در این مورد خاص پیشنهاد بنده این است از شرکت های داخلی خدمات مدیریت شده بگیرید جای خارجی ها.قصد داریم از سرویس های مدیریت شده خارجی استفاده کنیم
بنابراین شما تنها یک وب سایت دارید، نه یک اپلیکیشن یا نرم افزار یا گروه وب سایت، پس صرفا به هاست احتیاج دارید.الان یک سایت بسیار مهم قصد داریم بالا بیاریم که اطلاعات و آپتایمش بسیار مهمه و جای ریسک کردن نداره
می توانید از یک هاست اختصاصی و مدیریت شده استفاده کنید.
اینطور خیالتان از بابت همه چیز راحت خواهد شد. شرکت های خوب زیادی هم داریم که در ایران خدمات تخصصی در این زمینه ارائه می کنند.
من بررسی کردم افتضاح هست. اتفاقا بهتره به این ادعاهاشون عمل نکنند اگر حرفه ای هستند. یک راهنمایی ساده به شما می کنم، اساسا سیستم مدیریت شده ای که به شما همچنان دسترسی شل بدهد 2 زار ارزش ندارد.با توجه به لینک فوق هتزنر تا چه حد با توجه به توضیحات و ادعاهایی که کرده میتونه سرویس رو استیبل نگه داره یا بعبارتی میشه رو دانششون در مواقع حساس حساب کرد؟
مشکل اینجاست اکثرا در ایران حتی تعاریف درست و سطوح کاری رو نمیشناسن:
این یعنی خدمات مدیریت ایشان در رده سیس ادمین هست که کمترین سطح مشکلات برای سرور کلو شده در یک دیتاسنتر می باشد. عمده مشکلاتی که ممکن است یک هاستینگ باش مواجه شود گردن مدیریت هاستینگ است که شامل تعهدات هتزنر به شما نمی باشد. خدمات مدیریت شده اکثر دیتاسنتر شبیه گارانتی های سوری دنیای سخت افزار است که عمدتا شامل مواردی می باشد که اگر در لحظه تست برای قطعه رخ نداد شانس رخ دادنش تا سالها بعد کمتر از 1% است.Use your server without worrying about administration.
پس شما دنبال جایی باشید که مدیریت هاستینگ برای شما انجام بدهد نه صرفا مدیریت سرور. همچنین از سختگیری ایشان نسبت به دسترسی هایی که قرار است به خود شما بدهند میتوانید به حرفه ای یا آماتور بودن اونها پی ببرید.
یک حرفه ای هیچ وقت به خود شما به عنوان کاربر هم دسترسی وسیع روی سرویس مدیریت شده ارائه نمی کند چون این در عمل نفی ضمانت سلامت عملکردی است. ما خودمان جز موارد نادر حتی دسترسی شل نمی دهیم چه برسد مثل برخی که root میدهند تحویل و صرفا ماهانه پولی میگیرند با نام سرویس مدیریت شده.
توصیه اکید بنده این است که شما در جستجوی هاست مدیریت شده و هاست اختصاصی باشید. اصلا بحث خودتان را با کلمه سرور پیچیده نکنید.