با عرض سلام
شرایط و هزینه لایسنس برای بنده هم ارسال کنید ممنون میشم
مچکرم
با عرض سلام
شرایط و هزینه لایسنس برای بنده هم ارسال کنید ممنون میشم
مچکرم
با سلام لطفا یک لاینسس برای بنده ارسال کنید
regionId کرمانشاه چنده ؟
زیر مجموعه استان کرمانشاه اسلام ابادغرب اون regionId چنده
ممنون
سلام لطفا لایسنس ارسال کنید
برای بنده هم ارسال کنیدارسال شد.سلام برای منم در صورت امکانلایسنس رو بفرستید
لیست Regionid ها :برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی لایسنس فقط برای کاربرانی که در انجمن فعال هستند ارسال می شود. برای باقی دوستان هم بزودی پ خ خواهد شد.
- - - Updated - - -کد:Azarbayjan Gharbi => 1 Azarbayjan Sharghi => 2 Ardebil => 3 Esfehan => 5 Alborz => 6 Eilam => 6 Boosheher => 7 Tehran => 8 ChaharMahal Bakhtiari => 9 Khorasan Jonoobi => 10 Khorasan Razavi => 11 Khorasan Shomali => 12 Khoozestan => 13 Zanjan => 14 Semnan => 15 Sistan => 16 Fars => 17 Ghazvin => 18 Ghom => 19 Kordestan => 20 Kerman => 21 Kermanshah => 22 Kohgiluye => 23 Golestan => 24 Gilan => 25 Lorestan => 26 Mazandaran => 27 Markazi => 28 Hormozgan => 29 Hamedan => 30 Yaz => 31
چندتا از کاربران به دلیل به اشتراک گذاشتن لایسنس، اشتراک ـشان غیرفعال و دسترسی آن ها از برنامه قطع شده است، توجه داشته باشید در صورتی که لایسنس شما در 2 سیستم اجرا شود، لایسنس به صورت خودکار غیرفعال خواهد شد و دیگر لایسنس برای شما ارسال نخواهد شد.
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
درود
لطفا برای من هم لایسنس ارسال نمایید
با تشکر
قربان همچنان منتظر پاسخ شما هستم
اگر امکانش بود برای من هم ارسال کنید
زدم کار نکرد قسمت id فقط 31 تا عدد 1 زد قسمت شماره هم چیزی نیاورد چند بار تست کردم .
31.png
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)