احتراما ، بنده هم به اندازه کافی تجربه در این زمینه دارم و سال های زیادی در این انجمن هستم . راستش خیلی ها از این وضعیت خستن ! وضعیت نا به سامان اقتصاد رو که میبینید ؟ یک پلن سرور مجازی که در OVH نمیدونم فک کنم از 1 یورو شروع میشه رو تو ایران باید 20 هزار تومان تهیه کنیم چرا مردم دنبال همچین قیمت هایی نباشن یک سری ها هم از این آب گلالود ماهی میگیرن . به نظر من فاجعه بیش از این ها عمیق هست نه اینجا جای پرداختن به این موضوع ها هستش نه این که دیگه حوصلش و داریم (منظورم به اکثر کسایی که هم عقیدن) . خودم مشتری خیلی از این هاستینگ های موقتی بودم یادش به خیر یکی بود vpsfars نمیدونم عاقبتش چی شد ولی بد جور کلاه مارو برداشت . تو وب هاستینگ تاک کلاه برداری میشه میای از حقت دفاع کنی بن میشی بلایی که سر اکانت قبلیم اومد . مام کسب و کارمون اونقدر مثل خیلی ها بزرگ نیست و به جهت دلگرمی استفاده میکنیم .
کلا دنیای مجازی ایران ، اینترنت ایران ، خدمات اینترنت در ایران هیچ چیز به سود مشتری نیست همش به جهت مورد عنایت قرار دادنه مشتریه .
مطمئنا این پست پاک میشه . قصد بی احترامی به شما رو ندارم ولی ی نصیحت بردرانه به گفته خودتون ی فرد عاقل و بالغ هستید و در زمینه هاستینگ و سرور یک حرفه ای هستید به نظرم با این اوصاف خودتون رو درگیر نکنید بهتر هست ما که غیر حرفه ای بودیم به نظر شما :D چیزی نصیبمون نشد .
تشکر و ادای احترام