-
April 10th, 2017, 18:32
فروش سرور مجازی حرفه ای NVMe SSD از آلمان با تخفیف دائمی شروع قیمت ها از 20 هزار تومان با کیفیت بالا و پورت 1 گیگابیت گارانتی
ویرایش توسط mizban97 : June 3rd, 2017 در ساعت 18:04
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2017 18:32
# ADS
-
June 18th, 2017, 16:19
پاسخ : فروش سرور مجازی حرفه ای NVMe SSD از آلمان با تخفیف دائمی شروع قیمت ها از 20 هزار تومان با کیفیت بالا و پورت 1 گیگابیت گارانتی
-
-
June 20th, 2017, 05:34
پاسخ : فروش سرور مجازی حرفه ای NVMe SSD از آلمان با تخفیف دائمی شروع قیمت ها از 20 هزار تومان با کیفیت بالا و پورت 1 گیگابیت گارانتی

نوشته اصلی توسط
masoud21
سلام
خوبید؟
من رم ۲ گیگ با ویندوز سرور ۲۰۱۲ می خوام.
یه آی پی جهت تست پینگ میدید
ممنونم
سلام قربان
ممنونم
آیپی جهت تست پینگ ارسال شد.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2017, 15:28

نوشته اصلی توسط
alfapardaz
ارائه میشه هنوز؟
با سلام
بله قربان این آفر با تخفیف دائم هست و قابل ارائه هست.
در صورت تمایل میتونید خرید انجام بدید.
با تشکر.
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
July 4th, 2017, 21:49
عضو جدید
سلام
تخفیف ها برای ماه اول هست؟
چند درصد هست؟؟
یا علی مدد
ID YAHOO: masoudphp
-
-
July 4th, 2017, 21:54

نوشته اصلی توسط
masoud21
سلام
تخفیف ها برای ماه اول هست؟
چند درصد هست؟؟
سلام وقتتون بخیر.
خیر کد تخفیف دائمی می باشد و شامل 20% تخفیف می باشد.
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
July 4th, 2017, 21:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام وقتتون بخیر.
خیر کد تخفیف دائمی می باشد و شامل 20% تخفیف می باشد.
من پیام خصوصی نمی تونم بدم
آی دی تلگرام میدید چندتا سوال بپرسم؟
ممنونم
یا علی مدد
ID YAHOO: masoudphp
-
-
July 4th, 2017, 22:04

نوشته اصلی توسط
masoud21
من پیام خصوصی نمی تونم بدم
آی دی تلگرام میدید چندتا سوال بپرسم؟
ممنونم
خدمت شما :
تلگرام :09039126726
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
July 12th, 2017, 15:13
نحوه برخورد و سرویس دهی واقعا عالی بود
انشالله که بقیه هم راضی باشن
-
تعداد تشکر ها از tabrizcity به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2017, 09:02
تا الان چندین سرور اختصاصی و مجازی خریدم ولی برای تحویل سرور مجازی بیش از یک ساعت صبر نکرده بودم. الان بیش از 20 ساعته منتظر سرور مجازی هستم.
احتمالا سایت به وسیله یک نفر اداره میشه که هنوز سفارش رو ندیدند. تلگرام هم جواب نمی دهند.
شاید هم پنج شنبه و جمعه پشتیبانی سایت تعطیله. حداقل در سایت ذکر کنید که مزاحم شما نشیم.
تحویل پس از پرداخت و با راه اندازی رایگان
+پشتیبانی 24 ساعته واقعی
ویرایش توسط negahban : July 14th, 2017 در ساعت 10:42
-
تعداد تشکر ها ازnegahban به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2017, 12:05

نوشته اصلی توسط
negahban
تا الان چندین سرور اختصاصی و مجازی خریدم ولی برای تحویل سرور مجازی بیش از یک ساعت صبر نکرده بودم. الان بیش از 20 ساعته منتظر سرور مجازی هستم.
احتمالا سایت به وسیله یک نفر اداره میشه که هنوز سفارش رو ندیدند. تلگرام هم جواب نمی دهند.
شاید هم پنج شنبه و جمعه پشتیبانی سایت تعطیله. حداقل در سایت ذکر کنید که مزاحم شما نشیم.
تحویل پس از پرداخت و با راه اندازی رایگان
+پشتیبانی 24 ساعته واقعی
با سلام و عرض ادب.
با عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخ.
برای همه ممکن هست مشکلات کاری پیش بیاد که این طبیعی هست.
سفارش شما در دست بررسی هست لطفا از طریق تیکت پشتیبانی اقدام کنید.
در مورد زمان پشتیبانی هم خدمتتون عرض کنم ما طبق قوانین سایت مجاز هستیم تا 48 ساعت کاری سفارشات بررسی و برای مشتری ارسال کنیم:
پس از پرداخت هزینه از جانب شما ، فعال شدن سرویس های درخواستی بین 30 دقیقه تا 48 ساعت کاری ممکن است به طول انجامد
http://mizbanservers.com/clients/ann...ents.php?id=43
ما در سایت ذکر کردیم شما موظف هستید دقیق تر مطالعه کنید.
با تشکر و احترام.
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-