باسلام
روت سرور بنده 20 گیگ هست که به صورت کامل پر شده تمامی لاگ های سرور رو هم پاک کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست وقتی که میخوام وارد سی پنل بشم با ارور زیر مواجه میشم
کد:
Sorry for the inconvenience!The filesystem mounted at / on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.
باسلام
روت سرور بنده 20 گیگ هست که به صورت کامل پر شده تمامی لاگ های سرور رو هم پاک کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست وقتی که میخوام وارد سی پنل بشم با ارور زیر مواجه میشم
کد:
Sorry for the inconvenience!The filesystem mounted at / on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.
سلام
دسترسی سرور برام تلگرام بفرستید براتون بررسی و مشکل حل کنم.
09039126726
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
دوست عزیز لطفا هر چیزی هست اینجا بگید این مشکل میتونه برای دوستان دیگه هم به وجود بیاد ممنون
در این مورد مطمئن نیستم. برای همین نمیتونم نظری بدم. (باید بررسی فنی شود)
چون مشکل شما میتونه از هر جایی باشه که باعث پر شدن فضای روت شده است.
اگر در این مورد تو انجمن سرچ میکردید تاپیک های مشابه زیادی پیدا میکردید.
در گذشته این مشکلات بحث زیاد شده است.
با تشکر
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
نرم افزار winsp نصب کنید به سرور وصل بشید و فایلهای اضافی رو پاک کنید
فایلهای موجود در ور و لاگهای بی مورد و پوشته تمپ هم بعضا خوب تنظیم نشده باشه نیاز به خالی کردن داره
بهترین راه برای شما که وارد نیستید همینه وگرنه با دستورات ترمینال میشه عیب یابی کرد ولی با محیط ویژوال راحت تر به نتیجه میرسید
در این مورد مطمئن نیستم. برای همین نمیتونم نظری بدم. (باید بررسی فنی شود)
چون مشکل شما میتونه از هر جایی باشه که باعث پر شدن فضای روت شده است.
اگر در این مورد تو انجمن سرچ میکردید تاپیک های مشابه زیادی پیدا میکردید.
در گذشته این مشکلات بحث زیاد شده است.
با تشکر
بنده تایپیک های گذشته رو دیدم مشکلم برطرف نشد امروز صبح بنده 2 گیگ از لاگ های سرور رو پاک کردم ولی چند ساعت بعد بازم روت سرورم پر شد
لطفا مواردی که لازم به بررسی داره رو بفرمایید تا بنده انجام بدم و نتیجه رو اعلام
بنده تایپیک های گذشته رو دیدم مشکلم برطرف نشد امروز صبح بنده 2 گیگ از لاگ های سرور رو پاک کردم ولی چند ساعت بعد بازم روت سرورم پر شد
لطفا مواردی که لازم به بررسی داره رو بفرمایید تا بنده انجام بدم و نتیجه رو اعلام