-
June 16th, 2017, 14:02
عضو انجمن
امکان فروش فایل در vb وجود دارد؟
سلام و خسته نباشید
راستش من میخاستم یک سیستم فروش قالب و.. راه اندازی کنم که در کنارش انجمن هم داشته باشم
منتها میخوام سیستم فروش فایلم و سیستم انجمنم یکپارچه باشه و یوزر سر در گم نشه
واسه همین این به ذهنم رسید که یک انجمن با vb بزنم و توسط vb فروش فایل داشته باشه، حالا چطوری... نمی دونم
منتها میشه برای هر محصول یک تاپیک ایجاد کرد، و یوزری که سفار میده، بصورت اتوماتیک دسترسی به اون تاپیک به داده میشه و....
ممنون میشم تو این زمینه راهنمائیم کنید
-
June 16th, 2017 14:02
# ADS
-
June 16th, 2017, 14:56
پاسخ : امکان فروش فایل در vb وجود دارد؟
سلام
میشه اشتراک vip در vb راه انداخت ولی فروش فایل فکر نکنم بشه.. شما میتونید وردپرس یا جوملا نصب کنید و افزونه انجمن رو نصب کنید البته امکانانت این افزونه ها نسبت به انجمن سازها کمتره ولی برای برای فروش فایل افزونه های خوبی برای این دو cms وجود داره
ویرایش توسط mehrdad-arch : June 16th, 2017 در ساعت 14:57
-
تعداد تشکر ها از mehrdad-arch به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2017, 14:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdad-arch
سلام
میشه اشتراک vip در vb راه انداخت ولی فروش فایل فکر نکنم بشه.. شما میتونید وردپرس یا جوملا نصب کنید و افزونه انجمن رو نصب کنید البته امکانانت این افزونه ها نسبت به انجمن سازها کمتره
من سایتم با وردپرس خواهد بود، در این میان انجمن هم خواهم داشت، من میخوام کاربرانم یکبار در سایت عضو بشند! یعنی برای خرید فایل / انجمن / سیستم پشتیبانی و... جداگونه عضو بشن
حالا موندم چیکار کنم
-
-
June 16th, 2017, 15:07
یک راهش اینه که افزونه انجمن ساز روی وردپرس نصب شه و راه دوم نصب وردپرس و نصب vb و اتصال این دو با پلاگین vBSSO - vBulletin Single Sign-On
-
-
June 16th, 2017, 15:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdad-arch
یک راهش اینه که افزونه انجمن ساز روی وردپرس نصب شه و راه دوم نصب وردپرس و نصب vb و اتصال این دو با پلاگین vBSSO - vBulletin Single Sign-On
ممنون را پاسختون
آیا راهی هست سیستم whmcs رو با VB مچ کرد؟ فقط کاربرانش یکی باشند
-
-
June 16th, 2017, 15:17

نوشته اصلی توسط
iroo
ممنون را پاسختون
آیا راهی هست سیستم whmcs رو با VB مچ کرد؟ فقط کاربرانش یکی باشند
برای پشتیبانی پلاگین های زیادی برای وردپرس وجود داره.
در مورد اتصال whmcs با VB پلاگین معتبری برای اینکار وجود نداره .شاید بشه با کد نویسی این کارو کارد باید با برنامه نویس php صحبت کنید..
-
-
June 22nd, 2017, 20:00
عضو انجمن
سلام
هک دانلود سنتر برای ویبولتین با این امکانات رو دارم. اگر خواستید در تماس باشید با آی دی تلگرام:
رمزنگاری لینک به صورتی که تنها همان کاربر قادر به دانلود باشد
آپلود ریموت فایل
نمایش لینک به صورت ایندکس
تعیین لینک برای گروه های کاربری مختلف (مثلا گروه کاربری الف تنها قادر به دانلود فایل فلان باشد و گروه کاربری ب هم تنها فایل های بهمان)
اتصال به درگاه بانکی
و ...
در صورت تمایل در تماس باشید
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2017, 20:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
سلام
هک دانلود سنتر برای ویبولتین با این امکانات رو دارم. اگر خواستید در تماس باشید با آی دی تلگرام:
در صورت تمایل در تماس باشید
یه سوال:
با افزونه هایی مثل Edd و ووکامرس در وردپرس به آسانی میشه این کار رو کردن، منتها میخوام کاربر یکابار عضو سایت بشه، حالا میشه انجمن رو با فروش فایل ادغام کرد یا همین افزونه ای که شما میگین
منتها خواسته هامو باید دقیق تشریح کنم بعد
ممنونم از شما
-
-
June 22nd, 2017, 20:25
سلام
چرا از ipb / ips استفاده نمی کنید. در این زمینه بی نظیره از نظر من. هم فروشگاه داره هم دانلود سنتر.
حتی قابلیت اتصال سرور دانلود خارجی هم داره که شما فایل ها رو در فضایی غیر از هاست تون آپلود کنید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2017, 01:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Reza G
سلام
چرا از ipb / ips استفاده نمی کنید. در این زمینه بی نظیره از نظر من. هم فروشگاه داره هم دانلود سنتر.
حتی قابلیت اتصال سرور دانلود خارجی هم داره که شما فایل ها رو در فضایی غیر از هاست تون آپلود کنید.
ipb نصب شده دارم
امروز هم ips رو نصب کردم، منتها دانلود و ... رو تست نکردم تا حالا
وقتی کاربر یک فایل رو میخره، بعدا تو پروفایلش میزنه و بعدا هم میتونه بهش دسترسی داشته باشه؟
-