-
June 17th, 2017, 21:24
خرید دامین از سایت خارجی و ...
سلام
من دامینی از طریق سایت خارجی domains4you ثبت و پرداخت هم انجام دادم، حتی confirm پرداخت به ایمیلی که باهاش ثبت نام انجام دادم اومده ولی توی مدیریت دامین که میرم نوشته Problem with registration و نوشته به پشتیبانی پیام یده.
حالا میرم پشتیبانی پیام بدم میره این ادرس:
http://help.enom.name
که میشه تیکت داد و توی گزینه های تیکت هم دپارتمانی برای قسمت domains4you هم تعریف شده. اما تا الان دوبار تیکت زدم ولی هیچ جوابی نگرفتم!
اینم بگم تنها موردی که من موثع ثبت نام و اطلاعات صاحب دامین درست وارد کردم ایمیل آدرسه و مابقی اطلاعات ثبت شده غیر واقعی هست.
کسی میدونه مشکل چی هست؟ آیا برای فعال سازی بایستی حتماً اطلاعات آدرس و شماره تماس صحیح باشه؟
ممنون
ویرایش توسط kingphoenix : June 17th, 2017 در ساعت 21:25
-
-
June 17th, 2017 21:24
# ADS
-
June 17th, 2017, 21:25
عضو دائم
پاسخ : خرید دامین از سایت خارجی و ...

نوشته اصلی توسط
kingphoenix
سلام
من دامینی از طریق سایت خارجی domains4you ثبت و پرداخت هم انجام دادم، حتی confirm پرداخت به ایمیلی که باهاش ثبت نام انجام دادم اومده ولی توی مدیریت دامین که میرم نوشته Problem with registration و نوشته به پشتیبانی پیام یده.
حالا میرم پشتیبانی پیام بدم میره این ادرس:
http://help.enom.name
که میشه تیکت داد و توی گزینه های تیکت هم دپارتمانی برای قسمت domains4you هم تعریف شده. اما تا الان دوبار تیکت زدم ولی هیچ جوابی نگرفتم!
اینم بگم تنها موردی که من موثع ثبت نام و اطلاعات صاحب دامین درست وارد کردم ایمیل آدرسه و مابقی اطلاعات ثبت شده غیر واقعی هست.
کسی میدونه مشکل چی هست؟ آیا برای فعال سازی بایستی حتماً اطلاعات آدرس و شماره تماس صحیح باشه؟
ممنون
شايد مشكل از اطلاعات پرداختي با اكانت هست
-
تعداد تشکر ها از iwpanel به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2017, 21:50

نوشته اصلی توسط
iwpanel
شايد مشكل از اطلاعات پرداختي با اكانت هست
مشکل اصلی اینه که تیکت میزنم ولی پاسخی نمیگیرم اگر جواب بدن که میفهمم مشکل چیه در نتیجه عدم پاسهگویی پشتیبانی الان مشکل اصلی منه مگر اینکه شحصی اینجا باشه تایید کنه خرید از این سایت مشکل داره.
تایید پرداخت به ایمیل ثبت نامی اومده حتی توی اکانتم تایید فاکتور انجام شده.
-
-
June 18th, 2017, 06:51
آدرس و تلفن وارد شده با آی پی که زمان ثبت نام استفاده کردید همخوانی داشته، مثلا آدرسی که وارد کردید برای هلند بوده آی پیی هم که برای ثبت نام استفاده کردید برای هلند بوده؟
-
-
June 19th, 2017, 16:02

نوشته اصلی توسط
hadi2002
آدرس و تلفن وارد شده با آی پی که زمان ثبت نام استفاده کردید همخوانی داشته، مثلا آدرسی که وارد کردید برای هلند بوده آی پیی هم که برای ثبت نام استفاده کردید برای هلند بوده؟
نخیر همخوانی نداشته
آخه متاسفانه 3 بار تیکت زدم هیچ کدام از تیکت های منو پاسخ ندادن!
-
-
June 20th, 2017, 04:14
عضو انجمن
معمولا اگر اطلاعات ثبت نامی با اطلاعات آی پی درست نبودنی این مشکل پیش میاد
الان وضعیت دامنه به چه شکل هست؟!
آزاد هست یا نه؟!
اگر قفل هست و امکان خرید نیست، ممکنه سایت بعد از چند روز سفارش رو کنسل کنه و هزینه رو برگشت بده منتهی باید حواستون باشه بلافاصله بعد از اینکه دامنه تون آزاد شد از جای دیگه خرید کنید
موفق باشید
-
-
June 20th, 2017, 10:23

نوشته اصلی توسط
limpi
معمولا اگر اطلاعات ثبت نامی با اطلاعات آی پی درست نبودنی این مشکل پیش میاد
الان وضعیت دامنه به چه شکل هست؟!
آزاد هست یا نه؟!
اگر قفل هست و امکان خرید نیست، ممکنه سایت بعد از چند روز سفارش رو کنسل کنه و هزینه رو برگشت بده منتهی باید حواستون باشه بلافاصله بعد از اینکه دامنه تون آزاد شد از جای دیگه خرید کنید
موفق باشید
نه دامین هنوز توی جستجو میزنم آزاد هست،
یعنی تیکت هم باید با ip با اطلاعات ثبت شده یکی باشه تا اونم جواب بدن :| تیکت ها هم اصلاً جواب ندادن
-
-
سلام
خرید دامین از سایت خارجی فرقی داره با خرید از سایت ایرانی
-
-
July 10th, 2017, 01:41
با آی پی ایران یا هویت ایرانی ثبت نام کردید؟
-
-
July 10th, 2017, 15:07
میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟؟
-