سلام دوستان
یه نفر داره اسپم میده دیتاسنتر اخطار داده جریمه کرده چطوری بفهمم کی داره میفرسته اسپم رو
توی Mail Queue Manager
There are currently 1344 messages in the mail queue.
چطوری بفههم کی داره میفرسته
دوستان عجله کنید
سلام دوستان
یه نفر داره اسپم میده دیتاسنتر اخطار داده جریمه کرده چطوری بفهمم کی داره میفرسته اسپم رو
توی Mail Queue Manager
There are currently 1344 messages in the mail queue.
چطوری بفههم کی داره میفرسته
دوستان عجله کنید
اگر میتونی الی الحساب پورت ایمیل رو ببند (توی IPTables یا فایروال اگر ویندوز هستی)
لاگ سیستم رو نگاه کن
آیا Relay رو غیرفعال کردی؟ (یا برای دسترسی بهش حداقل باید بذاری اول تصدیق اصالت بشه)
فعلان اینها به نظرم میرسه
کنترل پنل چیه؟
سلام
کنترل پنل سی پنل هست فعلا پورت 25 خروجی رو بستم Relay رو هم نگاه کردم بیشترینش 42 تا ارسالی بوده
---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------
لاگ کجاست؟
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------
متن ایمیل هم انگلیسی هست که میفرسته درمورد برنده شدن و این چیزا دیتاسنتر هم شدیدا شاکیه
---------- Post added at 04:16 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
دوستان نمیدونن چطوری باید فهمید؟
---------- Post added at 04:26 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------
این mailnull چیه؟
که در قسمت امار ایمیل ها زده حدد 700 تا میل فرستاده از همه بیشتر اینه
توی tweak settings تعداد ایمیل ارسالی رو محدود کند در ساعت
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
روی 60 تنظیم هست فکر نکنم هیچ تاثیری داشته باشه چون یوزر ها اسپم فرستادن اونم تعداد خیلی بالاتوی tweak settings تعداد ایمیل ارسالی رو محدود کند در ساعت
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
نه مثل اینکه تاثیر داره چون ایمیل ها در انتظار ارسال بودن توی انبار ایمیل فکر کنم بخاطر همین اپشن ایمیل فرستاده نشد و محدود به 60 تا ایمیل در ساعت بوده
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
فقط راهی برای پیدا کردن هاستی که فرستاده می خواهم پیدا کنم دوستان اگر میتونن کمک کنن
ویرایش توسط amolhost : November 17th, 2010 در ساعت 10:31
فک کنم بازه زمانی شو دید
یک گزینه دیگه هست که میشه محدود کرد در این بازه
فروش سرور مجازی
مارون هاست
باید log های sendmail رو بخونی
فروش سرور مجازی
مارون هاست
لطفا راهنمایی بیشتری کنید من هم این مشکل رو دارم
دوست عزیز ارسال اسپم فهمیدنش خیلی راحته درصورتی سخت میشه که فرستنده معلوم نباشه یعنی متوجه نشید از کدوم هاست هست که باید تنظیماتی در tweak settings انجام بدید که فقط از طریق هاست بشه ایمیل فرستاد و فرستنده نامشخص نباشه یه گزینه داخل tweak settings هست که نوشته nobody این رو دسترسی به فرستادن میل بهش ندید اگر توی این گزینه که گفتم بگردید خیلی راحت پیدا میکنید البته کنترل پنل باید Cpanel باشه
بعدشم شما فعلا محدودیت میل در هرساعت رو بکنید مثلا 20 تا فعلا روی 20 تا باشه تا تکلیف اسپم مشخص بشه
توی انبار میل هم میتونی ببینی که به کجا فرستاده میشه Mail Queue Manager
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)