ارزی یورو ولی هم سختگیری میشه روی اطلاعات مشتریانی که ثبت میشه و هم روی اطلاعات خود ریسلر و ساب ریسلرها همچنین احتمالا دیگه ریسلر جدید از ایران پذیرش نکنند
ویرایش توسط babakebrahimi : July 14th, 2017 در ساعت 18:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)