-
November 19th, 2010, 13:55
عضو جدید
(help (whmcs
سلام
چند تا سوال در مورد WHMCS داشتم...!
1- من مي خواهم يه محصولي رو اضافه كنم كه فقط قيمت هاي ماهانه و سالانه رو نشون بده...!براي انجام اين كار بايد چيكار كرد...؟
من الان يه محصول ساختم با همين مشخصات نگاه كنيد: KAJOOSH HOSTING -
2- چگونه ميشه ايميل هاي ارسال توسط اين سيستم رو ترجمه كرد (در چه فايلي)؟
Speed: 1000mbit/s Full duplex
[LEFT] Uptime : %99.9
ID YAHOO: KAJOOSH
-
-
November 19th, 2010 13:55
# ADS
-
November 19th, 2010, 14:00
پاسخ : (help (whmcs
اونایی که نمیخواید نشون بده داخلش -1.00 بزارید
-
-
November 19th, 2010, 14:05
عضو جدید
يه سوال ديگه هم داشتم
چه طوري ميشه تاريخ اتمام محصول رو گذاشت،مثلا يه محصولي مي گزاريم به عنوان ماهانه،كه وقتي فعال شد بعد از يك ماه اون محصول انتخابي توسط مشتري معلق گردد..؟
Speed: 1000mbit/s Full duplex
[LEFT] Uptime : %99.9
ID YAHOO: KAJOOSH
-
-
November 19th, 2010, 14:09
سلام
من مي خواهم يه محصولي رو اضافه كنم كه فقط قيمت هاي ماهانه و سالانه رو نشون بده
در همون قسمت که قیمت ها رو میدید جاهایی که نمی خواهید نشون بده رو به صورت زیر قرار بدید
برای ویرایش ایمیل میتونید بردی در قسمت setup بعد در قسمت email template
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
اقای mr.he3am
ببخشید زمانی که من این تپیک رو دیدم پست شما نبود منم تا متن رو بنویسم مثل اینکه شما فرستادید بخاطر همین متوجه پست شما نشدم
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

نوشته اصلی توسط
bamboo
يه سوال ديگه هم داشتم
چه طوري ميشه تاريخ اتمام محصول رو گذاشت،مثلا يه محصولي مي گزاريم به عنوان ماهانه،كه وقتي فعال شد بعد از يك ماه اون محصول انتخابي توسط مشتري معلق گردد..؟
وقتی مثلا ماهانه رو انتخاب کنه بعد یک ماه خودش اخطار میده یا میشه تنظیم کرد خودکار مسدود کنه خودکار صورتحساب بزنه که باید cron بسازید برای whmcs
-
-
November 19th, 2010, 20:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bamboo
يه سوال ديگه هم داشتم
دوست عزیز با توجه به تماسی که با ما داشتید ... چی شد ؟ سرویس مورد نظرتون رو گرفتید ....
انشاالله whmcs نال که نیست ؟
-
تعداد تشکر ها از dade24 به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2010, 13:07
نال باشه مگه چی میشه ؟

نوشته اصلی توسط
Tat-Host.net
دوست عزیز با توجه به تماسی که با ما داشتید ... چی شد ؟ سرویس مورد نظرتون رو گرفتید ....
انشاالله whmcs نال که نیست ؟
-
-
November 20th, 2010, 13:56
سلام
نال شده از نظر اخلاقی درست نیست اگر کسی هم شکایت بکنه مجبور میشید حذف کنید و میفتید توی دردسر اگر هم بعدا بخواهید به لایسنس دار تبدیل کنید بازم دردسر داره و از ورژن های جدید هم بی بهره میمونید بعدشم اعتباری به نال شده نیست
قیمتش ماهانه 16 تومنه
-
-
November 20th, 2010, 16:52
قیمت منظورم نبود خواستم بدون چی میشه:دی

نوشته اصلی توسط
amolhost
سلام
نال شده از نظر اخلاقی درست نیست اگر کسی هم شکایت بکنه مجبور میشید حذف کنید و میفتید توی دردسر اگر هم بعدا بخواهید به لایسنس دار تبدیل کنید بازم دردسر داره و از ورژن های جدید هم بی بهره میمونید بعدشم اعتباری به نال شده نیست
قیمتش ماهانه 16 تومنه
-