نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
"بانک مرکزی" از کسی شکایت نکرده دوست من :-)
کمی اطلاعات بیشتری کسب کنید تا روشن بشه قضیه برای شما
2 حالت داره مشکل شما:
1- شاکی خصوصی: یک نفر پول داده سرویس بگیره ، سرویس بهش ندادید ، یا دادید ، فکر کرده مشکل داره و رفته شکایت کرده ازتون
2- شکایت دادستان: از تاریخ 1/10/95 ابلاغی شد به کلیه شعب پلیس فتا تو کل کشور که در صورت مشاهده هرگونه استفاده از درگاه های بانکی در سایت های غیر مجاز (که قطعا فروختن دیکدر شبکه های پولی ماهواره نیز غیر مجاز هست) موضوع به دادستان استان اطلاع داده بشه ، سپس دادستان دستور مسدود سازی درگاه رو به شاپرک میده ، شاپرک هم نامه میزنه به psp مربوطه. بسته به نوع فعالیت و گستره ی فعالیت شما و همینطور صلاحدید دادستان ، مسئله میتونه فقط به بستن درگاه ختم بشه ، میتونه شکایت کیفری ازتون بشه و مورد تعقیب قرار بگیرید.

بانک مرکزی از شخصی شکایت نکرده....
ضمن اینکه برای فروش سیسی کم نیز کسی رو به پورونوگرافی متهم نمیکنن... مجددا کیفرخواست رو بخونید و ببینید دلیل چی هست (یا یه وکیل بگیرید که سر در بیاره!) هرکی چاقو میفروشه قاتله!؟
داداش اگه شخصا پرونده رو نمیدیم شاید حرف دوستمو باور نمیکردم من درگاه داشتم و خلافم این بود که بهش درگاه رو داده بودم استفاده میکرد اصل کاری من بودم که صاحب درگاه بودم ولی چون دوستم از درگاه من استفاده کرده بود همه چیرو به گردنش خودش گرفت بعدشم اینکه جبهه میگیرید و اینقدر مطمن صحبت میکنید که دقیقا پرونده چجوری بوده و چی بوده برام جای تعجبه بعدشم چیز پی ان مگه همون کارایی چاقو رو نداره ؟ پس چرا برای اونم همین داستان هست ؟ شاکی پرونده همون دادستانه در این موارد