-
June 14th, 2017, 11:42
عضو انجمن
سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال
سلام
اگر یه چارت های چند ماه اخیر در زمینه نرخ ارزهای دیجیتال مثل بیت کوین، ایتریوم و .. نگاه کنید میبینید که بیت کوین با رشد تقریبا 280 درصدی و ایتریوم با رشد تقریبا 3900 درصدی از ابتدای سال 2017 روبرو بودن
خیلیها نرخ کنونی ایتریوم رو یک حباب خیلی بزرگ میدونن که به زودی میترکه و قیمت افت شدید میکنه. خیلی هم نرخ رو تا 600 دلار قابل افزایش میدونن. تقصیرهای مختلفی وجود داره.
در زمینه بیت کوین اکثر تحیل ها نرخ 6000 دلاری رو حداقل برای دو سال آینده پیش بینی کردن البته تحلیل ها حداکثر نرخ 2000 دلاری رو برای این ارز تا آخر سال 2017 پیش بینی کرده بودن ولی بعد از شش ماه به نزدیک 3000 دلار رسیده است. این یعنی بیت کوین داره جلوتر از پیش بینی ها پیش میره.
از دوستانی که توی این زمینه در حال سرمایه گذاری هستند و فعالیت دارند میخوام نظرشون رو بگن و آیا به نظر شما ارز دیگری هم میتونه مانند این دو کریپتو پیشرفت شدید و سریع داشته باشه؟ آینده نزدیک و دور این دو ارز رو چطور پیشبینی میکنید؟
-
تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2017 11:42
# ADS
-
June 14th, 2017, 11:45
عضو انجمن
پاسخ : سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال
ببینید تنها رشد خوب مال بیت کوین خواهد بود که قابل اطمینان تره
اگه اهل ریسک نیستید فقط همون بیت کوین بخرید من خودم پول اضافه دستم میاد که نیاز ندارم سریع بیت کوین میخرم
-
تعداد تشکر ها از ashadata به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2017, 11:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ashadata
ببینید تنها رشد خوب مال بیت کوین خواهد بود که قابل اطمینان تره
اگه اهل ریسک نیستید فقط همون بیت کوین بخرید من خودم پول اضافه دستم میاد که نیاز ندارم سریع بیت کوین میخرم
بله این رو من هم قبول دارم که بیت کوین قابل اطمینان تر هست به قولی مادر ارزها هست. ولی وقتی بتونی خوب پیشبینی کنی برای کوتاه مدت میشه درآمد زیادی بدست اورد. ولی طبیعتا ریسک بیشتر برای درآمد بیشتر در زمان ضرر، ضرر بیشتری هم خواهد داشت
-
-
June 14th, 2017, 12:40
عضو دائم
والا من تا الان همیشه با وب مانی بیشتر حال کردم..کلا خرید و فروشهام با این ارز هست..نمیدونم رشد میکنه یا نه اما تا الان مشکلی باهاش نداشتم
-
-
June 15th, 2017, 15:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
والا من تا الان همیشه با وب مانی بیشتر حال کردم..کلا خرید و فروشهام با این ارز هست..نمیدونم رشد میکنه یا نه اما تا الان مشکلی باهاش نداشتم
بحث سرمایه گذاری هست.
-
-
June 15th, 2017, 15:55
عضو انجمن
بیت کوین تقریبا قابل پیش بینی بود اما ایتریوم در این چند وقته رشد عجببی کرده.
در کل موضوع خوبی رو مطرح کردید. اما مسئله اصلی اینجاست چه زمانی فرصت خوبی برای خرید است؟
ویرایش توسط Cyrus.The.Great : June 15th, 2017 در ساعت 15:56
-
-
June 15th, 2017, 16:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
بیت کوین تقریبا قابل پیش بینی بود اما ایتریوم در این چند وقته رشد عجببی کرده.
در کل موضوع خوبی رو مطرح کردید. اما مسئله اصلی اینجاست چه زمانی فرصت خوبی برای خرید است؟
الان که از 3000 برگشته 2300 فرصت خوبیه ولی توی مقدار کم نمیشه خرید کرد چون تمامی فروشنده های ایرانی الان تو سایتاشون نزدیک 2900 دارن میفروشن و در اصل توی خرید ما سود نمیکنیم اونا سود میکنن
خارج هم که تعداد محدودی هستند که گرونن
-
تعداد تشکر ها از ashadata به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2017, 19:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ashadata
الان که از 3000 برگشته 2300 فرصت خوبیه ولی توی مقدار کم نمیشه خرید کرد چون تمامی فروشنده های ایرانی الان تو سایتاشون نزدیک 2900 دارن میفروشن و در اصل توی خرید ما سود نمیکنیم اونا سود میکنن
خارج هم که تعداد محدودی هستند که گرونن
بله نرخ الان 2200 هست ولی متاسفانه همچنان نظرها منفی هست و پیش بینی شده زیر 2000 میره. بله متاسفانه فروشنگان ایرانی در زمان افزایش ارزش بیت کوین قیمت رو پایی نمیارن و در زمان کاهش ارزش قیمت ها رو بالا نگه میدارن.
خیلی ها توی ین مقطع دارن اقدام به خرید میکنن.
-
تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2017, 19:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
بله نرخ الان 2200 هست ولی متاسفانه همچنان نظرها منفی هست و پیش بینی شده زیر 2000 میره. بله متاسفانه فروشنگان ایرانی در زمان افزایش ارزش بیت کوین قیمت رو پایی نمیارن و در زمان کاهش ارزش قیمت ها رو بالا نگه میدارن.
خیلی ها توی ین مقطع دارن اقدام به خرید میکنن.
پیش بینی تون برای هفته های آتی چیه؟
-
-
June 15th, 2017, 20:24
عضو انجمن
بیت کوین چند وقت بود ریزش خاصی نداشته این ریزشش بود
معلوم نیست کی متوقف بشه ولی وقتی متوقف بشه اگه اطفاقی نیوفته باید مدتی اون قیمت بمونه و بعد کم کم بره بالا باز
اما این ریزش فعلی همه ارزش هارو تحت الشعال قرارداد همه تقریبا 30% طی این چند روز کاهش داشتن
لایت هم از 35 به 25 رسیده
و ....
* همچنین جالبه بدونید ارزش معاملات فقط ارز بیت کوین در 24 ساعت گذشته و قبل اون معمولا 20 برابر کل معاملات بورس ایران بوده
ویرایش توسط ashadata : June 15th, 2017 در ساعت 20:26
-