میدونم چی میگی داداش منم تو موقعیتهای مشابه گیر کردم
این شرکت هم نه مال منه نه مال دوستم طرفداریشم نمیکنم ولی اینکه میگی ارزون، درسته قیمتش پایینه ولی همچین ارزونم نیست، میفته سالی 120 تومن، تازه این سرویس پربازدید با منابع کم هست بری منابع معمولی، زیاد و بسیار زیاد قیمتها همینجوری میره بالا، درضمن میزان فضا معیار درستی برای مقایسه قیمت یک پلن هاستینگ نیست، چون میزان فضا حتی روی اس اس دی آنچنان روی قیمت تاثیر نمیگذاره که نیروی انسانی، سی پی یو، رم و دیگر مسائل روی قیمت تاثیر میگذارن، چون تو سرورت هرچقدرم بره بالا هزینه اش که میره بالا در عوض میتونی با فروش اون به افراد بیشتر بازهم سود معقولی داشته باشی، که از نظر من از بابت قیمت این سرویسها به نسبت منابعی که میدن معقول هست، از بابت اینکه هزینه برخی شرکتها مثل ایران سرور بالاتره مهمترین دلیلش نیروی انسانی هست، چون تعداد پرسنل زیادی برای پشتیبانی شبانه روزی دارند، تقریبا میشه گفت نیروی انسانی خوب و مجرب بالاترین هزینه هر هاستینگ هست که روی قیمتها تاثیر داره هم از بابت حقوق و مزایایی که بهشون میدن هم از بابت اینکه هرچقدر تعداد نیروی انسانی بره بالاتر معمولا هزینه کرایه یا خرید ملک تجاری شرکت هم میره بالاتر، حالا شاید تعداد مشتری کم باشه بشه یکی دو نفری هرکی تو خونش بشینه پشتیبانی غیر حرفه ای انجام بدن، ولی زمانی که شرکت بزرگ میشه و مشتریان زیاد میشن باید حرفه ای گری بشه که طبییعتا هزینه ها خیلی میره بالا، الان من خودم از چندتا شرکت نمایندگی فروش دارم خیلی مایلم سرور اختصاصی بگیرم و خودم مستقل ارائه هاست بکنم ولی چون علی رغم تجربه و سابقه 12 ساله ام به عنوان متخصص فن آوری اطلاعات فعلا تازه شروع کردم به امر فروش هاست و دامین و امکان استخدام پرسنل مجرب ندارم اقدام به فعالیت مستقل نمیکنم چون میدونم به تنهایی نمیرسم و کیفیت میاد پایین، تمامی هزینه های سرور سرجمع به اندازه یک پرسنل متخصص پشتیبانی نمیشه، این شرکت هم که سرویسهاشو بهت پیشنهاد دادم روزها رو نمیدونم ولی شبها تا جایی که من دیدم یک پرسنل پشتیبانی داره، و چون تعداد مشتری زیادی ندارن (به دلیل ضعف در سیستم بازاریابی و فروش) خوب ساپورت میکنه، انصافا هر زمان پیام دادم خیلی سریع، خوب و با حوصله جواب داده، شرکتهای خیلی بزرگتری رو دیدم که روزانه پشتیبانی عالی دارن ولی شبها که وبمسترها معمولا بیشترین و مهمترین تغییرات رو در اون زمان انجام میدن تا احیانا مشکلی پیش بیاد بازدیدکننده ها رو از دست ندن، پشتیبانیشون لنگ میزنه یا کلا جواب نمیده
خلاصه کلام برادر اگر هزینه اش واست مسئله ای نداره من نظر شخصیم روی ایران سرور هست چون واقعا پشتیبانی همه جوره خوبی دارن (فقط تنها عیبشون اینکه که روی دایرکت ادمین زوم کردن اگه سی پنلی باشی مناسب نیستن واست) ولی اگر قیمت مهمه واست یکی از همین شرکتهایی که مشتریشون کم هست و طبیعتا پرسنل کمتری دارن ولی با همون پرسنل کم خوب پشتیبانی میدن رو انتخاب کن