نقل قول نوشته اصلی توسط seyyed_ahmad نمایش پست ها
تو این انجمن که هر وقت تاپیک یا پست انتقادی در مورد این شرکت ایجاد شد یوزر اخراج و اون پست و تاپیک از بیخ نابود شد ! استارتر عزیز مواظب خودت باش !
عزیز جان شما مثل اینکه حالت خوش نیست!!!!!
اینجا ما انتقاد کورکورانه نکردیم که!!!!شرکت سرویساشونو باز گذاشتن که تا اخرین لحظه تراکنش مالی داشته باشن!..این انجمن برای همین چیزاست که که چند نفرو باخبر کنیم بدبختا طعمه نشن!!اگر اینکه میگین باشه پس معلوم میشه...!!!!اونوقت به این انجمن هم اعتمادی نمیشه کرد که فکر نمیکنم اینطور باشه

ظاهرا سایتو به حال خودش گذاشتن که کاربرا سرویس سفارش بدن حالا اینکه سرویس بعد پرداخت فعال بشه یا نشه با خداست..اگر فعال شد که هیچی..اگر نشد پولتون سوخته چون اصلا جوابی نمیدن و پاسخگو نیستن

سرویس من شانسی فعال شد ولی پول دامنه رو خوردن جوابی هم ندادن

اینا اگر ریگی به کفششون نباشه توی انجمن خودشون و اینجا الان با این موضوعی که مطرح شد باید یه واکنشی حداقل توی سایت خودشون داشته باشن..اطلاعیه ای چیزی میدادن که اقا ما نیستیم شرکت پشتیبانی نداره یا فلان!!!
نه اینکه خف کنن

اینا دارن اخرین زورشونو برای کلاهبرداری میزنن سایتو باز گذاشتن که تا اخرین لحظه حسابشون پر بشه..ببینین کی گفتم..همین روزاست که ادرس ای وب هاست رو بزنین با پیچ نات فوند مواجه بشین...هرچه سریعتر سایتاتونو منتقل کنین..من که منتقل کردم!

خیلی از کاربراشون الان اطلاعی ندارن...فکر کنم به زودی غوغایی بشه توی این تایپک