نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 334

موضوع: واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی

بخونننننننننننننننننننننن ن ارزش دارهههههههههههه

خدمت تمام کاربران عزیز وب هاستینگ که این موضوع رو دنبال میکنن چند تا نکته رو میخوام عرض کنم
    از اونجا که یک هفته ای هست به صورت روزانه دنبال سایت ارائه دهنه پنل پیامکی خوب میگردم
    و تقریبا خیلی ها رو تست کردم

باید عرض کنم که سایت http://www.ippanel.net/ تغریبا کامل و خیلی به صرفه هست ، حداقل برای من و امثال من که میخوایم شروع کنیم ( با همت قوی اما سرمایه کم )
    البته بررسی های من از این سامانه فقط طی زمان چند ساعت بوده که امروز وقت گذاشتم و این سامانه رو بررسی کردم
    و فقط یک نظر شخصی هست و ممکنه که گاها اشتباه باشه

لازم دونستم که چندتا از ویِژگی های یک ارائه دهنه سامانه پیامکی رو عرض کنم و شما هم تو انتخاب هاتون این ویژگی ها رو مد نظر داشته باشید
    تا بهترین سامانه رو برای ارائه خدماتتون انتخاب کنید

1.سایت ارائه دهنده معتبر و قابل ا طمینان باشه ( سامانه payamkutah در حال بررسی از طرف منه )
    2.سامانه کارش رو شفاف انجام بده و مشری رو نپیچونه(مثلا بگه تعرفه پیامک 90 ریال وقتی بری ارسال کنی دربیاد 140ریال) سامانه payamkutah کامل تایید میشه
    3. سامانه دارای امکانات کامل باشه(انواع روش های ارسال - انواع گزارش گیری ها و ...) سامانه payamkutah تایید میشه بجز یک مورد جزئی (ارسال از روی نقشه برای شهرهای کوچیک) البته شهر ما همچین کوچیک نیست و کلان شهر به حساب میاد.
    4. دارای تعرفه های مناسب باشه ( چه از نظر نمایندگی ، چه از نظر تعرفه پیام کوتاه و خط ) در این زمینه سامانه payamkutah هیچ حرف و حدیثی رو باقی نمیذاره با این تعرفه های پایین
    5.پشتیبانی خوب ( بعضی از سامانه ها زنگ میزنی جواب نمیدن-تیکت میزنی جواب نمیدن - پیر درمیارن ) در این زمینه هم من payamkutah رو تایید میکنم
    6. سامانه دارای نسخه دمو باشه ( اکثر سامانه ها ا ین مورد رو دارن ) حتما قبل از خرید پنل نسخه دمو رو بررسی کنید تا از محیط کاری آگاه باشید
    7. دارای چند درگاه پرداخت باشد ( که سامانه payamkutah فقط یک درگاه بانک ملت رو داره اما 3روش پرداخت داره که میتونه راضیتون کنه)
    8. بازگشت وجه پیام های تح ویل نشده ( سامانه payamkutah این ادعا رو کرده اما من تست نکردم هنوز ) اینم تست میشه تا چند وقت دیگه
    9.پشتیبانی از تمام اوپراتورهای ارسال 1000 و 2000 و 3000 و 5000 و021 و ... ( دوباره سامانه payamkutah کامل پشتیبانی میکنه
    10.دارای شماره های عمومی کوتاه و رند ( شماره عمومی سامانهpayamkutah برای ارسال عمومی 100009 و 5000145ر و 5000949 هست که خوبه )
    11. شماره اختصاصی رایگان روی هر پنل ( سامانه payamkutah از طریق سایت این ویژگی رو برای پنل سرور(رایگان) ارائه نکرده اما اگه از اینجا درخواست بدید فعال میشه)
    12. زمان ارسال پیام کوتاه کم باشد( بازم payamkutah خیلی خوب از این مرحله عبور میکنه البته بازم سرعت ارسال پیامک ها به شماره ها هم بستگی داره ( مثلا پیش شماره های 1000 سریعتر ارسال میکنن )
    12. ارسال پیامک های با حجم بالا در کمترین زمان ( من هنوز این قسمت رو در سامانه payamkutah تست نکردم)
    13. سامانه ارسال پیامک علاوه بر تحت وب بودن بهتره دارای برنامه ت حت ویندوز و اندروید و ios هم باشه ( البته خیلی از سامانه ها این ویژگی ها رو ندارن جز چندتاشون)
    اما برنامه موبایلی برای جذب مشتری خیلی به کار ادم میاد (خیلی از مشتری ها دسترسی به کامپیوتر ندارن یا اینکه سردرنمیارن یا نمیخوان سر دربیارن)

اگه در کل بخوام نظرم رو بدم در مورد سامانه payamkutah
    میگم تا اینجا که کار کردم تقریبا عالیه جز چند موارد کوچیک که ذکر کردم
    البته با این قیمت هیجا این امکانات رو به شما نمیدن

در ضمن اگه این همه وقت گذاشتم این مطلب رو نوشتم در خصوص تایید این سامانه
    فقط به خاطر این بود که پشتیبانی این سامانه برام ارزش قائل شد و جواب و درخواست های من رو سریع داد
    در ضمن اگه تعریف کردم حقیقت بوده ، من نه نسبتی با عوامل این سایت دارم و نه بازریاب هستم
    صرفا یک مشتری معمولی هستم
    ویرایش توسط daneshjor : July 5th, 2017 در ساعت 11:58

2. تعداد تشکر ها ازdaneshjor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)