سلام
من سایت دارم متوسط سالیانه 25-35-------------- ماهیانه متوسط از 2500 تا 3500 و بعضی ماهها هم بالاتر درامد دارد
قیمتش هم 90 میلونه -
آموزش و کار هم یک ماه حضوری براتون وقت میزاریم-
سایت 2 میلیون درامد رو نمیدن 10 میلیون
سلام
من سایت دارم متوسط سالیانه 25-35-------------- ماهیانه متوسط از 2500 تا 3500 و بعضی ماهها هم بالاتر درامد دارد
قیمتش هم 90 میلونه -
آموزش و کار هم یک ماه حضوری براتون وقت میزاریم-
سایت 2 میلیون درامد رو نمیدن 10 میلیون
سلام
بله با شما موافقم.
طراحی و پیاده سازی یک کسب و کار اینترنتی مطمئن و حرفه ای که خروجیش حدود 2 میلیون درآمد خالص داشته باشه، حدود 100 میلیون هم سرمایه لازم داره + زمان لازم برای اجرا و بهره برداری آن
حالا وقتی شما خودتون به این تجربه برسید اکه ارزش کسب و کارتون رو شخصاً به این حد برسونید مطمئناً به راه کارهایی دست پیدا خواهید نمود که برای پیاده سازی دومین کسب و کار با هزینه و سرمایه کمتری به این نتایج برسید.
البته دست یافتن به این درآمد خیلی دور از دسترس نیست!
دوستانی داریم که در خانه میلیاردی درآمد دارند!!
قابل توجه بازدیدکنندگان عزیزی که برای اولین بار این تاپیک رو می خونند و دنبال کسب درآمد بالا و با ریسک بالا هستند؛
پیشنهاد می کنم اگر 15 ساعت در روز که پای سیستم هستید رو 13 ساعتش رو فکر کنید و فقط 2 ساعتش رو کار کنید!
پیشنهاد بعدی که دارم اینه که دوستان عزیز با شرکت در دوره های کارآفرینی kab و یا گذرندان دوره هایی از جمله مدیریت کسب و کار mba در سطح ارشد و بالاتر از اون dba دنبال خلق ایده نو و جدید باشند.
و ....
برای همگی دوستان آرزوی موفقیت دارم.
موسسه فرهنگی اسم اعظم | بزرگترین و معتبرترین فروشگاه ادعیه مستند حرز امام جواد (ع) در ایران و جهان اسلامپیامک ملی ایران | پیشرو در صنعت پیام کوتاه کشور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)