سلام و عرض ادب خدمت دوستان
چه سایتی استارت بزنم ک زود به درامد برسه؟
با بودجه 1 میلیون تومان (بودجه ما خیلی بیشتر از این حد هست منتهی دوس دارم بدونم با این مبلغ میشه چیکار کرد)
ممنون میشم کمکم کنید تشکر
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
چه سایتی استارت بزنم ک زود به درامد برسه؟
با بودجه 1 میلیون تومان (بودجه ما خیلی بیشتر از این حد هست منتهی دوس دارم بدونم با این مبلغ میشه چیکار کرد)
ممنون میشم کمکم کنید تشکر
سوال: چه سایتی استارت بزنم که زود به درامد برسه ؟
جواب: خدایی اگر خود شما بودید و میدونستید به دیگران میگفتید؟
تمام نظراتی که خواهید شنید همه باطله هستند دوست عزیز..اگر میدونستند یا عملی بود خودشون انجام میدادند... منتظر جواب درست نباشید
درود
دنبال سایت نرید برید توی اپلیکیشن اندروید سرمایه گذاری کنید
من دوتا اپلیکیشن ممبرگیر سورسشون رو خریدم و دوتاشون رو پابلیک کردم
اولیه رو با تبلیغ برام 3 در اومد که ماه اول هم دراومد درامدش و ادامه داره
دومیه هم امروز پابلیک شد و حدود 5 تبلیغ میکنم براش ماه اول سود میکنه و ادامه پیدا میکنه
یا مثلا یکی از دوستان 600 داد براش یک اپلیکیشن ریکاوری نوشتن و 3 میلیون هم تبلیغ کرده توی ماه اول که الان اخراشه بالای بیست میلیون درامد داشت
و ....
بازار اندروید سرمایه گذاری کنید بهتره
| تلگرام : @pooyashf
اپ اندروید طراحی کنید با استفاده اون کسب درآمد کنید سایت دیگه زیاد درامد بالایی نداره
اپ های اموزشی .. افزایش ممبر تلگرام .. اینستا گرام . شبکه مجازی تجربه این هارو ثابت کرده
سلام.
به نظرم شما هر سایتی هم بزنید زود به درآمد نمی رسید. به عبارتی نمیشه راه صد ساله رو یک شبه رفت.
این رو بنده از روی تجربه می گم.
البته شاید با انجام برخی کارها بشه درآمد های بزرگی کسب کرد اما باد آورده را باد می برد. مگر برخی کارهای اصولی ، قانونی و البته هدفمند.
به نظرم شما برید به سمت دانشی که دارید و از اون به بهترین شکل استفاده کنید. یا هم علاقه خودتون رو دنبال کنید و دانش مربوط رو کسب کنید.
مطمئن باشید با تلاش و البته صبر می تونید به نتیجه دلخواه خودتون برسید.
+ نظر دوست عزیز ashadata هم جالب بود. اتفاقا ایده بسیار خوبیه که از نرم افزار ها و بازی ها و در کل از محتوای ایرانی حمایت کنیم یا حتی با ارائه نرم افزار ها و بازی های جدید و خلاقانه باعث پیشرفت در این زمینه بشیم ( در صورتی که دانش مربوط رو در این زمینه دارید می تونید خودتون اقدام به برنامه نویسی کنید یا حداقل به سمت فراگیری این دانش برید). البته در این زمینه اطلاعاتی ندارم اما توصیه می کنم قبل از شروع هر کار به دقت مطالعه بفرمایید. بعد ریسک اون کار رو قبول کنید.
ویرایش توسط hmydcm : June 17th, 2017 در ساعت 23:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)