انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
من 5 سال پیش خودمو بیمه مشاغل آزاد کردم البته الان دگ سازمان دیگری برای من بیمه رد میکنه و نرخش تغییر کرده ... و جزو سابقه هم حساب میشه و بازنشستگی ...
دفترچه دارم ولی آنچنان استفاده نداشتمولی اگر متاهل بشید خوب هست ... البته قیمت دفترچه خیلی نیست
فرق دفترچه در نوع خدماتی هست که خدمات تامین اجتماعی ارائه میکنه در بیمارستاناهشون رایگان هست تمامی خدماتشون و در اکثر مراکز استان ها بیمارستان دارند ... ولی سلامت همه خدماتی پوشش نمیده
ویرایش توسط persianws : July 2nd, 2017 در ساعت 13:06
والله شهر ما بیمارستان نداره، یه درمانگاه دارن که داخل همون تامین اجتماعی هست
پس مطمئن هستید بدون دفترچه درمانی، فقط بیمه بازنشستگی ماهی 150 تومن هست؟
من یک جایی خوندم که مشاغل آزاد اگه بیمه بکنی، و چند ماه بیمه رو واریز کنی و یک ماه دیر پرداخت کنی باید از نو قرار داد رو تنظیم کنی... منظور این که سر موعدش باید واریز بشه و اصلا تاخیری نداشته باشه
- - - Updated - - -
راستی برای مشاغل آزاد که نمیگه پروانه کسب بیار و....؟
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
بستگی به نوع مرکز هم داره و خدماتش... ولی در مراکز استان خدماتشون کامل هست
با دفترچه ۲۰۶ هزار تومان که حدودای ۳۰ تومن دفترچه هست فک کنم ...
بله اگر مدتی پرداخت نشه و با وقفه باشه خیلی دردسر داره... ولی فیشی که صادر میکنند مدت دار هست و حتما برای همون ماه نیاز نیست پرداخت بشه
خیر پراونه کسب نیاز نداره ... ولی مثلا برای بیمه های دگ بازرس میفرستادن ...
مراحل اولیه ثبت نام زمان بر هست. بخاطر آزمایشات و ...
ویرایش توسط persianws : July 2nd, 2017 در ساعت 13:43
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)