به سلام نورانی جان،یه مدت نبودی دلمون واست تنگ شده بود:|
به سلام نورانی جان،یه مدت نبودی دلمون واست تنگ شده بود:|
چه تاپیکه عشقی شده ای جااان ، طرف یه یوزر میسازه سوال مطرح میکنه ، بعد صفحه سوم با یه یوزر دیگه جواب میده ، جانه من ادامه داشته باشه این تاپیک![]()
عشقم زیادی باهوشیا
من مهدی هستم اکثر کاربران اینجا منو میشناسن میتونی از میزبان 24
و.. بپرسی این کیه
یه انجمنو گذاشته سر کار این نورانی به جای اینکه کار کنیم باید حواسمون باشه شخص ایشون و شخص های شبیه ایشون رو حتی با هزینه هم سرویسی ارائه ندیم
باید همش حواسمون باشه یه جور همگی کاراگاه شدیم اکانت های نورانی رو کشف میکنیم
تبیان هاستینگ ( میزبانی وب ، سرور ، دامین ، نمایندگی )
www.tebyanhosting.com 🌐
🆔 telegram : @tebyanhosting_support ✉️ 500040009040 📞 Phone : 021-28429040
با سلام و احترام
نورانی جان مثل اینکه همه در حال لذت بردن می باشند از این تایپیک !!!
*سرویس شما مسدود شد جهت فعالسازی مجدد فاکتور را پرداخت نمائید.
موفق باشید
مانند همکاران دیگر بنده نیز پیشنهاد میکنم آفری ارائه نکنید
داده پردازان اینترنت دوریس با مسئولیت محدود | شماره ثبت : ۴۵۰۵۹۱ | دوریس وب https://www.doris.host
به کانال رسمی دوریس وب در تلگرام بپیوندید: https://t.me/dorisweb
با سلام و احترام
چندین نکته باید ذکر کنم:
نکته ی اول سرویسی که گفتی برای چند روز رایگان می خوایی بعد پرداخت میکنی مسدود شد!
نکته ی دوم دوست عزیز توجه داشته باش به هیچ عنوان شما حق بی احترامی به همکاران هاستینگ بنده ندارید. لذا اگر پیگیری قانونی شود در درسر خواهید افتاد
نکته ی سوم از دوستان خواهش می کنم به یوزر های هاستینگی که تازه وارد هستن در این انجمن (ما دو سال سابقه کاری داریم) در مورد این افراد هشدار بدهند تا ما مورد سوءاستفاده ی آن ها قرار نگیریم
این نکته رو بگم که فقط به این دلیل به ایشون سرویس دادیم که قصد داریم اعتماد از بین نرود در بین همکاران و مشتریان و کاربران
و دوم اینه یکی از سیاست های وبسایت 5 روز تست سرویس و پرداخت بعد از آن می باشد
همچنین به مدیران هاستینگ هم توصیه می کنم اگر یوزری دیدند که تازه عضو شده سریع قضاوت نکنند و اگر عضو های تازه وارد تست خواستند بهشون تحویل داده بشه (با توجه به سیاست های هر وبسایت)
ما با این کار روابط خودمون رو بین مشتریان و کاربران حفظ خواهیم کرد
موفق باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)